Aky kavovar doma mate a aku kavu si v nom najčastejšie robite?

tifaniass

Smolnusa da sa vsetko, ked chces...Ono zalezi za aku sumu si vyberies ved...Lebo ceny su rozne...My sme tiez mysleli jedneho casu ze budeme musiet na splatky brat, ze nam to nevyjde cenovo...Ale napokon vyslo...Ono napriklad aj dnes ma Planeo 10% dolu z ceny, cize sa to oplati pozriet a kupit napriklad aj dneska...Kazda zlavicka podla mna potesi...

stevino_m

v dnesnej dobe, kedy uz sa dava pomaly vsetko na splatky, predpokladam, ze ak by si si vybrala zrovna drahy kavovar, tak by sa snad dal dat na splatky a ten.

Darla111

Tak ale kolko mi vydrzi? To sa pocita normalne na roky? Lebo predsa len sa bude pouzivat denne, takze k nejakemu takemu opotrebeniu dojde ci? Ty mas nejaky kavovar doma, do ktoreho si takto investovala?

katarina22

Darla len pri tomto nie je na škodu zainvestovať, pri kávovari si to povedz tak, že proste nebudeš kupovať každú chvíľu nový, nebudeš to meniť každý rok, čiže keď si priplatíš, tak podľa mňa dozaista neoľutuješ.

Darla111

Tak my sme boli trochu pobehat obchody a pozerat nejake kavovary. Myslela som, ze to bude trochu jednoduchsie, boli sme sice len v dvoch predajniach, ale neviem, ci tam mali len take co sa nam nepacili bud vzhladovo alebo cenovo. Vy kde tak chodite pozerat, ked si chcete kupit taketo nieco?

smolnusa

co, to fakt? Posli fotku ak sa da, lebo si to neviem predstavit, ze aky chrom to moze byt co nezanechava packy, ja teda mam skusenosti s takymi striebornymi spotrebicmi, na ktorych je zakazdym nieco vidiet :)

stevino_m

ani mi nevrav, som zvedavy ked za mnou pride zena, ze take nieco chce. ked vidim kolko toho je, ake znacky, kazdy iny a pritom v principe vsetky rovnake, lebo proste robia kavu. neviem ci by som si vedel vybrat len tak sam, myslim ze by som sa tiez radil minimalne s predavacom. a ten od Sage co mate vy, to je co za masinu konkretne?

jancovka

Smolnusa, tak myslela som si, že na chrómových bude capky vidieť, ale záleží veľmi od prevedenia, lebo teda ten čo máme my od Sage, tak je v takom prevedení, ale vôbec capky neostávajú. Takže to bolo pre mňa príjemným prekvapením, preto je lepšie ísť osobne a vidieť. Stevino tak dnes je tých značiek veľké množstvo a vybrať si nie je jednoduché, to viem aj podľa seba.