KEĎ SMRŤ NEPRICHÁDZA

Príspevok v téme: KEĎ SMRŤ NEPRICHÁDZA
sunnyball13

...chcel by som sa opýtať, aké znamenie môže vidieť človek z duchovného hľadiska v takejto veci....moja mama má od svojich 25 rokov psych.problémy.....lekári jej dali jej chorobe rôzne nálepky...mama sa pokúšala už viac krát zomrieť...najskôr keď mala 30r skočila hlavou do studne...povedala že je niečo vyhodilo hore a nedovolilo sa jej utopiť....cca 45r išla do lesa a chcela sa obesiť....aj si zaviazala okolo krku ale , povedala že sa jej to nedalo, že sa jej to rozviazalo....59r zjedla cca 70 tabliet leponexu večer, otec ju našiel ráno...už vyzerla kadejako, ale urobili jej výplach a zachránili ju....niečo sa pri tom ale nepodarilo....a o cca 2 týždne...mala masívne krvácanie do brucha , že je praskol vred pri dvanástorníku, následný problém s Pankrácom.....lekár povedal pripravte sa na najhoršie....bol dať aj kňaz záverečné pomazanie...už fakt vyzeralo, že zomrie, prekonala to....mesiac nevedela rozprávať, 3 mesiace chodiť....v 60r keď prišla domov...po čase sa pokúsila vyskočiť z okna...bola na rímse cca 0.5h...nik nebol doma...prišli policajti...a dáko ju prehovorili....teraz má 62 r...je v dome sociálnych služieb....je trochu lepšie, aj keď ona vidí všetko negatívne a praje si len smrť....vydrží sa prechádzať cca hodinu von...čo myslíte?...čo ju akoby drží na tomto svete?...vyzerá akoby mala ešte niečo urobiť, vykonať.....

Meridian

PS.Mi sa tu bavíme o niečom čo máme spoločné a k presvädčeniu sme neprišli včera,alebo min týždeň viem ,že si veľmi vnímavý a svoje pocity alebo presvädčenia sa snažíš konfrontovať z vedecky podloženou literaturou,faktami a štúdiami.Viem aj to že veríš v boha a v život večný.Všetko čo som vymenoval o tebe myslím vážne a je to fajn ,ale medzi nebom a zemou sú veci ,ktoré sa nedajú tými pristriedkami ani dokazovať a overiť si ich musí každý sám .K reinkarnácii sa vyjadrím tak ako ju vnímam ja ešte.

Meridian

Tomas 12345 odpisem ti .Najskor musim ale odpisat ludom ,ktorý su pre mna dôležitejší .omen,Aliss,bohatier z dôvodu toho ,že jednak sme si" prisvojili" túto tému pre naše rozhovory
Naše rozhovory a po druhé ty odídeš či už uspokojený alebo nie a príde jakub 6789 o mesiac a znovu niekomu vysvetlovať ,prečo ,ako atď dookola .ten odkaz som čítal v nedeľu a cez víkend mám víkend proste.

Tomas12345

Omen, Meridian, alebo hocikto iní obhajujúci tvrdenie že reinkarnácia bola z Biblie vymazaná, dal som vám tu odkaz na stránku ( a sám som vymenoval jeden dôvod prečo je odstránenie reinkarnácie z Biblie nezmysel) ktorá pekne vysvetlila že žiadna reinkarnácia na konciloch vymazaná nebola. Aká bola vaša reakcia ? No žiadna. Ked tak 100% obhajujete názory o tom že reinkarnácia bola z Biblie vymazaná mohli by ste aspon nejako zareagovať na moje argumenty a argumenty v odkazoch.

Ked totiž nereagujete na protiargumenty (ktoré su navyše dobre podané) tak to o niečom svedčí, a celé to vaše tvrdenie o vymazaní z reinkarnácie z Biblie pôsobí velmi neseriozne.

Ked na tie argumenty nevieme reagovať tak povedzte že neviete na to reagovať (to nie je hanba si to priznať), alebo k tomu teda niečo napíšte, nejaku svoju obhajobu a vymenujte nejaké dôvody prečo sú tie moje uvádzane argumenty chybné a nesprávne. Ale ignorovanie to je fakt trochu úbohé.

