Vztah len na sex alebo s buducnostou?

Príspevok v téme: Vztah len na sex alebo s buducnostou?
Ivanka562

Ahojte.
Ak sa tu najde niekto kto mi bude ochotny poradit budem velmi vdacna, najma ak mate podobne skusenosti. Ja som skor neskusena zena a momentalne mam jednu znamost ktoru fakt neviem ako vyhodnotit a netusim ci mam v tom pokracovat alebo ist inou cestou.
Som uz 30r.zena. mala som 2 vazne dlhodobe vztahy ktore nevysli. 3 roky som teraz bola sama az kym som nestretla noveho, ktory ma najskor pisanim ocaril, na osobnom stretnuti to sice bolo fajn ale nepadla tam taka poriadna iskra, no postupnym pisanim a stretavanim som sa namotala, a som nim teraz uplne ocarena, ....ako muz mi vonia, paci sa mi, imponuje mi jeho spravanie, totalna chemia, aku som este nezazila... Cize z mojej strany sa to za 2-3 tyzdne nastartovalo. Teraz sa pozname uz cca 2mes. Len mam pocit ze ja uz som viac vpredu nez on. Neviem pochopit jeho niektore spravanie, ze ked sa stretneme je velmi mily a pozorny a na druhy den rano, je sice gentleman ale uz tak neprejavuje emocie a nehu. Tiez mi pride zvlastne ze vzdy si na noc musi(mozno nemusi :) neviem) vypit vino, bez toho sme sa este nemilovali. Ale boli sme par krat aj von, kedy samozrejme nic nepil, bol sice gentleman, ale nemal tie prejavy nehy, alebo objatie, to nie je, max.raz-2x ma tak objal a pobozkal. Stretavame sa tak 1-3x tyzdenne. Pomedzi to piseme (asi skoro kazdy den) konverzaciu iniciuje on ale nieco mi tam chyba...ja to tak vsetko prezivam ale on mam pocit ze nie...ale...moznoze taky je..neviem. Raz som sa ho na to priamo opytala, ze ak by to malo byt len o tom jednom tak to asi nebude to co skutocne clovek chce, a on na to, ze ma chape, ze on mna do nicoho tlacit nechce ani do sexu, ale ze v citovych veciach nie je uplne doma, ze s tym mal vzdy problem..a preto aj dlho nemal priatelku len znamosti...hoci na zaciatku sme si pisali zeby uz chcel najst normalnu zenu... Tak to nejako zacinalo... Tak ja neviem comu uz verit. Moja intuicia je mojimi hormonmi uz uplne oblbnuta...

mirec411

Ivanka, už len doterajšie skúsenosti by ti mali stačiť na to, aby si vedela rozoznať pekné reči, ktoré slúžia len na získanie niekoho na sex. Viď: - "Nemôžem sám zaspať". Ale môže! Len skúša, či dáš ešte na falošnú romantiku, alebo či "ešte dáš".
Rozchod ťa zachránil...
Pekne ti napísala aj "veroni15".
Rozvaha a trpezlivosť : - to sú dve veci, ktoré dokážu dokonale doviesť človeka úskalím vzťahov až do cieľa. je mnoho iných, lákavých vecí a omylov, ktoré človeka dovedú tam, kde si bola ešte nedávno: - K použitiu a poníženiu.

veroni15

Ahoj, Ivanka,
toto je instantná doba na instantné vzťahy, každý nech si tu uprace pred vlastným prahom.
Treba dať veciam čas, aj keby tikali hodiny, kašľať na to, výber celoživotného partnera za ten čas stojí.
Z mojich skúseností odporúčam, viac sa spoznávať, pozerať, či sa partner zaujíma o náš život, či nás má ako prioritu, ak to neurobí na začiatku v čase zamilovanosti, neurobí to nikdy. Respektíve zamilovaný nebol. Na to stačí len pulz, ako som čítala v jednej knihe. Vzťah, potrebuje viac. Pokiaľ partner nejaví záujem v začiatku, netreba ho ospravedlňovať, netreba sa mu oddať, to vôbec, treba byť nohami na zemi, triezvy. Ak vieš po anglicky, odporúčam ti knihu The Rules. Mne kompletne zmenila názor na ženskú sebaúctu, na to, ako je potrebné posunúť latku vyššie. Hneď od začiatku. mať pevné hranice. držím ti palce, nemáš čo ľutovať, muž, ktorý o teba nestojí, len sa nazbierajú hormony, nie je mužom činu, zodpovednosti.

