Zdravim chcem sa spytat mam 21 rokov, pracu sedavo / manualnu a boli ma chrbat , stuhnut skoro cely a cvicdnie mi uplne nepomaha. Bol som u doktorky a kedze mi nezabrali klasicke kombinacie dostal som Aflamil. Ja som si este na odporucenie lekarnika kupil Milgammu N, len neviem ci ich kozem uzivat spolu ,,, moze byt tak ze sa najem a dam si ich spolu po jedle ? Bude ich ucinok v pohode ? Nebudu sa navzajom vylucovat ?dakujem pekne
Bolesť chrbta
sklon a hlbka nie je to iste, ved sedadlo si naklonit nevies, naklanat si mozes jedine ak operadlo. to by malo mat presne taky sklon, aky tvoj chrbat potrebuje. ale tak to clovek uz pri tom samotnom sedeni zisti, co mu najviac vyhovuje.
to myslis ako skon sedaka alebo? nechapem nejak ako to myslis. no je pravda, ze ak je stolicka nekvalitna a nema to spravne sedenie, velmi ryhclo sa to odrazi na chrbtici
pri niektorych stolickach si vies nastavit aj hlbku sedenia, to tiez nie je uplne na skodu podla mna.
ako myslis, co vsetko sa da na nej nadstavit. na stolickach sa zvacsa nadstavuje len vyska a operadlo, ci? su aj v tomto nejake tie novinky o ktorych zatial netusim xixi
Tak to je potom super. Ako ja som sa len tak opýtala, lebo no nie je to málo peňazí a niekedy to je proste aj tak, že nie všetko drahé, je aj kvalitné. Čo všetko sa dá na nej nadstaviť?
Christa, pre mna vynimocna rozhodne je, lebo som konecne nasiel taku, na ktorej dokazem obsediet aj dlhsie ako hodinu.
tak ja by som si napriklad nekupovala nieco, co je nejak podozrivo lacne, uz sa mi viackrat osvedcilo, ze to jednoducho dlho nevydrzi. ked uz nieco chcem pouzivat roky, tak rozhodne zainvestujem.
Akurát sa na ne pozerám, no ako ale to sú v celku pálky za stoličky. Nie je to tak nejak trocha prehnané? či sú teda až také výnimočné
čítala som nejaký článok o týchto stoličkách zrovna, dobrý pocit mám z nich. a ten showroom majú kde presne?
No popravde, najprv som chcel objednat len tak, nechcelo sa mi behat kade tade, ale mal som cestu do BA, tak som zasiel do showroomu. Predsalen je to asi lepsie, ked si vies aj na pohlad vybrat.