...chcel by som sa opýtať, aké znamenie môže vidieť človek z duchovného hľadiska v takejto veci....moja mama má od svojich 25 rokov psych.problémy.....lekári jej dali jej chorobe rôzne nálepky...mama sa pokúšala už viac krát zomrieť...najskôr keď mala 30r skočila hlavou do studne...povedala že je niečo vyhodilo hore a nedovolilo sa jej utopiť....cca 45r išla do lesa a chcela sa obesiť....aj si zaviazala okolo krku ale , povedala že sa jej to nedalo, že sa jej to rozviazalo....59r zjedla cca 70 tabliet leponexu večer, otec ju našiel ráno...už vyzerla kadejako, ale urobili jej výplach a zachránili ju....niečo sa pri tom ale nepodarilo....a o cca 2 týždne...mala masívne krvácanie do brucha , že je praskol vred pri dvanástorníku, následný problém s Pankrácom.....lekár povedal pripravte sa na najhoršie....bol dať aj kňaz záverečné pomazanie...už fakt vyzeralo, že zomrie, prekonala to....mesiac nevedela rozprávať, 3 mesiace chodiť....v 60r keď prišla domov...po čase sa pokúsila vyskočiť z okna...bola na rímse cca 0.5h...nik nebol doma...prišli policajti...a dáko ju prehovorili....teraz má 62 r...je v dome sociálnych služieb....je trochu lepšie, aj keď ona vidí všetko negatívne a praje si len smrť....vydrží sa prechádzať cca hodinu von...čo myslíte?...čo ju akoby drží na tomto svete?...vyzerá akoby mala ešte niečo urobiť, vykonať.....
KEĎ SMRŤ NEPRICHÁDZA
Bohatier, oslíka nezneužíval nik. Je to ťažné zviera, ktorého úlohou je o.i. nosiť náklad.
Sú ľudia, ktorí si minulý život pamätajú, iní zažívajú déja vu (pocit, že niečo, čo vidia, už raz videli, zažili). Inak je natočený film s rovnakým názvom, kde hlavnú úlohu stvárnil výborný Denzel Washington.
Predstav si, že človek, ktorý v minulom živote napr. závidel, dnes zažíva opak.
P.S. Ani by mi nenapadlo ťa z takéhoto upodozrievať.
K tomu ostatnému, prečítaj si Mnoho životov, mnoho Majstrov a mnohé pochopíš.
Je pravda aj to, čo ti napísal Meridián. Nežijeme tu na Zemi sami. Žijú tu medzi nami aj oveľa vyspelejší jedinci, rodia sa deti dúhové a krištáľové, rôzne entity... A nie všetci nám fandia.
Preteba, to je tak "krasne", ze ty presne vies, co boh chce......je to super....sam seba pasovat za niekoho, kto presne vie co boh chce...gratulujem....
elise, domýšľavosť dokáže človeka zviesť z cesty:) keď som povedala, že Boh chce, aby sme Mu boli poslušní, nepovedala som tým zároveň, že keď nebudeme poslušní, bude nás trestať. Áno, Boh miluje človeka, ale nenávidí hriech. Keď sa podriadime božím zákonom, sami vo svojom živote zistíme, že sa máme lepšie ako tí, ktorí sú vo vzbure. Vezmi si na ilustráciu otec a dieťa. Keď dieťa verí otcovi, vie, že je v bezpečí a nemá sa čoho báť, je spokojné a jeho otec ho miluje a požehnáva( praje mu). Keby sa však postavil otcovi, napríklad teenager a počúval radšej partiu, ktorá ho stiahne na zlú cestu, odmietne otcovu lásku, lebo jeho svedomie mu nedá, aby zároveň miloval aj sa búril. Otec mu aj v tom čase chce dobre, lebo ho miluje, ale syn to vidí v tom čase vzbury, že mu zakazuje a vidí otca ako zlého.
Meridián, vďaka.
