Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Vztah len na sex alebo s buducnostou?

Príspevok v téme: Vztah len na sex alebo s buducnostou?
Ivanka562

Ahojte.
Ak sa tu najde niekto kto mi bude ochotny poradit budem velmi vdacna, najma ak mate podobne skusenosti. Ja som skor neskusena zena a momentalne mam jednu znamost ktoru fakt neviem ako vyhodnotit a netusim ci mam v tom pokracovat alebo ist inou cestou.
Som uz 30r.zena. mala som 2 vazne dlhodobe vztahy ktore nevysli. 3 roky som teraz bola sama az kym som nestretla noveho, ktory ma najskor pisanim ocaril, na osobnom stretnuti to sice bolo fajn ale nepadla tam taka poriadna iskra, no postupnym pisanim a stretavanim som sa namotala, a som nim teraz uplne ocarena, ....ako muz mi vonia, paci sa mi, imponuje mi jeho spravanie, totalna chemia, aku som este nezazila... Cize z mojej strany sa to za 2-3 tyzdne nastartovalo. Teraz sa pozname uz cca 2mes. Len mam pocit ze ja uz som viac vpredu nez on. Neviem pochopit jeho niektore spravanie, ze ked sa stretneme je velmi mily a pozorny a na druhy den rano, je sice gentleman ale uz tak neprejavuje emocie a nehu. Tiez mi pride zvlastne ze vzdy si na noc musi(mozno nemusi :) neviem) vypit vino, bez toho sme sa este nemilovali. Ale boli sme par krat aj von, kedy samozrejme nic nepil, bol sice gentleman, ale nemal tie prejavy nehy, alebo objatie, to nie je, max.raz-2x ma tak objal a pobozkal. Stretavame sa tak 1-3x tyzdenne. Pomedzi to piseme (asi skoro kazdy den) konverzaciu iniciuje on ale nieco mi tam chyba...ja to tak vsetko prezivam ale on mam pocit ze nie...ale...moznoze taky je..neviem. Raz som sa ho na to priamo opytala, ze ak by to malo byt len o tom jednom tak to asi nebude to co skutocne clovek chce, a on na to, ze ma chape, ze on mna do nicoho tlacit nechce ani do sexu, ale ze v citovych veciach nie je uplne doma, ze s tym mal vzdy problem..a preto aj dlho nemal priatelku len znamosti...hoci na zaciatku sme si pisali zeby uz chcel najst normalnu zenu... Tak to nejako zacinalo... Tak ja neviem comu uz verit. Moja intuicia je mojimi hormonmi uz uplne oblbnuta...

Ivanka562

Praveze nemal vraj dlho vztah. Skor jednorazovky alebo kamaratky s vyhodami. Naposledy mozno na strednej to bol vztah.
A vraj som prva s ktorou za posledne 4r.spal az do rana...atd...a ze asi je on vadny co sa vztahov tyka, ze vacsina zien vycuvala ked sa mu nejaka vazne pacila. A z tych ktora sa mu pacila len priemerne tak to nic perspektivne nebolo.
Nemam vela indicii.... Len takto zhruba.

SofiaElla

Ak máš pocit, že tá jeho iniciatíva viac menej smeruje skôr k záujmu o posteľné hrátky, musíš sa ho to na rovinu opýtať, ako to berie. A ak ti povie, že len potrebuje čas, mala by si mu veriť. Sú aj takí chlapi, ktorí majú problém hneď prejaviť emócie. A vieš niečo aj o jeho bývalých normálnych vzťahoch? To by mohla byť tiež dobrá indícia..

TvojIvan

Ja vas baby nechapem
Jedna ma sex a pochybuje ci ju ten jej miluje
Druha nema sex a chcela by a tiez pochybuje ci ju ten jej miluje
Vymente si frajerov a mate co chcete mat.
Vy zeny strasne rozmyslate nad vztahmii.
Az prilis si myslim.

noc

nepaci sa mi to, vsetko co popisujes a smeruje to len k tvojmu trapeniu, ja by som ho nechala. myslim, ze mu islo iba o sex a hlavne o ten specialny, ktory si nechcela.

Ivanka562

Jasne ze spolocne vecery a konverzacie sa mi pacia ale nema pre mna cenu ostavat v takom vztahu kt.nema perspektivu. Mam uz celkom dost rokov a myslim ze si stale mozem vyberat ...len posledne tie 3 roky som to nejako odmietala, teraz so sa touto skusenostou opat nastartovala...a viem co chcem a potrebujem.

Ivanka562

Napriklad: ze po spolocnej noci sa mi uz nikdy pocas dna neozval, az na dalsi den. Neboli ani spatne vazby, alebo ci sa mu nieco pacilo alebo na mna. Konverzacia z jeho strany bola neutralna, a pozitivnejsia az potom, ked to smerovalo pozvankou k nemu domov.
Par krat nejake poziadavky v posteli ktore som tak skoro odmietla plnit...vraj rozumie a akceptuje (mozno naoko)...
Proste prve 2 tyzdne bola konverzacia uplne omnoho lepsia ako potom, ked uz sme zacali aj spolu spavat. Akoby ma len potreboval najskor namotat. Ja som mala z toho taky pocit.
Ja uz asi ani neviem ako tie vztahy funguju ked som dlho bola sama a naposledy som randila pred asi 6 rokmi...

SofiaElla

Posudzovať, či je to len o sexe alebo má vzťah aj budúcnosť len na základe nedostatočnej rannej nehy, to mi príde veľmi slabá indícia. Neviem, či tých indícií máš viac, že pochybuješ, ale keď píšeš, že je iniciatívny, čo sa konverzácie týka, je k tebe milý, randíte spolu aj vonku, tak by som určite tomu šancu dala. Prípadne sa ho na rovinu opýtaj, či to vidí aj perspektívnejšie, alebo to berie zatiaľ len ako známosť.