Aky kavovar doma mate a aku kavu si v nom najčastejšie robite?

Kiara6

Oplatí sa z dlhodobého hľadiska investovať do kávovaru? Pijem tak 2 kávy denne, občas 3 podľa nálady a zaujímalo by ma, keď by som si to chcela premietnuť finančne, či je to dobrá voľba, teda jasné minimálne preto, že netreba chodiť na kávu na kaviarní ale mala by som ju doma

klamira

Darla111 Priznám sa, že toto som neskúšala, ja pijem kávu asi z takých tých normálnych pohárov. Ale teda dnešné kávovary už takéto vychytávky majú. Keď dokáže napeniť mlieko, myslím že aj možnosť nastavenia na výšku pohárov by nemal byť u neho problém.

Darla111

klamira dizajnovo vyzera velmi dobre, paci sa mi. Pijem sice kavu z velkeho pohara, ludovo ho nazyvam kybel :) Da sa pri tychto kavovaroch aj nastavit to, ze tam vtrepem aj pohar na velku kavu? Zatial som zastancom rychlovarnej kanvice :)

klamira

vveronicka Vieš čo ja som hlavne chcela taký, ktorý nebude ťažké obsluhovať, lebo niektoré kávovary sú také, že manuál sú úplné litánie. A ja som taký kávičkár, že lúbim napenené mlieko, takže aj túto funkciu sme pri výbere zohľadňovali.
Julka266 Presne viem o čom hovoríš, cena sa u mňa musí rovnať kvalite. Niekde sú ceny zbytočne vystrelené do vesmíru, ale pokiaľ teda viem, že je 100% kvalitný a mám v ňom istotu tak som rozhodnutá.

vveronicka

klamira aj si nejake ine znacky pozerala ci vobec nie? poradili ti aj na predajni co by bolo pre teba vhodne? :)

Julka266

Klamira ten obchod aj my navstevujeme, ked nam je nieco treba, lebo zakazdym ked sme nieco vyberali a porovnavala som si ceny tak tam mi to najlepsie vychadzalo a teda skor ma to oslovilo, nebudeme si klamat, proste nemam chut nieco preplacat zbytocne niekde inde.

klamira

Boli sme v planeu, toto elektro máme najbližšie a väčšinou keď niečo potrebujeme, tak ideme k ním a tentokrát to bolo tiež tak. Tam ho aj mali, tak sme ho rovno aj zobrali, aby sme tam nemuseli sto krát behať. Bola som preň rozhodnutá, takže nebolo nad čím ďalej rozmýšľať.

klamira

Ďakujem ti, to rada počujem, lebo už som preň na 90% rozhodnutá a čo sa čudujem, aj muž mi ho odsúhlasil, tak som bola šťastná, že nefrflal :) Pôjdeme ho asi dnes alebo zajtra aj zobrať :)

jancovka

Klamira kukala som ho. Síce nemám s ním osobnú skúsenosť, ale pozerala som, čo je to zač a vyzerá dobre. Aj parametre, dokonca mne čo sa páči pri tejto značke, že sa automaticky vypne, tá sa nastaviť tvrdosť vody a veľa iného :) Takže myslím, že dobré ;)