Bolesť chrbta

Príspevok v téme: Bolesť chrbta
Karelkryl

Zdravim chcem sa spytat mam 21 rokov, pracu sedavo / manualnu a boli ma chrbat , stuhnut skoro cely a cvicdnie mi uplne nepomaha. Bol som u doktorky a kedze mi nezabrali klasicke kombinacie dostal som Aflamil. Ja som si este na odporucenie lekarnika kupil Milgammu N, len neviem ci ich kozem uzivat spolu ,,, moze byt tak ze sa najem a dam si ich spolu po jedle ? Bude ich ucinok v pohode ? Nebudu sa navzajom vylucovat ?dakujem pekne

tymra

luubinka tiez som si hovorila najprv, ze neviem, ci som ochotna vela investovat do takychto veci, ale vyplati sa to rozhodne.

luubinka

ale pravdaze ano, pozeram neustale, len mi to moja momentalna financna situacia nedovoluje, bohuzial. ale tak hned ako to bude mozne, tak si nejaku budem musiet zaobstarat. ano, tiez si myslim, ze v takom pripade cvicis uplne zbytocne, a to mne sa velakrat ani nechce, povedzme si narovinu, nebudem klamat. aj toho casu tolko proste nie je :D

Slanienka

Ako tomu verim, cvicenim sa da co to zlepsit, ale tak ked si predstavis, ze si zas sadnes na tu stolicku, ktora teda tvojmu chrbatu nevyhovuje, tak cvicis zbytocne. Neobzerala si sa po inej - lepsej?

luubinka

mickainka, tomu ver, ved ja uz tiez mam ten chrbat taky, ze dovidenia. aj sa snazim cvicit pravidelne, ale nie je to uplne ok.

michalienka12

Na to mnohi ale pridu, az ked si ten chrbat znicia a potom uz ineho vychodiska nemaju. Vela zalezi od toho, na co ju clovek potrebuje. Mame tu mi vybec nejakych specializovanych vyrobcov?

hradelinka

ako pytala som sa len tak, lebo ved tych vyrobcov a modelov je proste kopa. clovek ma na vyber aj z roznych cenovych relacii. ak mas pracu, ktora si vyzaduje dlhe sedenie na stolicke, tak jasne, je lepsie, ak je poriadna. a kolko si tak ochotna investovat do nej?

svetlinka

hradelinka no podla mna niekedy dlho trva, kym najdes presne taku, ktora ti bude vyhovovat a takisto sa aj tak akoby prisposobi tvojmu chrbtu. ja osobne nie som zakazdym ochotna investovat do veci vela, ale toto je taka vec, ktora musi byt proste poriadna.