Bolesť chrbta

Príspevok v téme: Bolesť chrbta
Karelkryl

Zdravim chcem sa spytat mam 21 rokov, pracu sedavo / manualnu a boli ma chrbat , stuhnut skoro cely a cvicdnie mi uplne nepomaha. Bol som u doktorky a kedze mi nezabrali klasicke kombinacie dostal som Aflamil. Ja som si este na odporucenie lekarnika kupil Milgammu N, len neviem ci ich kozem uzivat spolu ,,, moze byt tak ze sa najem a dam si ich spolu po jedle ? Bude ich ucinok v pohode ? Nebudu sa navzajom vylucovat ?dakujem pekne

zdencha598

presne. a preto si to v kazdej praci treba proste prisposobit co najviac sa len da. aby si sa citila co najpohodlnejsie.

bronimira

Vidis, praca za PC je podla mna najlepsia a zaroven aj najhorsia praca, nakolko trpi proste cele telo. Ale tak ani pri stoji to tiez nie je uplne idealne, stat 8-12h denne tiez proste neprospieva. Kazda praca ma svoje pre a proti.

matka88

no niekto nema problem presediet cely den a je s tym uplne v pohode, ja by som ani nemohla mat sedavu pracu, stale musim daco robit, chodit, proste by som neobsedela.

simuira56

mnohi travia sedenim za pocitacom dokonca viac ako 30 hodin tyzdenne ;-) tak takym sa asi oplati premyslat nad tym, ako sa da predist negativnym zdravotnym dosledkom. napriklad aj tym spravnym sedenim. a samozrejme nie na hocicom, co ti pride pod ruku. ja osobne som na toto zvykla dost kaslat pri praci, sama neviem preco. som bola proste leniva to nejak riesit.

brunetka28

Samozrejme, že záleží na stoličke. Však to máš tak so všetkým, niektoré veci sú kvalitnejšie, niektoré menej. Treba si na to dať pozor každopádne.

paliinno

Mozno je fajn sa bud prejst alebo sa aspon trocha ponatahovat. Chrbtica tak ci tak trpi, no je mozno pravda, ze inak na kazdej stolicke

SIMIKEE

tak akoze na nicom by si nemala sediet vyslovene cele hodiny, zakazdym by si si mala robit prestavky, ci uz sedis na kvalitnej alebo menej kvalitnej stolicke.

taMMika

fuhaaa akurat ju pozerm a to uz je teda poriadna stolicka. uz na pohlad vyzera, ze sa na nej da pohodlne sediet aj hodiny

tymra

ano, mam stolicku od herman miller mirra 2. akoze najprv som mala taku riadnu dilemu, ci nebude stacit nieco lacnejsie, videla som kadejake za fajn cenu, ale ked som si predstavila, ze to kvalitne nemusi byt az take dobre a moze sa s nou nieco stat po kratkej dobe, tak som v tom mala jasno.