Vztah len na sex alebo s buducnostou?

Príspevok v téme: Vztah len na sex alebo s buducnostou?
Ivanka562

Ahojte.
Ak sa tu najde niekto kto mi bude ochotny poradit budem velmi vdacna, najma ak mate podobne skusenosti. Ja som skor neskusena zena a momentalne mam jednu znamost ktoru fakt neviem ako vyhodnotit a netusim ci mam v tom pokracovat alebo ist inou cestou.
Som uz 30r.zena. mala som 2 vazne dlhodobe vztahy ktore nevysli. 3 roky som teraz bola sama az kym som nestretla noveho, ktory ma najskor pisanim ocaril, na osobnom stretnuti to sice bolo fajn ale nepadla tam taka poriadna iskra, no postupnym pisanim a stretavanim som sa namotala, a som nim teraz uplne ocarena, ....ako muz mi vonia, paci sa mi, imponuje mi jeho spravanie, totalna chemia, aku som este nezazila... Cize z mojej strany sa to za 2-3 tyzdne nastartovalo. Teraz sa pozname uz cca 2mes. Len mam pocit ze ja uz som viac vpredu nez on. Neviem pochopit jeho niektore spravanie, ze ked sa stretneme je velmi mily a pozorny a na druhy den rano, je sice gentleman ale uz tak neprejavuje emocie a nehu. Tiez mi pride zvlastne ze vzdy si na noc musi(mozno nemusi :) neviem) vypit vino, bez toho sme sa este nemilovali. Ale boli sme par krat aj von, kedy samozrejme nic nepil, bol sice gentleman, ale nemal tie prejavy nehy, alebo objatie, to nie je, max.raz-2x ma tak objal a pobozkal. Stretavame sa tak 1-3x tyzdenne. Pomedzi to piseme (asi skoro kazdy den) konverzaciu iniciuje on ale nieco mi tam chyba...ja to tak vsetko prezivam ale on mam pocit ze nie...ale...moznoze taky je..neviem. Raz som sa ho na to priamo opytala, ze ak by to malo byt len o tom jednom tak to asi nebude to co skutocne clovek chce, a on na to, ze ma chape, ze on mna do nicoho tlacit nechce ani do sexu, ale ze v citovych veciach nie je uplne doma, ze s tym mal vzdy problem..a preto aj dlho nemal priatelku len znamosti...hoci na zaciatku sme si pisali zeby uz chcel najst normalnu zenu... Tak to nejako zacinalo... Tak ja neviem comu uz verit. Moja intuicia je mojimi hormonmi uz uplne oblbnuta...

Ivanka562

Ani ja som este nemala taky vztah. Naozaj...riesit take pocity na zaciatku kedy ma byt vsetko idealne sa mi nezda. Ale viem ze mu dam este cas a ak ma to nepresvedci, tiez s tym seknem.
Tiez by sa mi to ulahcilo kebyze viem ze uz nejaka s nim taku skusenost mala...aspon by som ho skor dostala z hlavy von....
Blba skusenost...alebo ...uvidime co bude dalej....

Ja chapem ak nedokaze dat city najavo, ale akakolvek naklonnost by sa mala prejavovat aj inak (niekto si stale nachadza cas byt s tebou, niekto ti kupuje drobnosti, niekto ta len hladi, niekto sa o teba velmi stara, niekto sa o teba zaujima ako sa citis, je toho viac....) a on zatial nenaplnil ziadnu formu dostatocne....ale okej cas urcite ukaze a ten priestor mu este necham...

World Run

dakujem Ivanka, ani neviem ci ma to potesilo, aspon by som urychlila rozchod.
niekolkokrat som si precitala tvoje prispevky, vsetko sedi. myslim, ze nie je uprimny ani nema dobre umysly, ani ten tvoj ani moj. az sa mi nechce verit, ze je este niekto uplne rovnaky. a mozno vsetci oblbovaci. doteraz som taky divny vztah nemala.

Ivanka562

Dakujem dievcata.
Urcite netlacim nic mu nedavam najavo, iba som sa vtedy raz pytala lebo mi to tak prislo velmi divne ze totalny zlom ..vecer a rano.
A odvtedy to neriesime.
Mrzi ma aj to, ze aj ked napr.ja navrhnem nejaky program kino, priv. wellness, tak aj ked na zac.schvali ako tak, potom z toho nic..nezrealizuje sa..ze neviem kde je problem. Nic nemame vopred dohodnute aspon cosi.vzdy je to len tak ze napise hodinku pred a ja sa bud zariadim ..alebo ked mi to nevychadza tak ani nie.
Ale takto to len naozaj v sebe analyzujem..pred nim nie.... Ibaze moje posledne 2 vztahy zacinali tak ze to cele gradovali a chceli sme sa vidiet a hladali sposoby...toto je take lezerne..ale viem to akceptovat ak by to bolo uprimne..len mam trochu zmiesane pocity z jeho vztahov. Tiez ma u cez 30.

Laura4515

Ivanka, mozno si aj preto tak dlho sama, lebo to fakt prehnane analyzujes. Ved sa malicko poznate, daj mu cas zistit ci s tebou naozaj chce byt alebo nie, ved ta este ani nepozna poriadne a uz sa ho chces narovinu pytat ako to s tebou mysli????? Sak nevie, lebo potrebuje cas kym ta spozna. Ale z toho co si napisala si mu sympaticka a vsetko je v poriadku, tak sa ukludni trosku.
Hoci podla mna nikdy nebude typ chlapa, ktory ti bude denno-denne hovorit ako ta miluje a skladat ti komplimenty, lebo jedoducho taky nie je a vobec to ale nebude znamenat, ze ta nebude lubit. Aspon z toho co si mi napisala mam pocit, ze nebude tak otvoreny ako by si mozno chcela. Preto aj ty zvaz ako velmi ti na tom zalezi ( podla mna to totiz nie je najdolezitejsia- dolezitejsie su skutky).

Prestan nad tym denno-denne rozmyslat a nechaj tomu volny priebeh inak si mozes znicit perspektivny vztah tym, ze ho zacnes tlacit....

SofiaElla

Aspoň je k tebe úprimný. Zas, keby ťa chcel len ako známosť s benefitom, asi by ti to povedal, keďže podľa všetkého, je na to zvyknutý. Uznávam, že tie jeho vzťahy moc dobre neznejú, (naposledy vzťah na strednej??? to má koľko rokov? ;)), asi budeš naňho potrebovať dosť trpezlivosti, ale stále sa prikláňam k tomu, že by som tomu šancu dala.