je to pravda ?

Príspevok v téme: je to pravda ?
styridsat

ze zena okolo styridsiatky je za " z e n i t o m " ?
ze uz v styridsiatke nikoho nenajde, je odpisana ? co si myslite, je to tak ? jeden znamy mi dookola rozprava, ze uz mam zacat nieco robit lebo mam poslednu sancu a v mojom veku / 39 / uz som s muzmi skoncila, ze chlapa nikdy nenajdem lebo zena po styridsat je vraj vyzita haraburda, nepritazliva a nema co ponuknut tomu muzovy (telesne) co je na tom pravda? on sam ma starsiu partnerku, ale dost ma to vystrasilo ptetoze mna rovesnici nepritahuju, skor mladsi, ale mlady maju mlade baby
co mi zostava ?

Emka1

radachlapa- si trošku vedľa :D predstav si že veľa ľudí ujdu starobe :D a aj ta 25 ročná baba môže zomrieť ako 26 ročná takže logicky sa staroby nedožije :D ja zomriem tiež mladá a pekná :)

Kalgan1

radachlapa42: Amen. Cista pravda. Ludia sú príliš posadnutí názormi iných a prestávajú mysliet ma svoje psychické zdravie a zdravy rozum. Každý človek nje iný, každému sa páči niečo iné. Kombinácii je mnoho.

radachlapa42

Je'te nato co vam kto hovori, chce mladsi starsiu nech ju ma, chce stary mladu ak mu da nech ju ma, chce mlada stareho tiez nech sa beru ..nech si kazdy ma svoje stastie a nepozera na inych.
A ak vam mladi vravia ze ste uz stare a pritom vyzerate na 30 ci menej ..osobne par takych zien poznam ..kaslite na nich, ti mladi najme zeny mladsie od vas vam zavidia, zavidia vam vas mlady vzhlad a to ze viete zbalit mladsich muzov od seba.
Ak vam muz ktoreho ste odmietli nadava ze ste stare a patrite do stareho zeleza a ste za zenitom, tak jasne je to preto lebo ste ich odmietli, citia sa ohrdnuti, urazeni a musia vam to nejako vratit :D
Takze moja rada chlapa je, je'te na ludi ktori vas zato odsudzuju, aj oni budu stari, aj na nich to dojde, starnutiu nik neujde ani dnesna 25 rocna baba :D

styridsat

Mne to (ze budem za zenitom) povedal jeden 50+ rocny pan, pretoze mi v kuse daval navrhy a nechcela som s nim proste travit cas a vobec, pacia sa mi skor mladsi. Ked sa s niekym zoznamim a nevie kolko mi je tipuje vzdy 25-28 niektori menej aj ked sa namalujem a obleciem inak ako bezne.
Alebo ked sa snazi nejaky starsi, alebo rovesnik a slusne odmietnem ze nemam zaujem, zacnu ma automaticky urazat, este aj hlasky ze vsak ja este doleziem a krasa pominie atd.
Uz to neriesim.

Nighthawk

Tak ja si myslím že žena pred 40 tkou ked sa o seba stará v najlepšom veku.také sprostosti že je za zenitom píšu iba 15 ročné deti.
už má skúsenosti zázemie a je múdra.

Brokolicka

Ste riadne vedla. Mam pomaly 40, nie som ziadna modelka a cudovali by ste sa kolko mam zaujemcov, mladych, starych, kamaratov, ktori to skusaju roky. Ak to z niekoho srsi je jedno kolko ma rokov.

nenitopravda

Stara este nieje a tema neni o 40 rocnej ktora si ide s mladym zakladat rodinu !!! nebavime sa tu o mladom 20 rocnom sopliakovi ale chlapovi okolo 30+- co viem, tak aj vela mladych a zadanych to skusa na take starsie a ovela starsie ako 40 a doma ma mladu