Vztah len na sex alebo s buducnostou?

Príspevok v téme: Vztah len na sex alebo s buducnostou?
Ivanka562

Ahojte.
Ak sa tu najde niekto kto mi bude ochotny poradit budem velmi vdacna, najma ak mate podobne skusenosti. Ja som skor neskusena zena a momentalne mam jednu znamost ktoru fakt neviem ako vyhodnotit a netusim ci mam v tom pokracovat alebo ist inou cestou.
Som uz 30r.zena. mala som 2 vazne dlhodobe vztahy ktore nevysli. 3 roky som teraz bola sama az kym som nestretla noveho, ktory ma najskor pisanim ocaril, na osobnom stretnuti to sice bolo fajn ale nepadla tam taka poriadna iskra, no postupnym pisanim a stretavanim som sa namotala, a som nim teraz uplne ocarena, ....ako muz mi vonia, paci sa mi, imponuje mi jeho spravanie, totalna chemia, aku som este nezazila... Cize z mojej strany sa to za 2-3 tyzdne nastartovalo. Teraz sa pozname uz cca 2mes. Len mam pocit ze ja uz som viac vpredu nez on. Neviem pochopit jeho niektore spravanie, ze ked sa stretneme je velmi mily a pozorny a na druhy den rano, je sice gentleman ale uz tak neprejavuje emocie a nehu. Tiez mi pride zvlastne ze vzdy si na noc musi(mozno nemusi :) neviem) vypit vino, bez toho sme sa este nemilovali. Ale boli sme par krat aj von, kedy samozrejme nic nepil, bol sice gentleman, ale nemal tie prejavy nehy, alebo objatie, to nie je, max.raz-2x ma tak objal a pobozkal. Stretavame sa tak 1-3x tyzdenne. Pomedzi to piseme (asi skoro kazdy den) konverzaciu iniciuje on ale nieco mi tam chyba...ja to tak vsetko prezivam ale on mam pocit ze nie...ale...moznoze taky je..neviem. Raz som sa ho na to priamo opytala, ze ak by to malo byt len o tom jednom tak to asi nebude to co skutocne clovek chce, a on na to, ze ma chape, ze on mna do nicoho tlacit nechce ani do sexu, ale ze v citovych veciach nie je uplne doma, ze s tym mal vzdy problem..a preto aj dlho nemal priatelku len znamosti...hoci na zaciatku sme si pisali zeby uz chcel najst normalnu zenu... Tak to nejako zacinalo... Tak ja neviem comu uz verit. Moja intuicia je mojimi hormonmi uz uplne oblbnuta...

petroneta

aj som tak rozmýšľala, či by to predsa nemalo šancu. Daj mu ju, nechaj ho vyvíjať iniciatívu. Viac rozhovoru a spolu strávených chvíľ aj mimo postele.

Ivanka562

...tak dnes nastal zlom,aj ked som necakala.
S jednou vecou sa mi priznal, nejdem to tu pisat, a asi si myslel, ze ma to totalne odradi, ospravedlnoval sa a ze ma ma rad ze chcel aby som to vedela a pod.
Ja som mu na to len napisala ze nejako som to tak tusila a ze neriesim minulost, je pre mna podstatna pritomnost a ze vela veci mi chyba v tom nasom akoze vztahu ..ze som to s nim sice doteraz neriesila ,ale tak teraz budem tiez otvorena a .... potom ak tym priznanim to mozno chcel ukoncit alebo co, tak ze to mozeme rozumne uzavriet a bude sa lahsie dychat nie len jemu ale aj mne, a ze nic sa nedeje zivot ponuka ovela viac ako len par spolocne stravenych noci/dni.
Tak k tomu sa vyjadril ze on nic nechcel ukoncit a ze je chyba v nom ze velmi dlho bol sam a je zvyknuty na svoj priestor preto sme sa nestretavali tak casto ako som mozno ja chcela...a potom aj to ze nevie co bude, nevie mi nic slubit preto sa bal to posunut dalej. Ale ze rad by so mnou travil viac casu len sa boji alebo co...

petroneta

Ivanka, si veľmi rozumný človek. Kiež by bolo takýchto báb viac, ktoré keď zistia o čo ide, vycúvajú. Väčšinou sa však dovtedy zamilujú do človeka, ktorý ich má za kamarátku s výhodami a potom nariekajú, ako sa k nim muž správa a ako ich má za handru.
Som rada, že nepatríš do tejto skupiny. Hlavu hore, a prebolí to rýchlo. Svet je veľký a pekný.

