Čím zaujať ženu

Príspevok v téme: Čím zaujať ženu
Nezaujimavy123

Ahojte,

čím môže v dnešnej dobe plnej potetovaných, svalnatých alfa samcov a ľudí čo žijú svoje životy online na instagrame, zaujať ničím nezaujímavý chalan s priemerným výzorom (čo mu bolo už viacero krát povedané) a príjmom ženu ?
Instagram nemám a nechcem, žiadne svoje fotky dávať na internet nebudem, to už je prvá indikácia pre ženy že som "out"...
Krásy mi tiež mohlo byť viac nadelené a záľuby ktoré mam (napr. knihy) v dnešnom svete nikoho nezaujímajú..
Ako to vidíte vy ?

omegasamec

in blossom---
a čo ak som ten "omega samec" ktorý má okrem posilky vášeň a zapálenie aj pre niečo iné? napríklad, milujem fitness a preto mám svaly a vypracované telo, postujem na isnta lebo ma to baví a mám tam veľa followerov, a na fb sme skupina fitness ľudí, ktorých proste baví toto a postujeme fotky, chodíme na akcie, je rovnaké hobby ako napríklad čítanie kníh. mám aj iné hobby mimo fintess a instagramu, rád opravujem pokazené veci, mám dieľňu a je to moja vášeň, aj knihy čítam... ale to ty sa nikdy nedozvieš, lebo odsúdiš na základe vzhľadu a pár fotiek na instagrame :DD

in blossom

este dodam, svalnaty potetovany s kontom na istagrame rozhodne nie je pre mna alfa samec ale priam omega samec, teda najposlednejsi v rebricku pritazlivosti :D a taki ma tiez zvyknu pozyvat na kavicky ale vzdy som uprednostnovala uplne ine typy a potom ma hentaki nazvu vselijak, ze som si ich "vrchol muzstva" dovolila odmietnut, ale ako vravim, pre mna su to karikatury muzov

in blossom

ja nemam instagram, vobec ma socialne siete nezaujimaju, knihy tiez milujem. praveze ja mam rada taketo chlaptypy, neznasam tych nalestenych narcisov, pre mna su uplne asexualny. chlap ma zaujat svojou charizmou a nie nastajlovanymi fotkami, modnym oblecenim a zbieranim lajkov. to proste nie su chlapi, sorry.

no a ako ma chlap zaujme? pozriem sa a vidim, je to o vyzarovani, to co z neho ide a to nesuvisi s krasou ani bohatstvom ani nicim, to je proste jeho energia. a vies kto ma najlepsie energie? clovek, co ma vasen pre nejaku vec, uplne jedno aku. ale vasen pre instagram/predvadzanie nie je ta tvoriva vasen, to je len prazdne a zufale zbieranie obdivu, aby si niekto potvrdzoval svoju hodnotu. kto ju ma ale prirodzene v sebe, tak sa nepotrebuje o svojej hodnote a vynimocnosti utvrdzovat nazormi inych ludi, proste to z neho ide. no a taki chlapi sa mi pacia. a veru na takych natrafim na roznych miestach a vsetci maju spolocne to, ze maju nadsenie pre nieco, nie su prazdni.

Offroad

Ahoj, no ja som napríklad potetovana žena, myslím že som sympatická a o mužov nemám núdzu. Ale... Mňa práve toto vystavovanie sa na instagrame alebo FB či iných sieťach absolútne nedokáže zaujať. Ja sama mám účty na týchto sieťach ale len kvôli sledovaniu určitých stránok, svoje fotky nezverejnujem. Samozrejme že sa pozriem aj na takých tých alfa samcov, ale .. pokiaľ vidím že sa moc prezentuje vzhľadom a dáva si tam selficka každý deň, tak je to pre mňa len obrázok...asi pred pol rokom som možno aj mala šancu na reálny vzťah. Ten muž bol úplne obyčajný, vzhľadovo ničím výnimočný, žiadne vyšportované telo atď.. no zaujal ma svojou inteligenciou, rozhladenostou. A tým že sa zaujímal o mňa, ako o moju osobu. Nerozprával stále len o sebe ale zaujímala som ho ja. A poviem ti poriadne to medzi nami iskrilo, teda že ja som cítila, že by to bol ideálny muž do života a vyzeralo to tak, že aj on je v tom že našiel "tú pravú"... ale skončilo to. Po našich niekoľkých správach mi už začal písať, že sa do mňa zamiloval, a pri poslednom rozluceni ma chytil za zadok. A toto ma odrovnalo. Viem je to len dotyk, možno na nesprávnom mieste a možno ja niesom normálna, kopec žien by to považovalo za niečo ok. No u mňa to bolo celé zle. Zrazu sa mi všetky predstavy a ideály o ňom zrútili. Išiel na mňa asi nejak rýchlo. A to sme sa poznali len dva dni. Po tom chytení za zadok mi došlo, že asi len potreboval niekoho do postele. Neviem, ale nedala som už tomu šancu. Podľa všetkého on bol zo mňa paf a tak trochu aj ja z neho až na ten záver.. takže otazka na ktorú sa pýtaš, neexistuje jednoznačná odpoveď, ľudia sú vyberavi a niektorí berú hneď čo príde. Ja som stále sama, možno doplacam na svoju vyberavost, ale stačilo mi pár nevydarených vzťahov, a dávam si teraz veľký pozor, na kadejaku maličkosť. No nepovažujem za najdôležitejšie mať niekoho, mať vzťah. Venujem sa svojej práci, priateľom a záľubám.