Ivanka562

mirec - nie neponáhľala som sa, nedávala som si žiadne nádeje, očakávania nič - na začiatku - proste som žila a nechala sa unášať, až ma to unieslo celkom mimo - namotala som sa časom a až potom mi začali chýbať tie veci ako väčšia pozornosť, neha a tak, čo sú prirodzené veci. Ale tým, že on bol stále len v rovine racia a fyz. potrieb, nebol nastavený dávať viac....
Každopádne je to jedno, už je to ukončené.
Ale o týždeň po definitívnom ukončení sa čuduj svete zase ozval, skúšal to na mňa, že nechce zaspávať sám, že sa cíti zle, a pod, či môže prísť,...a podobné reči.

mirec411

Ivanka, začnem kúskom tvojho príbehu, kde píšeš: - "...a on na to, ze ma chape, ze on mna do nicoho tlacit nechce ani do sexu, ale ze v citovych veciach nie je uplne doma, ze s tym mal vzdy problem..a preto aj dlho nemal priatelku len znamosti..."
Tu je napísané všetko. (Okrem jeho potreby dať si večer pred sexom pohár vína.)
Vzťah začal z jeho strany len frázovitými vetami a po celý čas to všetko aj bolo len o rečiach a bez citov. Cítili ste, že jeho vzťah k vám nie je v poriadku, niečo vám stále nesedelo, ale pokračovali ste.
Bolo by zbytočné vysvetľovať vám niečo do hĺbky, pretože sama si to krásne a presne uviedla v poslednej vete: - "Moja intuícia je mojimi hormónmi už úplne oblbnutá..."
Dobrovoľne ostávaš v stave vlastnej "oblbnutosti" už od dvoch týždňov od začiatku vzťahu. Uvedomuješ si všetko, a dokonca dosť presne, ale kým budú hlave rozkazovať hormóny a nie jasný pohľad, tak budeš stále len ženou na sex. No a keď spočítam, ako ľahko sa dokážeš nechať presvedčiť len prázdnymi rečami, tak tvoja túžba o nájdení niečo stabilného, čo by malo aj serióznu budúcnosť, sa bude aj naďalej rozplývať po dvoch týždňoch váhania. Či už pri tomto chlapovi, alebo pri inom..., vždy naletíš na sľuby. A podľa mňa veľmi rýchlo. Viem... - ponáhľaš sa.

Ivanka562

Pp- davala som mu priestor, cas, pochopenie, a pozitivnu spatnu vazbu. Az kym sa mi to nenakopilo. Par napadov na spolocne travenie volneho casu (sport ale aj oddychovu verziu, prip.nieco spolocenske-kino) nic z toho. Hoci viem ze ten sport mu chybal len nemal s kym ist. Nereagoval. Kino ani to oddychove sa nezrealizovalo cakala som len kedy mu to bude vyhovovat.
Ja som netlacila, ale citila som ze ho akoby az tak nezaujimam. Resp.som si to tak myslela z jeho chovania. Povedal naposledy co sme to ukoncili ze ma ma rad no zial nie tak ako by som to mozno chcela. To bolo vsetko. Je to uz uzatvorene. A ano trapi ma to.

Simonka88

rozhodne spomaľ, viem,že si dlho bola sama tak by si už aj niečo viac, ale netlač muži sa zľaknú a cúvnu, skús byť aj ty trochu odmeranejšia :)

pp

inak myslim ze to moc hrotis, on sa mozno nikam neponahla, dava tomu pomalý a volnejsi priebeh. Ty ratas za každým rande pocet bozkov a objati, kym on sa mozno len zacina pri tebe uvolnovat. Preco stale čakáš ze bude za par tyzdnov ta cuckat, visiet na tebe a v posteli predvadzat vykony hodné majstra? Chlapi ak im ide o nieco viac tak s neznostami zaciatkom setria, su opatrni. A nemala si mu hned dat. Tiez chyba. Potom jasne ze mas privelke ocakavania. Co mu davas ty?

BJ_2

simiona 27.02.2019 18:46:45 - prepac nevsimol som si otazku.
V pripade, ze zena mala frajera, mala cakat, ci je to prava laska a ak si je tym ista, a obaja su, cakat kym ju poziada o ruku a vojst do manzelstva. Milenka sa neschvaluje nikdy. Je to podvod a cudzolozstvo.

World Run

otrasny pako to je. same prazdne frazy, kecy a klamstva. tesim sa s tebou, ze je koniec. buchni si sampanske :)