Ahojte chcem vás poprosiť o radu, či je tu niekto, kto si dal túto procedúru urobiť a ako to prebiehalo, teda koľko takýto zákrok približne trvá, či to moc bolí, mali ste opuchnuté oči potom alebo nejaké komplikácie a ako dlho sa to hojí ... poprípade kde ste si dali tento zákrok robiť a koľko vás stál. ĎAKUJEM
Kruhy pod očami - výplň kyselinou h.
Ahojte. Dostala som na narodeniny od kamarátiek možno pre niekoho netradičný darček, no ja sa na to veľmi teším. Už niekoľko rokov sa sťažujem na viditeľné kruhy pod očami a baby to vymysleli super. Darovali mi výplň kyselinou ako preddarček s tým, aby som si vybrala, kde mi ošetrenie urobia. Obraciam sa teda sem so žiadosťou o rady :)
Tally na dalsi den si to uz mala lepsie? ja som tiez absolvovala a modrinky som nemala. mozno mas citlivejsiu pokozku a tym padom moze na to reagovat trochu odlisne. ja som si rozdiel vsimla taky vyraznejsi na druhy den. mozno preto, ze v den aplikacie som sa chodila stale kontrolovat do zrkadla, tak som si nemala kedy vsimnut, ci sa to nejak meni. ale ked som pozrela do zrkadla potom rano, tak vtedy to uz bolo videlne. vysledok je super, vsimol si to aj priatel sam od seba a to je co povedat :)
jarica-kruhy po očami sú spôsobené slabými obličkami a preto vyhľadajte akupunktúru a preliečte ich
krinka krémiky a séra sú fajn, ale ak máš pocit, že máš tie kruhy výrazné a trápi ťa to, toto nebude cesta, akou tento problém vyriešiš. mám kamarátky, ktoré používajú kadejaké tieto srandičky, najrôznejšie značky, lacnejšie aj drahšie. ale ani jedna nepovie, že by ich používaním dosiahli účinok, aký si predstavujú. ja by som zvážila zákrok, ešte aj keď hovoríš, že si tomu naklonená. je to v dnešnej dobe už úplne bežná vec.
ahojte, odkedy si pamatam, tak mam kruhy pod ocami. niekedy su menej vyrazne, niektore dni mam strach pozriet do zrkadla :D mate skusenosti s vyplnou kyselinou hyaluronovou? ako dlho potom vidno vysledky aplikacie? alebo myslite, ze by sa stacilo zamerat len na kozmetiku, kremiky a sera, ktore ju obsahuju? som naklonena zakroku, len sa neviem nejak odhodlat.
Ahojte, ja by som sa chcela spýtať tých, čo to podstúpili, že ako to vyzeralo po zákroku. Ja som bola ráno a teraz večer mám pocit, že tie kruhy vidno, ak nie možno viac ako predtým. Nejde mi do hlavy prečo, keď všade sa píše, že výsledky vidno ihneď a každý je s tým taký spokojný. Doktorka vravela, že kyselina sa musí aj trošku usadiť a potom to bude také hydratované. Je možné, že sa mi v tej oblasti vytvorili modrinky v tej línii ako to bolo aplikované a vyzerá to kvôli tomu, že tam tie kruhy ostali? Ďakujem za odpoveď :)
mirabelll toto clovek ako laik nevie povedat. mam kamosku co to absolvovala a teda to jej na konzultacii povedali ako to vidia, predsa len ta doktorka, s ktorou mala konzultaciu, tak ta uz ma nejake tie skusenosti, prax takze na zaklade toho jej vedela povedat ako to cca vidi a teda vam poviem, ze aj ja teraz to dost zvazujem, zeby som si tie kruhy dala urobit, lebo teraz jak som sa opalila tak neviem nejako su este viacej viditelne a teda nemam chut to maskovat furt nejakym bb kremom alebo niecim takym
neviem si to celkom predstavit ze ty prides niekam kde cosi taketo robia a ty im povies coho kolko chces :D ved ked nemas odborne znalosti tak by to bol nezmysel, nie? :)
ako vieš aké množstvo kyseliny je potrebné aplikovať? To si ty povieš, že koľko by si chcela či ako to prebieha?
lobata uz to mam za sebou, chcela by si ohladne toho nieco vediet? Kludne ak mas nejake otazky mi napis a mozeme o tom popisat, co a ako mne to problem nerobi :)