Čím zaujať ženu

Príspevok v téme: Čím zaujať ženu
Nezaujimavy123

Ahojte,

čím môže v dnešnej dobe plnej potetovaných, svalnatých alfa samcov a ľudí čo žijú svoje životy online na instagrame, zaujať ničím nezaujímavý chalan s priemerným výzorom (čo mu bolo už viacero krát povedané) a príjmom ženu ?
Instagram nemám a nechcem, žiadne svoje fotky dávať na internet nebudem, to už je prvá indikácia pre ženy že som "out"...
Krásy mi tiež mohlo byť viac nadelené a záľuby ktoré mam (napr. knihy) v dnešnom svete nikoho nezaujímajú..
Ako to vidíte vy ?

Kikirik

Vobec si nenapisal svoj vek ale tipujem nieco po 20tke az 25 rokov? To co opisujes ty nie su chlapi ale chlapci co zaujmu len rovnako povrchne a prazdne “zeny” ktore sa chcu hlavne ukazovat pred kamoskami aby im zavideli. Normalna zena chce muza do zivota schopneho a nie niekoho co si dviha ego tym ze nad nim slintaju nejake ine zenske lebo zas pridal foto kde je viac vyzleceny ako obleceny a potom aby sa dotycna bala s ktorou ju podvedie kedze je tak “neodolatelny”. Tvoj problem je sebavedomie inac by si ani taku temu nezalozil tak sa prestan porovnavat s druhymi chlapmi. V com je problem ked su taki IN daj si i ty kerku a cvic tiez ak chces byt ako oni. Ak hladas zenu do zivota nielen modelku na ukazovanie tak popracuj na sebavedomi nahod usmev a pohodovu naladu a rob co ta bavi. I introverti sa zdruzuju v roznych skupinach ked ta bavia knihy najdi nejaky klub citatelov alebo navstevuj knihkupectva kniznice a oslov nejaku zenu ved zamienku (napr. nejaku knihu) si uz najdes. Dalej introverti sa venuju turistike a inym umeleckym cinnostiam tak navstiv kurzy co by ta mohli bavit napr malovania hrnciarstva jazykove skus nejake sporty atd. Alebo ak mas rad zvierata angazuj sa co sa tyka utulkov. A tema na rozhovor sa uz najde kedze bude spolocne rovnake hobby. Zakladom aby si si nasiel zenu je mat sebavedomie a nebat sa nejaku oslovit a potom komunikacne schopnosti ktore si zlepsis tym ze sa pustis do rozhovorov so zenami na rozne temy. A pokial ide o soc.siete nikdy ma ziaden podobny alfasamec nezaujal max tak vzhladom ze by stal za hriech ale nie na vztah. Ak chces posobit zaujimavo na nete postuj foto svojich hobby kde si bol napr v prirode alebo co si zazil vyskusal....ak take foto nemas tak sam seba brzdis tym ze nic nerobis len fnukas na nete a pozeras co robia ini a to ta nikam neposuva max tak k depresii. Takze nefnukaj a nieco podnikni vymysli a zozen par ludi ti nech zavolaju dalsich a spoznas i novych ludi i nieco zazijes.

balance

klapo, to tiez nechapem, komu sa moze tento typ zien pacit, asi rovnakym, vrana k vrane, ako pise aj in blossom.
minule som pozorovala takuto rodinku s malym deckom, za cely cas si nevymenili ziadnu vetu, ti ludia sa nemaju o com rozpravat

in blossom

omega samec, tak je mozne ze patris do tej tretej skupiny co som pisala :-) aby si to nechapal zle. pisem o chlapoch, ktori sa prezentuju urcitym sposobom (pre mna nepritazlivym). a nesudim len na zaklade fotiek. takych chlapov stretavam v realnom zivote a ked ma niekto taky "bali", tak vidis aky je. je plno chlapov, ktori cvicia a maju aj super intelekt a proste ide z nich to, co som pisala. ale su taki, ktori su len "prazdne nadoby" ako, pozri ako uzasne vyzeram, kolko ludi ma zerie a ty p... si co o sebe myslis ze ty nie? :D fakt vazne. ale nemam rada aj to, ked si chlap neveri a potom vyplakava a prave tych spominanych nazve alfa samcami. chlapi nechapu co naozaj zeny pritahuje, myslia si ze svaly, uspech. ok, mozno mnohe zeny, ale to su asi tiez zeny, co su len karikaturami zien a nie skutocne zeny.

klapo

Problem je hlavne vo vychove. Media (filmy, reklamy, casopisy) su plne narcistickych zien, ktore sa zaoberaju len sami sebou kremujucich sa, lakujucich si nechty, vlasy, obocia. analyzuju sa. Za prototyp uspesnej zeny je povazovana krasotinka v lodickach, ktora nosi kdesi vo firme papiere a mudruje-pouziva "odborne" slovicka a nema potuchy prakticky o nicom. Dolezite je, ze ma mobil a stale prijima "dolezite" hovory.

Takze cim zaujat zenu? Nicim. Zeny su tak zaujate sami sebou, ze ich prakticky nic a nikto iny nezaujima.

in blossom

takze ked by som ti mala dat take zhrnutie chlapskej pritazlivosti z pohladu mna ako zeny:
nalesteni narcisovia (ktorych si neviem preco nazval alfa samcami) - pritazlivost 0 %
lutujuci sa a neustale sa stazujuci chlapi - pritazlivost 0 %
chlap, ktory ma charakter, pozna svoju hodnotu a zije v sulade so svojimi predstavami (nie s predstavami inych ludi) - pritazlivost 100 %