Vztah len na sex alebo s buducnostou?

Príspevok v téme: Vztah len na sex alebo s buducnostou?
Ivanka562

Ahojte.
Ak sa tu najde niekto kto mi bude ochotny poradit budem velmi vdacna, najma ak mate podobne skusenosti. Ja som skor neskusena zena a momentalne mam jednu znamost ktoru fakt neviem ako vyhodnotit a netusim ci mam v tom pokracovat alebo ist inou cestou.
Som uz 30r.zena. mala som 2 vazne dlhodobe vztahy ktore nevysli. 3 roky som teraz bola sama az kym som nestretla noveho, ktory ma najskor pisanim ocaril, na osobnom stretnuti to sice bolo fajn ale nepadla tam taka poriadna iskra, no postupnym pisanim a stretavanim som sa namotala, a som nim teraz uplne ocarena, ....ako muz mi vonia, paci sa mi, imponuje mi jeho spravanie, totalna chemia, aku som este nezazila... Cize z mojej strany sa to za 2-3 tyzdne nastartovalo. Teraz sa pozname uz cca 2mes. Len mam pocit ze ja uz som viac vpredu nez on. Neviem pochopit jeho niektore spravanie, ze ked sa stretneme je velmi mily a pozorny a na druhy den rano, je sice gentleman ale uz tak neprejavuje emocie a nehu. Tiez mi pride zvlastne ze vzdy si na noc musi(mozno nemusi :) neviem) vypit vino, bez toho sme sa este nemilovali. Ale boli sme par krat aj von, kedy samozrejme nic nepil, bol sice gentleman, ale nemal tie prejavy nehy, alebo objatie, to nie je, max.raz-2x ma tak objal a pobozkal. Stretavame sa tak 1-3x tyzdenne. Pomedzi to piseme (asi skoro kazdy den) konverzaciu iniciuje on ale nieco mi tam chyba...ja to tak vsetko prezivam ale on mam pocit ze nie...ale...moznoze taky je..neviem. Raz som sa ho na to priamo opytala, ze ak by to malo byt len o tom jednom tak to asi nebude to co skutocne clovek chce, a on na to, ze ma chape, ze on mna do nicoho tlacit nechce ani do sexu, ale ze v citovych veciach nie je uplne doma, ze s tym mal vzdy problem..a preto aj dlho nemal priatelku len znamosti...hoci na zaciatku sme si pisali zeby uz chcel najst normalnu zenu... Tak to nejako zacinalo... Tak ja neviem comu uz verit. Moja intuicia je mojimi hormonmi uz uplne oblbnuta...

ahjaj

daj tomu také tri mesiace času, pokiaľ sa komunikácia nezlepší (ale to má byť aj tvojou zásluhou), tak zamilovaný akosi nie je, si kamarátka nielen na sex síce, ale ani ťa neberie vážne.

Ivanka562

a o čom zvykneme komunikovať? o práci, o lyžovaní, bárs čo,..niekedy ani nie je dostatočná téma, proste sa stále spoznávame, skúšame ten prienik tém, ale ...tak, vyjadril sa asi pred týždňom dvomi, že som inteligentná, zábavná, múdra,..a sexi a že je mu so mnou fajn... (možno to povie každej) :) takže snáď ho nenudím.

Ivanka562

boli sme 2x na turistike, raz sa len tak von prejsť, potom sadnúť do baru na víno. Inak ešte nič. Plánoval len nejaký víkend vybehnúť niekde na výlet do Európy ale zatiaľ nemáme nič. Nevyjadril sa ešte k tomu, len že niečo zisťoval.

áno bolo to asi po 2-3 týždňoch stretávania, prvý sex.

Poslednú dobu sa mi ozýva každý deň na krátko. Ako sa mám, 3 -5 viet, a potom že ide niečo robiť. Koniec konverzácie.
Netuším načo to robí, ak nemá záujem o mňa nech mi nepíše vôbec a ak má tak nech sa aj riadne k tomu postaví a zaujíma sa viac.
Proste mám z toho len pocit, že som nejaká záloha :(

BJ_2

Mne to pripada, ze chodil aj za slapkami. Pocas tej pauzy, ze nemal ziadnu "akoze az do rana". Na muzov, co hladaju a mali "priatelky s vyhodami" je to hodne. Aj caste.

Moja rada - s takym muzom nemozes najst trvale stastie. Ale celkovo, z toho co si napisala, vyzera, ze si mu vhupla do postele po 2-3 tyzdnoch, ci ako si to napisala. To vazne? Ked roztiahnes nohy uz pomaly po tyzdni, naozaj mas pocit, ze by si mohla najst nieco ako "celozivotnu lasku, manzelstvo a neskor aj deti rodinu z toho"? Lebo podla mna nie.

Ivanka562

Dakujem este raz.
No ano asi tym prvym prispevkom nebolo vsetko povedane .ani ma to vsetko naraz nenapadlo.
Je pravda ze sme relat.skoro vosli do postele, ale keby nebol taky aky je urcite by som sa vedela viac ovladat. Vino, dotyky, gentlemanske slova, a proste moja 2rocna abstinencia a sialene pritahovanie ktore sa nedalo inak ovladat.
Skoda ...viem...urcite som nikdy tak skoro do toho nevhupla...ale stalo sa...bolo to vzajomne. Mozno z jeho strany len ten jeden zaujem (sex) z mojej strany aj celkova naklonnost.
Asi som na to doplatila.
Dnes sa mi este ani neozval..ale zase nemozem to ocakavat. Je to tak ako to je. Ak by sa mi 3 dni neozval som ochotna mu to hned vsetko vyklopit a pripadne ukoncit....a mozno sa to stane aj bez toho ...urcite dam vediet...nejako som z toho vycerpana... :(

SofiaElla

Ahoj Ivanka, my sme ti radili na základe primárneho príspevku, kde si toho človeka opísala naozaj krásne (subjektívne) - čím viac zachádzaš do detailov - tým horšie to znie, prepáč ;)
A keď to tak čítam, tak ťa úplne chápem, že pochybuješ a premýšľaš. Toto nie je vec zbytočného nadproduktívneho analyzovania, podľa toho, ako som to po tvojich ďalších príspevkoch pochopila, je to vec ne/primeraného záujmu dotyčného voči tebe a to v čase, keď by malo ísť o najväčšiu zamilovanosť. To, čo si opísala, ani mne už nepríde ako prejav zamilovanosti, hlavne, keď zamilovaný chlap naozaj hľadá spôsoby, ako byť s jeho milou (čo je fakt a realita).
Ja si myslím, že je niekedy dobré druhému človeku povedať, čo k nemu cítiš, čo ti chýba, a to práve aj v takýchto "vzťahoch". Nemusí zareagovať dobre, ale aj môže, nikdy nevieš.
Nikto ti v tomto explicitne neporadí, ja osobne za seba asi toľko, že by som s ním reč dala. Buď to bude konečná alebo sa mladý pán uvedomí. Držím ti strašne palce, nech to čo najlepšie zvládneš.