Vztah len na sex alebo s buducnostou?

Príspevok v téme: Vztah len na sex alebo s buducnostou?
Ivanka562

Ahojte.
Ak sa tu najde niekto kto mi bude ochotny poradit budem velmi vdacna, najma ak mate podobne skusenosti. Ja som skor neskusena zena a momentalne mam jednu znamost ktoru fakt neviem ako vyhodnotit a netusim ci mam v tom pokracovat alebo ist inou cestou.
Som uz 30r.zena. mala som 2 vazne dlhodobe vztahy ktore nevysli. 3 roky som teraz bola sama az kym som nestretla noveho, ktory ma najskor pisanim ocaril, na osobnom stretnuti to sice bolo fajn ale nepadla tam taka poriadna iskra, no postupnym pisanim a stretavanim som sa namotala, a som nim teraz uplne ocarena, ....ako muz mi vonia, paci sa mi, imponuje mi jeho spravanie, totalna chemia, aku som este nezazila... Cize z mojej strany sa to za 2-3 tyzdne nastartovalo. Teraz sa pozname uz cca 2mes. Len mam pocit ze ja uz som viac vpredu nez on. Neviem pochopit jeho niektore spravanie, ze ked sa stretneme je velmi mily a pozorny a na druhy den rano, je sice gentleman ale uz tak neprejavuje emocie a nehu. Tiez mi pride zvlastne ze vzdy si na noc musi(mozno nemusi :) neviem) vypit vino, bez toho sme sa este nemilovali. Ale boli sme par krat aj von, kedy samozrejme nic nepil, bol sice gentleman, ale nemal tie prejavy nehy, alebo objatie, to nie je, max.raz-2x ma tak objal a pobozkal. Stretavame sa tak 1-3x tyzdenne. Pomedzi to piseme (asi skoro kazdy den) konverzaciu iniciuje on ale nieco mi tam chyba...ja to tak vsetko prezivam ale on mam pocit ze nie...ale...moznoze taky je..neviem. Raz som sa ho na to priamo opytala, ze ak by to malo byt len o tom jednom tak to asi nebude to co skutocne clovek chce, a on na to, ze ma chape, ze on mna do nicoho tlacit nechce ani do sexu, ale ze v citovych veciach nie je uplne doma, ze s tym mal vzdy problem..a preto aj dlho nemal priatelku len znamosti...hoci na zaciatku sme si pisali zeby uz chcel najst normalnu zenu... Tak to nejako zacinalo... Tak ja neviem comu uz verit. Moja intuicia je mojimi hormonmi uz uplne oblbnuta...

World Run

niektori nie su na valentina, nic im to nehovori. ani moj. moze byt, ze iny plan mu nevysiel..
no nie je to zdrave.

Antisexx

Ak to dobre chapem vy sa este len stretavate ako kamarati ale vo vztahu nie ste a ty si mu uz "dala?" Zrejme dostal to co chcel a teraz mu pripadas ako lahka zena. Sex patri do vztahu, teda, pre vás.

Ivanka562

Tiez si myslim. Ze viac ma toho rozrobene. Nie zeby na to nemal pravo, to nie ale...ak raz ma zaujme ista zena budem sa venovat len jej a nke aj inym sucasne..aspon mne to tak dava logiku.

Hoci valentina som travila unho ja. Mozno ina zaloha zlyhala..ktovie. Zas spekulujem..wrr nenavidim take stavy...nepride mi to zdrave ..zdravy vztah....

World Run

On ked sa takto zoznamuje, tak kdezeby kamaratka. Tipujem to na viac rozohratych vztahov, preto je taky nijaky.
Dobre, ze si vsimas jeho spravanie a neveris vsetkemu, co ti povie.

Ivanka562

Ja praveze by som aj nabrala odvahu to ukoncit. Len rozmyslam ci mu nedat cas ako to tu nizsie baby pisali.
Lebo sice je super, sialene ma pritahuje ale co z toho mam ked ja prenho toto neznamenam. Jednoducho mam svoju hodnotu a nech to je akokolvek tazke, tak uz len pre to jedno by som to dokazkala ukoncit. Samozrejme ze emocie by sa dostavili. Ale som aj silno racionalna vdaka bohu.
Viem ze casom by to preslo...a dostala by som sa z toho von...

