Zdravim chcem sa spytat mam 21 rokov, pracu sedavo / manualnu a boli ma chrbat , stuhnut skoro cely a cvicdnie mi uplne nepomaha. Bol som u doktorky a kedze mi nezabrali klasicke kombinacie dostal som Aflamil. Ja som si este na odporucenie lekarnika kupil Milgammu N, len neviem ci ich kozem uzivat spolu ,,, moze byt tak ze sa najem a dam si ich spolu po jedle ? Bude ich ucinok v pohode ? Nebudu sa navzajom vylucovat ?dakujem pekne
Bolesť chrbta
ono sa to človeku nezdá si myslí, že zvládne obsedieť aj na obyčajnej stoličke ale časom sa to podľa mňa u každého ukáže, že stolička je pre prácu za pc veľmi doležitá
si mala doma lepsiu stolicku ako v kancelarii? ako ale to je v celku smutne, ked sa sef nechce postarat o tom, aby sa ludom v praci dobre pracovali
a doma sedis na com? ja pracujem v kuchyni, ked pracujem z domu, ale veru to nie je bohvieco. mala som taku za par eur, ale ta uz melie z posledneho, popravde :D
no ked mas takto nepohodlne sediet, to je uplne o nicom, to je pravda. tiez nam v kancelarii sef velmi dlho nechcel zaobstarat, som radsej robila z domu zakazdym, ked sa dalo.
tiez si myslim, vsak ja ked pozeram, tak fakt len z takychto priedusnych materialov. mne sa inak aj dost smyka na kozenych stolickach, jednu sme taku mali v praci a to bolo neskutocne nepohodlne pre mna :D sa mi ani robit nedalo.
je fajn ak je material priedusny, nepotivy a to podla mna koza nie je nehovoriac o tom, ako sa v lete clovek na nu vie nalepit. radsej by som volila textil - to dycha a bude to potom podla mna aj prijemnejsie
takisto nie som velmi zastanca koze :) ani pri sedacke do obyvacky by som si takyto material dobrovolne nevybrala :D
je mozno pravda, ze tie kozene vyzeraju na pohlad maksie, ale tak ono sa ta koza lepsi na nohy a zvlast v lete, ked mas kratase a podobne to nie je moc prijemne, takze skor by som volila nejaky vzdusnejsi material
tak to uz asi zalezi od vkusu, s kozenou ja napriklad este skusenost nemam, ale necham si poradit, ak sa to niekomu osvedcilo. ale mne osobne sa teda skvelo sedi na klasickej latkovej. v lete ci v zime.
preto je fajn si taku stolicku pred samotnym zakupenim vyskusat, tvarovania su teraz rozne a len tak z obrazka clovek tazko pride na to, na com sa mu bude dobre sediet aj dlhsi cas. mna by zaujimalo ohladom materialu, ci preferujete kozene alebo textilne stolicky