Ahojte.
Ak sa tu najde niekto kto mi bude ochotny poradit budem velmi vdacna, najma ak mate podobne skusenosti. Ja som skor neskusena zena a momentalne mam jednu znamost ktoru fakt neviem ako vyhodnotit a netusim ci mam v tom pokracovat alebo ist inou cestou.
Som uz 30r.zena. mala som 2 vazne dlhodobe vztahy ktore nevysli. 3 roky som teraz bola sama az kym som nestretla noveho, ktory ma najskor pisanim ocaril, na osobnom stretnuti to sice bolo fajn ale nepadla tam taka poriadna iskra, no postupnym pisanim a stretavanim som sa namotala, a som nim teraz uplne ocarena, ....ako muz mi vonia, paci sa mi, imponuje mi jeho spravanie, totalna chemia, aku som este nezazila... Cize z mojej strany sa to za 2-3 tyzdne nastartovalo. Teraz sa pozname uz cca 2mes. Len mam pocit ze ja uz som viac vpredu nez on. Neviem pochopit jeho niektore spravanie, ze ked sa stretneme je velmi mily a pozorny a na druhy den rano, je sice gentleman ale uz tak neprejavuje emocie a nehu. Tiez mi pride zvlastne ze vzdy si na noc musi(mozno nemusi :) neviem) vypit vino, bez toho sme sa este nemilovali. Ale boli sme par krat aj von, kedy samozrejme nic nepil, bol sice gentleman, ale nemal tie prejavy nehy, alebo objatie, to nie je, max.raz-2x ma tak objal a pobozkal. Stretavame sa tak 1-3x tyzdenne. Pomedzi to piseme (asi skoro kazdy den) konverzaciu iniciuje on ale nieco mi tam chyba...ja to tak vsetko prezivam ale on mam pocit ze nie...ale...moznoze taky je..neviem. Raz som sa ho na to priamo opytala, ze ak by to malo byt len o tom jednom tak to asi nebude to co skutocne clovek chce, a on na to, ze ma chape, ze on mna do nicoho tlacit nechce ani do sexu, ale ze v citovych veciach nie je uplne doma, ze s tym mal vzdy problem..a preto aj dlho nemal priatelku len znamosti...hoci na zaciatku sme si pisali zeby uz chcel najst normalnu zenu... Tak to nejako zacinalo... Tak ja neviem comu uz verit. Moja intuicia je mojimi hormonmi uz uplne oblbnuta...
Vztah len na sex alebo s buducnostou?
Ivanka, ty sama sa musíš rozhodnúť, čo chceš. Čo chceš, Ivanka? : )
Poviem ti, ako to vidím ja: pokašlala si to. Ktovie akoby sa odvíjal scenár, keby si mu hneď nepodľahla? Mohli ste sa dlhšie spoznávať, rozprávať, zisťovať o sebe veci a nechať to plynúť... Mal by čas premýšľať, zamilovať sa a utriediť si v sebe, či aj naozaj chce vážnu známosť a čo ďalej. Možno. A možno nie. Ktovie?
Povedz, prečo by sa snažil, ak ľahko a tak ako obvykle získal to, čo chcel? Žiaľ, nevidím to nijak inak, ako tak ti už napísala A_dr1a.
Dovolím si parafrázovať jedného veľmi starého rímskeho básnika:
"Co muž říka ženě, když láskou je roztoužen, do větru napsat se má, do vod plynoucích..."
Človek si váži len tie veci, do ktorých vložil veľa energie, času, ktoré ho stáli veľa síl, odriekania, potu...
On na založenie rodiny, ak ju chce, má kopec času, ty nie. Ešte veľa rokov si môže nezáväzne užívať...
/petroneta/ myslim, ze mas v tomto pravdu
a_dr1a, naozaj skvela analyza. tak ho vidim aj ja, skoda casu, ibaze pre nejaky specialny zaujem, ale nie utuzovat vztah a nieco s nim planovat.
ivanka, počet Tvojích intímnych partnerov nespadá do kompetencie súdiť nikoho na svete a je to Tvoja absolútne osobná záležitosť. Ten pán si myslí, že chybu si urobila v tom, že tam prišiel intímny styk priskoro. Nevyjadril sa najúctivejším spôsobom, a to je všetko. Dôležitý je názor o príčine: teda v budúcnosti ak bude vzťah nejaký, podľa neho treba s intímnymi prejavmi počkať na trochu neskôr. K tomuto názoru by som sa pripojila aj ja, aj keď v tejto súvislosti má väčší vplyv ako čas spoločný záujem a serióznosť záujmu o skutočný vzťah, založený na vyšších hodnotách.