Bola som v tej téme a videla som. Ľudia sme rôzni... Energetickí upíri sa objavujú aj tu na fóre. Ak ťa nevytočil a neobral o energiu, potom to máš v suchu. A ty NIE si povinný vysvetľovať každému, kto teba a to, čo robíš, spochybní. Nechaj pochybovačov hovieť si v ich vlastných pochybách.
Ja verím, že je tu viac ľudí, ktorí ťa dokážu pochopiť, aj keď sa neozývajú, a nasledovať.
A čo sa týka pravopisu v tvojom prípade je dôležitejší OBSAH. To, čo hovoríš, vysielaš a nie to, do čoho to obalíš. Pod mnohými peknými obalmi sa totiž skrýva toxické vnútro. To však nie je tvoj prípad! : )
Omen je to úplne v poriadku
Aspoň viem na 100percent ,že sa chápeme
Teda až do vtedy pokiaľ nepríde nejaký jasnovidec a nepovie ,že sa bavím sam zo sebou.Do tretice všetko dobré .Teda neviem či si čitala v teme energie.Apropo môj pravpis je katastrofálny ak isto si si všimla ľahko by som sa prezradil .
@ Meridián, máš pravdu, prepáč. JA som to vytrhla z kontextu. Mrzí ma to.
@ Bohatier, v snahe dať aj tebe aspoň čiastkovú odpoveď a nerešpektujúc svoju vyčerpanosť, som to domrvila.
Takže ešte raz:
" No lenze ako pisal Meridian (ze zlo neexistuje) a je to len forma "duality" BOHA tak neviem preco by mal potrebu BOH ukazovat ludom zleho a dobreho policajta so zamerom ze mozeme skoncit u toho zleho. :)))"
Áno, je to dualita, zlo bez dobra neexistuje. A to preto, aby si ich dokázal od seba rozlíšiť, pochopiť a vybrať si, na akú stranu sa prikloníš. Ale najskôr sa s nimi musíš stretnúť. Je len na nás, na našom rozhodnutí, ako budeme konať a podľa toho aj skončíme. Niekto u toho "dobrého policajta", niekto u "toho zlého" a ďalší u toho ozajstného.
Nakoniec pred ten "zámer" ťa stavujú aj rodičia, učitelia a všetci tí, ktorým na tebe záleží.
Nedâ mi aby som nepovedal elise ,že s tebou súhlasím.
predstava boha že ma za niečo trestá ,alebo že ho mám bezhlavo poslúchať nekorešponduje zo slobodnou vôlou ktoru nam dal .a este by sa dalo o tom pisat samozrejme veľa.
pre teba -tvoja veta -Veriť Bohu je poslúchať Ho, lebo až vtedy nám začne ukazovať svoju milosť a zažívame, že je skutočný.
Je Boh trestajúci, keď ho treba poslúchať? Veď je milujúci a miluje aj hriešnikov.
Herodes vyzabíjal tisíce malých detí. Prečo to Boh dovolil? Prečo tie deti museli zomrieť? Pretože prišiel na svet boží syn? Iste biblia má aj na toto vysvetlenie, ale logický rozum súčasnej doby asi nie.
Preteba
Nezabudol som 9:27
Zatiaľ nemám na to odpoveď.
Budem nad tým premýšľať .
Omen
Teraz sa to stalo vystrihnuté s kontextu:
Zlo existuje všetko má svoj protiklad aj dobro .
Neviem presne ako som sa vyjadril vtedy ale ,teraz to privediem na pravú mieru.
tuším ,že bohatier ma už spomínal v tomto kontexte ,ale on to správne poňal tak som myslel ,že to každý pochopil ako je to myslené.
Zlo pre človeka ako také ktoré ho má ponaučit je vlastne dobré pre neho takže nieje zlom.
Dve odlišné formy duality .Je to veľmi filozofické asi a dâ sa to vysvetliť len ako celok .Ak by si si pozrela "okom boha hora"youtub tam je to vysvetlené 10 častí je tam aj o reinkarnácii už som sa na to odvolával ak mi napadne niečo na túto tému spomeniem teraz som dost vypísaný.Prispieval som aj do témi o energiách a navyše dnes aj práca...