Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

KEĎ SMRŤ NEPRICHÁDZA

Príspevok v téme: KEĎ SMRŤ NEPRICHÁDZA
sunnyball13

...chcel by som sa opýtať, aké znamenie môže vidieť človek z duchovného hľadiska v takejto veci....moja mama má od svojich 25 rokov psych.problémy.....lekári jej dali jej chorobe rôzne nálepky...mama sa pokúšala už viac krát zomrieť...najskôr keď mala 30r skočila hlavou do studne...povedala že je niečo vyhodilo hore a nedovolilo sa jej utopiť....cca 45r išla do lesa a chcela sa obesiť....aj si zaviazala okolo krku ale , povedala že sa jej to nedalo, že sa jej to rozviazalo....59r zjedla cca 70 tabliet leponexu večer, otec ju našiel ráno...už vyzerla kadejako, ale urobili jej výplach a zachránili ju....niečo sa pri tom ale nepodarilo....a o cca 2 týždne...mala masívne krvácanie do brucha , že je praskol vred pri dvanástorníku, následný problém s Pankrácom.....lekár povedal pripravte sa na najhoršie....bol dať aj kňaz záverečné pomazanie...už fakt vyzeralo, že zomrie, prekonala to....mesiac nevedela rozprávať, 3 mesiace chodiť....v 60r keď prišla domov...po čase sa pokúsila vyskočiť z okna...bola na rímse cca 0.5h...nik nebol doma...prišli policajti...a dáko ju prehovorili....teraz má 62 r...je v dome sociálnych služieb....je trochu lepšie, aj keď ona vidí všetko negatívne a praje si len smrť....vydrží sa prechádzať cca hodinu von...čo myslíte?...čo ju akoby drží na tomto svete?...vyzerá akoby mala ešte niečo urobiť, vykonať.....

Meridian

Časť 3 dvojka znela pre niekoho asi trochu ako fanaticky dúfam ,že ma nikto nepreruší .Musel som iba zdôrazniť čo je viera a ako je dôležitá lebo prídu ďalšie veci a bez súvislostí to nejde.
Reinkarnácia nieje viera v boha !
Reinkarnácia je len spôsob ako boh zariadil aby všetko fugovalo tak ako povedal....
Ano voláme to že verím v reinkarnáciu ale v skutočnosti reinkarnácia nieje viera ako taká je to spôsob vysvetlenia ako funguje alebo ako boh zariadil aby to fungovalo ako prisľúbil.
Čiže je to dané netreba tomu veriť .
Treba veriť v boha a kto verí a stačí mu vysvetlenie z písma tak je to v poriadku.
Mne dáva reinkarnácia vysvetlenie prečo aj dobrým ľudom sa stávajú zlé veci ,alebo prečo jeden sa narodí chudobný a druhý bohatý atď .Nie preto že v jednom zivote mame hojno a automaticky v druhom bude hovno!!!!!!ako si to vysvetlujù tý čo o reinkarnácii počuli včera v autobuse!
Písal som tiež že samotná reinkarnácia je bez pochopenia karmy ako to funguje k ničomu.

Meridian

časť.2
Kristus prišiel k nám na zem ako syn živého boha aby prehovoril k našim srdciam a aby sme uverili v neho ako spasitela ,ktorý vzal na seba všetky hriechy sveta a aby ten kto v neho verí nezomrel .
Nezomrel duchovne ,lebo telesne zomrieme všetci.
A tu sa dostávame ku koreňu aby sme uverili v neho ako boha trojedinneho čiže boha otca boha syna a boha ducha svätého.
Neplánujem kázať evanjelium len som musel povedať že viera je najdôležitejšia .
Píše sa to vo sv písme a nieje pochýb že je to tak.
Kristus prišie kázať pre jednoduchý ľud hlavne pre tých ktorý neverili lebo ako sám povedal lekára potrebujú chorí.
Celý nový zákon je o viere viere k bohu .

Meridian

Ok ideme na to :časť 1
Viera v boha náboženstvo a reinkarnácia.
V prvom rade treba povedať čo je to viera.
Podstatou viery je že sa nadejeme v niečo čo nevidíme.
Nadieť sa znamená veriť veriť v slovo božie v jeho zákon ktorý stanovil,že je dokonalý a spravodlivý.
Akonáhle do toho vstupuje záujem o dôkazy už sa prestávame baviť o viere k bohu.
Boh je v skrytosti aby sme ho hladali.
Samozrejme to čomu veríme konfrontujeme zo svojim vnútrom ale to je jediný ukazovateľ ktorého máme brať na vedomie naše vnútro naše srdce.Keď otvárame svoje srdce ľudovo povedané vnímame viacej ako 5-timi zmyslami a len to je podstatné pre nás .

Omen

@ Preteba, Jánovo evanjelium som nečítala, zato som čítala Evanjelium podľa Jána. A to je všetko. Viac sa k tomu vyjadrovať NEBUDEM!

@ Tomáš, silou mocou sa pletieš nielen medzi dospelých, ale pletieš si aj pojmy s dojmami.
Ja NIČ nehovorím, NIKOHO nepresviedčam a uviedla som tu autora, nie ANONYMNÚ stránku ako ty!
K tomu tvojmu včerajšiemu extempore: ty si ŽIADNE argumenty neposkytol! V žiadnom prípade to nie sú TVOJE argumenty! A nebudeš si tu takýmto štýlom vynucovať odpovede na mne! Oponovať viem a týmto na túto tému TU s tebou KONČÍM! Táto diskusia s láskavým dovolením Sunnyballa je o niečom inom.

@ Meridián, Bohatier, ozvem sa vám.

Aliss

Tomas a je to nejaky problem, ked si verime niecomu, co nam je blizke? Tebe to nejak vadi? Lebo mne napriklad vobec nevadi, ze ty si zrejme veriaci a teda na reinkarnaciu neveris :) Ja som sa ani slovkom nezmienila o tom, ze bolo v biblii nieco zmazane, preto ti nemam co odpovedat na tvoju otazku ohladom reinkarnacie. Citala som ju ako decko a uz sa k nej vraciat nechcem, takze nemam k tomu ziaden nazor

Meridian

Bohatier
Tu knihu musím vyhľadať v knižnici v mojom zozname požičaných.....
Nebol som tam už niekoľko rokov lebo som menil bydlisko tak to trochu potrvá.

Meridian

V prvomrade Čas ako veličina plinie inak pre telo a inak pre duchovný svet.Čas je z hladiska hmoty priestorový.Čiže čas je priestorový inak plynie na zemi inak na marse a to sme len tu kúsok hmotne.Preto sa vraví časopriestor lebo čas podlieha priestoru .Preto bohatier predstaviť si večnosť je z našeho pohľadu .....
Človek je v budúcnosti (na zemi) už len človekom.!rybou alebo iným živočíchom si mohol byť ešte keď sa evolučne vytvárala tvoja duša .
Samozrejme pokračovanie to môže mať že zažijeme iné formy života samozrejme vyššie nižšie nie.
Toto stale patri bohatierovi pre ostatných to nieje nič nové.
V tomto živote si dobrý neublížiš muche a v budúcom si nedokážes predstaviť že by si mal byť vrah lebo máš taký osud?Dobre chápem otázku ?