Zatial sice iniciativu vyvinul..ale nepretrhol sa. To len konstatujem.
Urcite vsak mate pravdu v tom, ze ked takto zil doteraz, bude zit aj dalsich 10 rokov. Ak by chcel zmenu, urobil by pre to nieco. Teraz robi naozaj malo a stale sa skor vyhovara ze tak bol zvyknuty na samotu a ze je to cele prenho nove.
Mozno mi to rozhodnutie skoncit to mierne predlzil, urcite vsak do konca marca si chcem v tom urobit poriadok.
A na margo slecny/pani ktora tu nizsie na mna pisala ze som skoro ako slapka tak len dodam, mozno to bude aj zbytocne ale to, co sa stalo teraz, sa stalo pre iste dovody a za cely svoj zivot som mala len 2 sex.partnerov , s kt.som bola vo vztahu, vzdy som si velmi davala pozor ale osud to tak nejako chcel a stalo sa toto jedno nezavezne ... Cize s poctom 3 v 30tke hadam nie som az tak najhorsie (aby ste ma dokazali prirovnat k slapke) aj vzhladom na dnesnu dobu....
Ahoj Ivanka. Máš už taký ten prelomový vek a určite túžiš sa usadiť, mat vážny vzťah perspektívny, že proste záväzky dieťa rodina ai. Mať pohodovy šťastný spokojný vzťah. A nie bojovať o niekoho kto nebojuje o teba. Myslím si, že dotyčný nie je presne na toto stavaný, čo hľadáš a a chceš ty. Mala by si hľadať v iných vodách. Lebo tento vyžaduje veľa času námahy ai a výsledok bude stále neistý. On je komplikovaný a má veľa démonov v sebe a neviem, či je ochotný žiť iný život na aký je zvyknutý. Inak žiť možno ani sam nevie. Takže od tohto typu muža by som šťastný naplnený spokojný rodinný život a všetko čo k nemu patrí, nečakala. Asi vyšiel aj z podobnej rodiny a vzťahov. Preto sa nevie ci nechce pripútavat. On je iba na užitie si s ním no nie na život. Bežný každodenný a už vôbec nie rodinný. Takže ak budeš chcieť byť s ním, počítaj s veľkou námahou snahou úsilím energiou časom ktorý budeš musieť vynakladať investovať no neviem, či sa ti to niekedy vráti aj späť. On zrejme nie je ani schopný. Žiť inak. Takže ak chceš niečo iné od života vzťahov ai tak tento to nie je. A čím skôr sa odpútaš tak pre teba lepšie. Tento by aj tak časom zlyhal. A bola by si sama. Možno aj s dieťaťom sama. Na všetko. A keby si mu dala teraz priamu otázku na telo - ako ta berie a ako to s vami dvoma vlastne je?? Písal by len blaboly že sám nevie, že mu to takto ako to je teraz vyhovuje, že si musí upratať a dat do poriadku svoj vlastný život. Ai ai. Ale ver. On takto bude žiť aj o 10r
BJ 2 nezije kazdy tak ako ty, v cistote, v jaskyni.
Nechapem, ako jej moze niekto napisat, ze je mudra. Mudra zena nema s muzom sex za 2 tyzdne. To ti ako nevadi, ze ked stretnes toho praveho, tak budes zasmilnena, od 10 tich muzov aleob aj viac? Ved tymto sposobom, ked ti nevyjde vztah, co zistis neraz aj po par mesiacoch, budes mat vzdy v sebe ineho chlapa aj 50x. Nehovoriac otom, ze "tvoja polovicka" s najvacsou pravdepodobonstou chodila za prostitutkami. A ma ta len na sex. Uplna hlupana si, uz si to davno mala ukoncit, a ze mudra. Budes plakat a topit sa v slzach, ked nezmudries.
Preto sa s chlapom chodi aj rok a neda mu sex, aby si sa udrzala cista, lebo rok je tak najskor, kedy vidis, ze by to mohlo byt aj vazne. To vzdy vyskusas po 2 tyzdnoch, potom to nevyjde a potom dalsieho? Fuj. Ako nejaka prostitutka. Vam zenam zacalo nacisto harasit, vbehnut s muzom do postele po par stretnutiach. Fuj. Hnusna doba.
Ivanka, to su take namotavacky, az sa prasi. Este je aj zakomplexovany. A chce si uzivat sex s viacerymi a ty by si to chcela ukoncit, no to nie.........Jeho premyslanie.
Ivanka, mne podla tvojho popisu príde tip chlapa- sukničkára, veľmi sa pre teba nepretrhne, dosť možné, že si píše aj s inými.... ja by som od neho dala ruky preč.....