Ahojte.
Ak sa tu najde niekto kto mi bude ochotny poradit budem velmi vdacna, najma ak mate podobne skusenosti. Ja som skor neskusena zena a momentalne mam jednu znamost ktoru fakt neviem ako vyhodnotit a netusim ci mam v tom pokracovat alebo ist inou cestou.
Som uz 30r.zena. mala som 2 vazne dlhodobe vztahy ktore nevysli. 3 roky som teraz bola sama az kym som nestretla noveho, ktory ma najskor pisanim ocaril, na osobnom stretnuti to sice bolo fajn ale nepadla tam taka poriadna iskra, no postupnym pisanim a stretavanim som sa namotala, a som nim teraz uplne ocarena, ....ako muz mi vonia, paci sa mi, imponuje mi jeho spravanie, totalna chemia, aku som este nezazila... Cize z mojej strany sa to za 2-3 tyzdne nastartovalo. Teraz sa pozname uz cca 2mes. Len mam pocit ze ja uz som viac vpredu nez on. Neviem pochopit jeho niektore spravanie, ze ked sa stretneme je velmi mily a pozorny a na druhy den rano, je sice gentleman ale uz tak neprejavuje emocie a nehu. Tiez mi pride zvlastne ze vzdy si na noc musi(mozno nemusi :) neviem) vypit vino, bez toho sme sa este nemilovali. Ale boli sme par krat aj von, kedy samozrejme nic nepil, bol sice gentleman, ale nemal tie prejavy nehy, alebo objatie, to nie je, max.raz-2x ma tak objal a pobozkal. Stretavame sa tak 1-3x tyzdenne. Pomedzi to piseme (asi skoro kazdy den) konverzaciu iniciuje on ale nieco mi tam chyba...ja to tak vsetko prezivam ale on mam pocit ze nie...ale...moznoze taky je..neviem. Raz som sa ho na to priamo opytala, ze ak by to malo byt len o tom jednom tak to asi nebude to co skutocne clovek chce, a on na to, ze ma chape, ze on mna do nicoho tlacit nechce ani do sexu, ale ze v citovych veciach nie je uplne doma, ze s tym mal vzdy problem..a preto aj dlho nemal priatelku len znamosti...hoci na zaciatku sme si pisali zeby uz chcel najst normalnu zenu... Tak to nejako zacinalo... Tak ja neviem comu uz verit. Moja intuicia je mojimi hormonmi uz uplne oblbnuta...
Vztah len na sex alebo s buducnostou?
múdre rozhodnutie skončiť takýto vzťah. Čo za rýchlovku? A Tvoje potreby sú kde?
Nemal vzťah, vraj od strednej (to povedal on), ale na fcb som zistila že pred 6-8 rokmi mal vzťah (3-ročný asi), pretože si náklonnosť prejavovali verejne na fcb, to bolo počas vysokej školy keď mal 22-25. A odvtedy neviem, asi nemal už nič.
Je namotany inde. Opýtaj sa ho na posledny vztah, aký bol a prečo skoncil. Chalan sa zrejme popalil a drží si odstup. Bacha, aby si nebola tzv prievoznikom.
práveže to vylúčil, povedal, že už by sme sa uňho nestretávali...
napríklad neozval sa mi 3 dni, potom ma zavolal k nemu ale spôsobom že nechce byť v piatok sám, či neprídem. keď k niečomu došlo, opýtal sa či sa môže "rýchlo" urobiť (akože bežne vo vzťahu sem tam sú rýchlovky fajn a nevadilo by mi to) ale na druhý deň ráno žiadna náklonnosť nič, ale kompenzácia. len zapnutý online program a čumeli sme bez dotykov pohľadov, bozkov na "telku"....
Aj tie bozky večer sa mi zdali akési chladné ....
Tým som sa cítila dosť ponížene a preto som to ukončila. A aj na margo toho, že sľúbil, že mi skúsi venovať viac času... vraj si myslel, že sa niečo zmení, ale nezmenilo (ale nezmenilo pretože sa nič pre to neurobilo za 2 týždne) ja som tiež skúšala navrhnúť program ale nereagoval ...
ze pisat, ano, stale by ta chcel na sex na zavolanie a tie trapne frazy, ktovie kolkystykrat uz poomielane, natrafila si na idiota.
zaujimali by ma aj tie trapne zazitky, keby sa ti chcelo podelit :)
....Ivanka dobre si spravila...S takymto chlapom by si to zbytocne tahala a aj tak by z toho nic nebolo...
...záver
Po ešte pár divných zážitkoch som to ukončila. Jeho reakcia: veľmi sa ospravedlňoval, inteligentným spôsobom, sypal si trošku popol na hlavu (napr. že sa správa ako de*il k tým čo si to vôbec nezaslúžia, že mu mám prepáčiť, že vie, že sa správal ku mne hnusne. tiež prepáčiť za stratený čas a že vo mne nie je chyba, že vie že by som bola dobrá partnerka, ale že chyba je v ňom....atď)
Chcel ostať aspoň v kontakte, najskôr, že sa môžeme vonku stretávať, ja že nie a potom že či aspoň písať si budeme, ja som mu iba odpísala, že to momentálne nedám, ospravedlnila som sa, on na to, že ja nie som tá čo by som sa mala ospravedlňovať, že to on... a tým sme to ukončili. Už som mu viac neodpísala.
Mne je nad slnko jasnejsie, o co ide dotycnemu gentlemanovi. Cakat, ze to aj povie zrozumitelne a jasne je naivne.
mne niektore tie vztahy pridu ako zo sna :D :D
Podľa tých nových informácií už netreba príliš rozmýšľať, aby človek pochopil, že toto nikam viesť nebude. Možno aj chcel zmeniť životný štýl, ale jednoducho to nevydalo. Bohužiaľ, tiež si myslím, že na to malo priamy vplyv vaše veľmi rýchle zblíženie. Dostal, čo chcel a tento typ už nebude mať záujem, aby ťa bližšie spoznával.