Kalgan1

Treba mat zdrave (vyrovnane, nie prehnane) sebavedomie, nelutovat sa, byt spokojny sam so sebou a nabrat odvahu aj oslovit niekedy nejeku zenu, co sa ti paci. Ale hlavne: ak nemas rad sam seba, ako mozes ocakavat, ze ta bude mat rad niekto iny? Zi si svoj zivot naplno ako mozes a mozno na niekoho natrafis. Ale treba vynalozit aj nejaku iniciatívu. A ludia su rozni. Nie su vsetci chlapi rovnaki rovnako ako zeny a ina doba je kazda doba a je to len taka lacna vyhovorka vyhovarat sa stale na "dobu". Ako vidis aj podla tohto fora, ludia su rozni. Urcite by som na tvojom mieste nehadzal flintu do zita. Rezignovanost určite atraktívna nie je.

clooo

Krason - tento hlúpy príklad si myslel/a úplne vážne ? Zabudol/zabudla si dodať, že bezdomovci majú okolo seba tiež bezdomovkyne vo veku 50-60+, ktoré si nemôžu vyberať a väčšinu času travia popíjaním lacnúho alkoholu. No priemerné ženy majú nastavenú látku, čo sa zabezpečenia partnera týka, omnoho omnoho vyššie.

SofiaElla

Vy, podaktorí - mladí, prehliadate to, že máte žiť reálny a nie virtuálny život. Nemáte priateľov, nemáte kamarátov, nemáte zážitky, všetko čo máte, sú len lajky, fóra, sociálne siete a kopa výhovoriek, čo ako je zlé.
Som šťastná, že som nedospievala v čase vás - plačkov a ľutujúcich sa chlapčekov. Hlavne sa potom nečudujte, že nikoho nemáte, že vás nikto nechce a nevyhovárajte sa na iné skutočnosti, prípadne - čo je absolútne najhoršie - neobviňujte z vášho údelu ženy. Však keby ste boli žena, ani sám so sebou by ste nechceli byť.A keby ste boli otec, tak by ste istotne nechceli, aby vaša dcéra mala za frajera niekoho, ako ste vy, milí plačkovia.
Na druhej strane, zbilancujete si život za pol sekundy. Fórum - fórum. Koniec, viac som nezažil. Tomu sa hovorí "šťastie".

Krason

Clooo, chodim kazdy den okolo ubytovne Mea Culpa a vidim pary bezdakov, ako idu oblapeni. Vysvetli mi, ako smradlavi zarasteni spinavi chlapi, ktori nemaju ani cent, dokazu zbalit zenu? Vies, mne to vychadza, ze si pre nieco horsi ako bezdak. Nieco robis zle alebo mas nejake zle vlastnosti, lebo kazdy normalny muz aj ked je chudobny, dokaze zbalit zenu. Popros nejaku zenu z tvojho okolia, nech ti uprimne povie, preco si mysli, ze zeny o teba nemaju zaujem. Ver mi, ze to nebude peniazmi. Urob to a napis tu, co ti povedala.

Tutanchamon_xD

Asi prehliadaš baby, čo sú na tom rovnako. Nemajú instagramy, facebooky a tiež sú priemerne vyzerajúce a taktiež by očakávali nejaký záujem zo strany chlapov alebo chalanov, podľa toho, koľko majú rokov. Takých je napríklad na Pokeci plno. Sú to ale zvyčajne introvertky alebo duše hľadajúce partnera do života.