Bolesť chrbta

Príspevok v téme: Bolesť chrbta
Karelkryl

Zdravim chcem sa spytat mam 21 rokov, pracu sedavo / manualnu a boli ma chrbat , stuhnut skoro cely a cvicdnie mi uplne nepomaha. Bol som u doktorky a kedze mi nezabrali klasicke kombinacie dostal som Aflamil. Ja som si este na odporucenie lekarnika kupil Milgammu N, len neviem ci ich kozem uzivat spolu ,,, moze byt tak ze sa najem a dam si ich spolu po jedle ? Bude ich ucinok v pohode ? Nebudu sa navzajom vylucovat ?dakujem pekne

jahnienka

ergonomicke podmienky, to sa prosim ta aj nejak da niekde najst? to su priamo unave aj nejake normy alebo cisla?

kiarrita

jasne ja chapem, ze to nemusi byt kazdemu prijemne, napadlo ma to len ako moznost, ak si niekto napriklad nemoze dovolit kupit hned neviem ako drahu stolicku

perla

No také veci mne za chrbtom neskutočne zavadzajú, omína ma to, vadí mi to tam. Operadlo by malo byť už samo o sebe tak spravené, aby držalo tvar, ktorý je pre tvoj chrbát vhodný.

kiarrita

neskusala si sa potom poobzerat po takych tych ortopedickych alebo zdravotnych stolickach? myslim si, ze existuju aj take tie ortodedicke podusky po za chrbat... to by ti nepomohlo?

simranka54

edisia no ja mam dost problem s chrbtom momentalne. a tiez mi nevyhovuje len tak hocijaka, ktora sa da kupit v beznom obchodnom retazci.

paliinno

Jaaaj tak, to z fotky len tak nebolo vidno, no mas pravdu. Ako ak si vie clovek stolicku ponadstavovat podla seba, tak no asi nic lepsieho nemoze byt, lebo nie kazdemu moze pevny tvar pasovat

Edisia

Tá stolička je od Goyartu, pozerala som ju na stránke. Píšu, že má bezrámový chrbát a nastaviteľnú bedrovú opierku. Podľa mňa tieto stoličky, ktoré si vieš ešte sám donastavovať pri sedení, sú oveľa lepším riešením ako tie, ktoré už nastavené sú a hýbať nimi nevieš.

paliinno

Co je to zac, ako ma v celku zaujimavy dizajn. Do oka mi ihned padol podsedak, vyzera uz na pohlad prijemne a chrbat je teda poriadne tvarovany. Nevies, z coho je chrbtova opierka?

sulecka

No ja troska brazdim internety a mna teda zaujala tato stolicka. Nema s nou niekto skusenost? Ta rozhodne ergonomicke podmienky splna.