spim 2,3 h denne, uz nevladzem

Tutanchamon_xD

Kaido stan sa horším ako si, ja na tom už pracujem. Napríklad som napísal babám co sa mi nepáčili a mali záujem o mňa ist von a tak. Skúsim ich vytiahnuť von za účelom, že by som aspoň jednu dostal do postele.

Ja som chcel vždy lásku, že sa budeme ľúbiť a prežijeme prvé chvíle v posteli spoločne a naše dve nedotknuté tela slynú v jedno. A doteraz ani vzťah ani len kamarátka :DDD Teraz keď si to tak prehrávam v hlave, tak sa len smejem, čo za K*k*t*ny som v nej mal :DDDD

Už má to netrápi aj tak každá priemerne dobre vyzerajúca baba sexuje už od 16 rokov a na také sra*ky se*ie akože prvý sex musí byť dokonalý a neviem čo ešte.

Uvidíme či sa tie baby chytia a keď nie, tak nech idú do pr*dele.

Tutanchamon_xD

Kaido stan sa horším ako si, ja na tom už pracujem. Napríklad som napísal babám co sa mi nepáčili a mali záujem o mňa ist von a tak. Skúsim ich vytiahnuť von za účelom, že by som aspoň jednu dostal do postele.

Ja som chcel vždy lásku, že sa budeme ľúbiť a prežijeme prvé chvíle v posteli spoločne a naše dve nedotknuté tela slynú v jedno. A doteraz ani vzťah ani len kamarátka :DDD Teraz keď si to tak prehrávam v hlave, tak sa len smejem, čo za K*k*t*ny som v nej mal :DDDD

Už má to netrápi aj tak každá priemerne dobre vyzerajúca baba sexuje už od 16 rokov a na také sra*ky se*ie akože prvý sex musí byť dokonalý a neviem čo ešte.

Uvidíme či sa tie baby chytia a keď nie, tak nech idú do pr*dele.

Kaido

Tutanchamon
Uplne ta chapem a tiez sa na to takto pozeram. Za cely zivot sa snazim vsetkym pomoct ako to len ide, ci uz s peniazmi alebo s hoci cim, vzdy sa tak snazim, ale vysledok je nikde, akurat to vsetci zneuzili. Preto si aj ja vravim ze ked sa stanem zlym, bezcitnym clovekom co mysli len na svoje potreby sa budem mat lepsie.
Ved aj tak ked sa pozriem ako tento svet funguje, je to chore, zlym ludom sa dari a tym dobrym sa aj tak tie skutky nevratia, tak potom naco?

Palo1995

je to:
Je tých myšlienok viacej len toto sú také že to musím robiť každý deň a zábere mi to najviac casu

Palo1995

je to:
Hlavné je to modlenie z toho mi už trošku prepína lebo mama ma strašila že to mám trest od pána Boha že sa musím modliť a som sa tak nato namotal že chodím každý deň ku kostolu k panne Márii a modlím sa takú svoju modlitbu od otčenáš po panna Mária a anielicku môj straznicku ďalej to aby som bol zdravý aj psychicky aj fyzicky aby rodina bola zdravá o priateľke že ako som sa k nej správal atď fakt mi to trvá asi 20 minút kým to všetko poviem a dokonca viackrát si to musím v hlave povedať nvm prečo ...potom to behanie má dosť vyčerpáva a doma vždy ma núti niečo upratať či už dlážku v celom byte alebo prach alebo vysavat....je to ťažké ...a ešte večer pred spaním sa musím modliť a keď zaspím bez tak ráno keď vstanem ..

Palo1995

je to:
Keď ja mám strach sa k tomu odhodlať lebo sa bojím že v noci kôli tomu nebudem spat ale furt nato myslieť...prave v tomto mi má pomôcť tá kongitivno-behavioralna terapia aby som zvladal mať myšlienky pod kontrolou...

Tutanchamon_xD:
Ale to nevrav takéto veci chod aj ku psychologicke objednaj sa a jej povypravaj všetko čo ťa hneva proste sa jej "vylej" ona je nato aby ťa počúvala v takýchto veciach a poradila ti v psychickych veciach lebo psychiater len predpíše lieky a tie potlačuju len psychiku ale psychológ hľadá pricinu....

Tutanchamon_xD

Palo1995 pomáhajú mi len potláčať nervy, ktoré v sebe dusím. Keby mam vybuchnúť a všetko dať zo seba von, tak polovica vecí v byte by bola zničená na totalku. Človek si musí nejako nervy vybiť. Niekto už zo zúfalstva znasilňuje, bije, ničí, nadáva a neviem čo všetko.

Chcem sa stať horším človekom akým som teraz. K ničomu to nevedie, keď sa človek riadi pravidlami a je lepším človekom. Všetko sa viacej vypláca, keď je človek zlý, namyslený, chamtivý, pesimistický. Ešte mám čas, zmeniť môj postoj.

je to

Palo ale ja som nemyslela, ze nemysliet na to, len vedome tam vopchat inu myslienku, ze nie, dnes panna maria nebude, bude sprcha, to bude super. Proste vytlacit tu povodnu a nahradit ju inou. Casom sa to mozno bude dat riadit.

Palo1995

je to:
Objednal som si ešte CBD olej ten je vraj výborný na psychiku a je to prírodné tak verím že mi to trošku pomoze