Kruhy pod očami - výplň kyselinou h.

Príspevok v téme: Kruhy pod očami - výplň kyselinou h.
Anna 787

Ahojte chcem vás poprosiť o radu, či je tu niekto, kto si dal túto procedúru urobiť a ako to prebiehalo, teda koľko takýto zákrok približne trvá, či to moc bolí, mali ste opuchnuté oči potom alebo nejaké komplikácie a ako dlho sa to hojí ... poprípade kde ste si dali tento zákrok robiť a koľko vás stál. ĎAKUJEM

sirmia26

lojniss tam som sa objednala, co suklo pisal. ja to nejak nepoznam, ze kde su ake kliniky, kde co robia. ale reku ked tam chce manzelku poslat, tak hadam to bude dobre, no nie? a mam teda uz aj za sebou aplikaciu. ja som sa bala trochu toho opuchu, ze ci budem moct normalne fungovat, aby si ludia nepomysleli neviem co. ale pohodicka, normalne som isla do prace.

lojniss

ano, uz som bola, vsak pozeram, ze kedy som naposledy pisala a to uz dva mesiace dozadu, jasne, ze to som uz bola odvtedy. este zaciatkom aprila. nebolelo vobec, mne nerobia problem taketo veci, zavries oci a ide sa na to, uplne v pohode. ale ti poviem, ze ten vysledok, tak to ti je mega vec. kam sa hrabe nejaka kozmetika.

lieskovcek

Ceresnicka10 vlani som absolvovala prvý raz aplikáciu kyseliny a úplná pohodka. A to som ja akože celkom streser by som povedala, keď mám skúsať niečo nové a ešte keď je to niečo takéto, kde sú prítomné ihly. Ale bolestivé to nebolo, to som bola prekvapená, tak to jemne zaštipkalo iba. Ale tak ty to môžeš zase inak vnímať, vieš ako. Len teda treba si dať záležať na výbere kliniky, kam sa vyberieš na aplikáciu.

ceresnicka10

ahoj lojniss... chcem sa opýtať, či už máš po tej aplikácií... reku ako to prebiehalo a tak... či to nebolo bolestivé nakoniec...

lojniss

suklo ja som sa ti objednala na tu kliniku, co si spominal. reku budem to len odkladat a spekulovat a naco. takto som objednana a uz niet cesty spat :D

suklo1125

no jasne a ked uz budes objednana, tak potom uz asi nebude rusit termin, cize znie to ako dobra taktika. ale ako ti hovorim, to sa nemas coho bat. moja vie prehanat niekedy, ale o tejto kyseline hovorila, ze to bolo ozaj v pohodke.

lojniss

a kde sa chystas objednat sa? ja tiez nad tym uz dlhsie uvazujem. akoze nie len ohladne tych kruhov pod ocami, ale aj vrasky na cele by som si chcela dat nejak na poriadok. tie uz mam take hlbsie, ze to mi nezachrani ani ta najlepsia kozmetika.

sirmia26

tak to je super potom, tak potom mi ostava uz len sa odhodlat na to. alebo sa proste objednam a uz mi ine neostane, len prekonat to :)

suklo1125

myslim, ze toto bude dost individualne. ako aj s tymi modrinami pri odbere krvi, co spominas. niekomu sa spravia a niekomu ledva najdes miesto vpichu. takze tazko toto povedat dopredu. ale oproti beznym ihlam, s ktorymi sa robia odbery su to uplne ine ihly, take skutocne tenke su tieto. ti to tu opisujem ako odbornik, ale mi to moja hovorila vsetko, lebo minuly tyzden tam bola. ze na valentina aby bola pekna, co ti poviem. no ale aby som sa vratil k tomuto, tak ona to mala super hned po tej aplikacii, nebolo nic nejak badat, akoze co sa tyka nejakych vedlajsich priznakov, ucinkov.

sirmia26

ahoj, chcela by som sa opytat, ze ci tvoja manzelka uz bola na tej aplikacii, ze ako sa jej to pozdavalo. tiez nad tym uvazujem, ale mam z toho aj tak trochu strach, ze ci nebudem potom nejaka opuchnuta, kym sa to vstrebe, alebo ci sa modriny aj z toho nerobia. lebo napriklad, ked idem na krv, tak to mam potom tyzden na ruke modrinu ako svet.