SofiaElla

Ja som mala jednu takú známosť, i keď to nebude úplne totožné s týmto tvojim terajším. Totožný bude len princíp, teda fakt, že ak má muž skutočný záujem o ženu, tak vyhľadáva všetky spôsoby, ako s ňou byť (slovami mojich mužských kamarátov, ale asi aj všetkých normálnych mužov). Tiež išlo o muža, ktorý bol absolútne slušný, gentleman, milý, myslel dokonca niekedy na veci, ktoré boli v mojom záujme, ale mňa ani nenapadli. Ale...rozdiel...nikdy sa on neozval, vždy som to musela byť ja. Takže, hoci som si myslela podľa jeho správania, aký je zamilovaný, nakoniec som si musela priznať realitu, že asi bol len slušný. Keby ma miloval, tak by sa určite snažil o intenzívnejší kontakt. Tak asi tak ;)

Ivanka562

baby ja rozumiem, nepotrebujem od neho emotívne výlevy. ale bez nejakého záujmu - napr. že sa aspoň niekde na hodinku uvidíme, alebo stretneme častejšie, čo ja viem, že jednoducho cítim že aspoň má ako taký záujem o mňa - bez toho to proste nejde.

A ak sa mýlim, tak možno áno, možno preto, že som 2 roky chlapov neriešila ale veľmi makala v práci, čiže som na to nemala ani čas, ale... preto aj tu píšem, zaujímajú ma rady od Vás a rada si ich vypočujem alebo sa poučím.

Ivanka562

Po včerajšku mám pocit, že sa aj vyhýba hlbšej komunikácii, myslím si, že do konca týždňa to zabalím, len to nechcem riešiť cez pracovný týždeň.
Aj keď si píšeme, keď načnem nejakú tému, nech máme o čom písať, napíše, to potom osobne, to je na dlho .... potom že ide robiť to, hento,... predtým to tak nebolo. Od víkendu (posledného) mi ani nenapísal, že mu chýbam, alebo čokoľvek, čo by naznačilo záujem. Tiež vidím, že mi neodpisuje tak promptne ako kedysi, proste mám pocit, že píše aj s inými ľuďmi/ženami možno....
Tiež keď trošku načneme erot.tému, nechytá sa až tak ako kedysi, len veľmi z okraja. Ale zase, napíše vždy prvý... A po ďalšie, vraj mu chýba že nemám pri ňom orgazmus! (len pozn.: vaginálny nemávam nikdy, len klitorálny, a bohužiaľ nepodarilo sa ešte, za tak krátko, ale to je jedno.... ja som si ja na tom nikdy nepotrpela.. ale OK, neberiem mu to) usudzujem, že mu to nestačí, takže o dôvod viac to rýchlo zabaliť. Asi má iné skúsenosti a predstavy, resp. požiadavky.
Som na 90% rozhodnutá to tento týždeň ukončiť, len počkám si na víkend, lebo neviem ako ma to celkovo dostane to rozhodnutie, t.j. potrebujem deň dva na odreagovanie.

rozmyslajdievca

Ivana
... si uz dost stara nato si myslim ze by si mala sama vediet ze muzi rozmyslaju uplne inac ako zeny.
Najma ti spravni muzi nie zozensteli ale muzi s velkym M. Ony nedavaju najavo tak emocie ako zeny.

World Run

Ivanka, ked to takto rozpises, tak mi to pomaha sa pozriet aj na moj vztah :), mam takmer identicke pocity, aj s tou zalohou
Proste mám z toho len pocit, že som nejaká záloha :(
Ides na to dobre, rozumne, ja viac citovo a potom sa v tom macham a mam negativne emocie, ktore ma brzdia vo vsetkom.

Ivanka562

Okej, tak do konca marca, uvidíme. Ak to nevydržím, teda že budem mať väčšie alebo ďalšie podozrenia, tak to ukončím aj skôr.
Všetko závisí od situácie, ako sa bude vyvíjať....
Ale dávam tomu šancu tak 15% že sa to dá tým správnym smerom.
Asi len tak :-/