Ahojte.
Ak sa tu najde niekto kto mi bude ochotny poradit budem velmi vdacna, najma ak mate podobne skusenosti. Ja som skor neskusena zena a momentalne mam jednu znamost ktoru fakt neviem ako vyhodnotit a netusim ci mam v tom pokracovat alebo ist inou cestou.
Som uz 30r.zena. mala som 2 vazne dlhodobe vztahy ktore nevysli. 3 roky som teraz bola sama az kym som nestretla noveho, ktory ma najskor pisanim ocaril, na osobnom stretnuti to sice bolo fajn ale nepadla tam taka poriadna iskra, no postupnym pisanim a stretavanim som sa namotala, a som nim teraz uplne ocarena, ....ako muz mi vonia, paci sa mi, imponuje mi jeho spravanie, totalna chemia, aku som este nezazila... Cize z mojej strany sa to za 2-3 tyzdne nastartovalo. Teraz sa pozname uz cca 2mes. Len mam pocit ze ja uz som viac vpredu nez on. Neviem pochopit jeho niektore spravanie, ze ked sa stretneme je velmi mily a pozorny a na druhy den rano, je sice gentleman ale uz tak neprejavuje emocie a nehu. Tiez mi pride zvlastne ze vzdy si na noc musi(mozno nemusi :) neviem) vypit vino, bez toho sme sa este nemilovali. Ale boli sme par krat aj von, kedy samozrejme nic nepil, bol sice gentleman, ale nemal tie prejavy nehy, alebo objatie, to nie je, max.raz-2x ma tak objal a pobozkal. Stretavame sa tak 1-3x tyzdenne. Pomedzi to piseme (asi skoro kazdy den) konverzaciu iniciuje on ale nieco mi tam chyba...ja to tak vsetko prezivam ale on mam pocit ze nie...ale...moznoze taky je..neviem. Raz som sa ho na to priamo opytala, ze ak by to malo byt len o tom jednom tak to asi nebude to co skutocne clovek chce, a on na to, ze ma chape, ze on mna do nicoho tlacit nechce ani do sexu, ale ze v citovych veciach nie je uplne doma, ze s tym mal vzdy problem..a preto aj dlho nemal priatelku len znamosti...hoci na zaciatku sme si pisali zeby uz chcel najst normalnu zenu... Tak to nejako zacinalo... Tak ja neviem comu uz verit. Moja intuicia je mojimi hormonmi uz uplne oblbnuta...
Vztah len na sex alebo s buducnostou?
kokos tie vztahy ma vedia zakazdym prekvapit, zaskocit
BJ2 a čo v prípade, ak žena milovala svojho frajera, mali sex aj pre pekné chvíľky, aj s ním chcela rodinu, ale on si našiel milenku? A frajerku kvôli nej opustil?
Za tu hlupanu sa ti ospravedlnujem, obcas mi ubzinkne. V nazore na sex je to bud, alebo. Bud sa to nema, a ma sa cakat iba na dietatko, vtedy su uz 3 partneri a aj par sexov len tak, velmi zle. Alebo sa to moze, potom je to zas malo, hlavne na tuto dobu. Len ti poradim, ze nepomyl sa. Ma pravdu jedna, alebo druha strana. Ak sa pomylis, a maju problem duchovni, tak vies co ta caka. Kym nevies, co je po smrti, je lepsie neriskovat, hlavne ked Ti zivot tam dole nastedril panensku blanu. Mozno ti chce tym nieco povedat. Vela stastia, uz Ti nebudem pisat. Nema pravdu sodomitna strana, maju pravdu svati, teda ze sa to nesmie na uzivanie, iba na deticky. Tak vela stastia. Nepomyl sa. Plati sa potom celozivotnym utrpenim, a zdevastovanym zivotom, ked to zistis az za 15 alebo 20 rokov, a nieje ziadnej cesty spat.
Jana Lukacova - viete mi to prosím bližšie konkretizovať? Veľmi rada si nechám poradiť. Hlavne keď je moja myseľ aktuálne veľmi zaneprázdnená.
Ďakujem.
Ivanka, nepotrebuješ nič iné, len si to zrovnať v hlave, utriediť si myšlienky a nájsť odpoveď na otázku, ktorú si položila v názve tejto témy. A podľa toho sa zariadiť...
Je trosku drzy, ja tam citim, ze mu ide len o sex, ze ani viac nehlada. Sexualne vztahy, najlepsie viacere naraz mu vyhovuju.
Ahojte, pracovné povinnosti ma na chvíľku odmlčali.
K odpovediam, ktoré ste mi nižšie písali.
Nepochádza z rozvrátenej rodiny to vôbec nie, asi si len sám vybral taký život. Po tej poslednej otvorenej debate, ktorú som dole písala, sme sa videli len raz, komunikácia bez zmeny. Včera sa ani neozval. Na môj pondelkový víkendový návrh ani nereagoval (spomenula som len medzi rečou, neverím, že by si to nevšimol)....
Načo potom tie zbytočné slová o tom, že to nechce skončiť ... to akože toto mu stačí? Takto fungovať? Nerozumiem. Asi taký proste je...a ja nemám energiu oňho bojovať ani ho meniť. O to fakt nemám záujem.
Ivanka562:
Na úvod „Urcite vsak mate pravdu v tom, ze ked takto zil doteraz, bude zit aj dalsich 10 rokov.“ To, ako bude Váš priateľ žiť nezávisí od ľudí na tomto fóre, ale iba od neho samého. Ľudia sa menia aj po 50tich, 60tich rokoch, ak sa pre zmenu rozhodnú a vyvinú potrebné úsilie..
Z toho, čo píšete priateľ prežíva strach z vášho vzťahu, lebo tak ako Vám to aj povedal, je to pre neho nová skúsenosť a zjavne mu na Vás záleží (a alkohol mu pomôže uvoľniť sa)..Ak Vám na ňom tiež záleží, potrebujete pribrzdiť, prestať rátať objatia a bozky a nechať Vášmu vzťahu viac priestoru nech sa rozvinie, netlačiť, ste iba na začiatku. Potrebujete sa v prvom rade stať priateľmi - viac sa otvorene rozprávať (aj o jeho problémoch v citových veciach, v ktorých nie je doma, o jeho strachu zo vzťahu, ako aj o Vašich problémoch) – samozrejme to musíte obaja chcieť. Sexom chýbajúcu intimitu nenahradíte. Tá sa potrebuje medzi vami prirodzene vytvoriť. Ak sa vytvorí prejavy lásky budú prirodzenou súčasťou vášho vzťahu.
Aj Vás niečo nevysporiadané vnútri ženie, aby ste mala tento vzťah viac pod kontrolou (možno strach zo sklamania, za ktorým je bolesť z minulých rozchodov?) - na to sa potrebujete zamerať, aby ste novému vzťahu nechala voľný priebeh a nechala ho dozrievať, ak vám obom na ňom bude záležať.