Inak v sobotu sme boli von a v nedelu mi pisal ze sa bol prejst. Ja mam taky pocit akoby mal viac projektov rozrobenych pretoze na take miesta sa s chalanmi s kamaratmi nechodi. Urcite nejaka zena..ale mozno len kamaratka neviem. On pokial sa neprizna sam tak vzdy za tym asi nieco bude. Lebo vacsinou stale povie idem s kamosom s kamoskou alebo tak...a toto ostalo velmi skryte, moc sa nechcel vyjadrovat. Ach rozoberam to ako ziarliva zenska.. A to sa mi uz nepaci ...

World Run

Ivanka, ten moj vobec nevie dodrzat slovo, len ako to jemu vyhovuje. Nemozem ho stale obhanat, ved si povedal...aj tak mi potom dovodi, ze preco nemoze, alebo len sa jednoducho ospravedlni. Je to uz k nevydrzaniu.

World Run

merilynn2, presne nieco take prezivam, aj by som s nim chcela byt do konca zivota...ja som sa strasne namotala a on to ma mozno ako hru. obdivujem ta, ze si to vedela ukoncit, ja to neviem, len sa trapim.

Ivanka, uplne rovnako by som si prekladala jeho slova, je to tam medzi riadkami.

Ivanka562

Presne ako opisujes...tiez mam pocit ze to z neho vysumelo..ten prvotny zaujem...
Ze aj keby som sa snazila nepomoze to.
Su to prirodzene veci..a ak je to tak, casom sa to ukaze...jasnejsie.

merilynn2

Toto mi pripomína jeden môj dávny vzťah - ten chlapec ma najprv nijako neočaril, ale bol milý, vtipný, snažil sa, vypisoval, párkrat sme vybehli spolu von, romantika najväčšia, dali sme sa dokopy, ja som sa namotala a on sa odmotal. Predtým za mnou chodil na víkend, vymýšľal spoločný program, alebo dobehol cez týždeň na otočku, že ma potrebuje vidieť... o pár týždňov si organizoval aktivity sám alebo s kamarátmi, a ku mne sa prišiel maximálne vyspať. Už mi nevypisoval každý večer do noci, ozval sa, keď išiel okolo a nemal iný program. Strašne som s ním chcela byť hoci aj do konca života, ale takýmto spôsobom ma to ničilo, tak som mu povedala, že to nezvládam, som zamilovaná, chcem viac než na čo sa on cíti a slušne sme to ukončili.
(Po pár mesiacoch sa dal dokopy so svojou kamoškou, ktorá sa mu vraj páčila roky predtým, a celkom rýchlo sa zobrali, takže nemyslím, že by nebol schopný hlbších citov alebo vážneho vzťahu, len pri mne to skrátka vyšumelo.)

Ivanka562

..a ked tak rozmyslam co ma tak zastavilo ..porozmyslat nad tym celym..aj to, ze isty cas mi povedal, ze bude po mna chodit autom ked pojdem k nemu (povedala som ze viem aj sama ale ked chce tak kludne) a nestalo sa tak odvtedy, ked ma zavola nenavrhne ze dojde on..pridem ja.
Tiez mi povedal pri tej jednej otazke co som sa ho priamo opytala ze ako teda to mam cele brat aj to jeho chovanie: povedal : on mi nic nevie slubit a ze i ked to dopadne akokolvek, tak ze chce ostat v kontakte vyjst si spolu niekde von a tak...tak vseobecne to napisal az som mala pocit ze pise " ostanme kamaratmi"....
Ked mi aj pise uz to nie su take dlhe rozsiahle rozhovory...je to strucne: som doma z prace ako sa mas ..ako bolo..idem si urobit jest a tak....

Ale uvidim. Co bude dalej...dam vediet...