Tomas12345

Aliss :

Aha sry prehliadol som to slovíčko "malá" :). No a tvoj názor je aktuálne rovnaký ako ked si mala 9 rokov, či sa už nejako zmenil ?

Aliss

Tomas, prosim ta :D pisem o mojich myslienkach, ktore som mala ako 9 rocne decko :D Nad cim si uvazoval ty ako 9 rocny? :D Ak nad reinkarnaciou, tak si podame ruky :) Momentalne nepremyslam nad tym, ci je v nebi vecna blazenost a su tam len stastne duse, a ani na sekundu neprezivaju smutok, lebo na nebo ako je vykreslene biblicky, jednoducho neverim :)

Tomas12345

Aliss :

"Ked som bola mala, vela som nad tym uvazovala. Ze ak sa dostanem do neba, co tam preboha budem robit celu vecnost :D Ved to sa budem nudit. A byt na veky stastny, to prosto nie je realne. Nesedi mi prosto tento biblicky vyklad toho, co bude po smrti. Pokial bude mat dusa aj vo vecnosti slobodnu volu a bude moct premyslat, casom by sa zblaznila, kebyze zije len v stasti a harmonii....Bleee".

Ziadny psychicky normálny človek sa nezblázni z toho že bude robit to čo ho baví a robí mu radosť hoci aj na večnosť. Ci ty by si snád chcela biť bičovaná a žiť v zúfalstve ?

Bohatier

Omen, ja mam tiez par knih kedze dobre pohcuju vyssie zvukove vibracie. :P A na boj proti .... mam pri knihach nasypanu "sodu bikarbonu" ktora udajne pohlcuje tie "prachy". :D Obcas tam ale davam aj par kvapiek esen oleja.

Bohatier

Omen, ty chces aby som sa bal kupania v mori vsak. :P Som zachytil ze udajne ak clovek zomrie (konkretne ho prehlasia za mrtveho) tak jeho mozog aj nadalej (nevie sa presne ako dlho ale dlho) spracuva udaje ktore sa okolo neho deju (zvuk cuch atd) lenze nas mozog mozno spracuva udaje z viacerich dimenzii takze je dost mozne ze niektore udalosti moze spracovavat sposobom ako to v realnom zivote nerobime.:) A to ze vela ludi zaziva taketo duchovne stretnutia je zaujimave lebo su si casto krat podobne (a ze sa to hlavne stava ludom ktori o sebe tvrdia ze boli zli). No lenze ako pisal Meridian (ze zlo neexistuje) a je to len forma "duality" BOHA tak neviem preco by mal potrebu BOH ukazovat ludom zleho a dobreho policajta so zamerom ze mozeme skoncit u toho zleho. :))) Takze je otazne co to boli za bytosti:) (predpokladam ze v multiverze ziju take bytosti ktore mozu mat z nasho pohladu obrovsku carovnu moc vdaka silnej mentalnej energii) ktoru by mohli ziskat aj od nas kedze sme pre nich len to co "oslik" pre Shivova a Parvathi (ale inak pekny pribeh) ktoreho zneuzivali vo svoj prospech (a boh vobedz nezakrocil takze je vsetko dovolene). Neviem uz ako sa to pise ale pise sa ze nase duse su "vedome" (ale docasne im je zakazane si pamatat na predosle zivoty a vsetko ostatne aby dokazali fungovat v tomto svete) tak fakt nechapem pocin bytosti ktore sa ho snazili nahovarat v takomto stave bytia "v nevedomosti" (aspon podla jeho opisu sa v takom stave nachadzal kedze ma z isteho uhla dusa vedomosti z velkeho
mnozstva minulych zivotov) a vsetko ostatne sa mohlo odohravat iba v niekoho vytvorenej iluzii (jasne iluzia je aj toto kde sme teraz :D ale z ineho pohladu). Ked sa tak zamyslim a napr. ze dusa si presla z najjednoduchsej roviny bytia (kde mohla byt uplne jednoducha bez vyspelejsej mentalnej energie) az po nas svet kde uz o jej mentalnu energiu moze mat niekto zaujem a tak ista opatrnost neni nikdy na skodu... Napr. ak by pomne "BOH" chcel aby som obetoval svojho syna alebo niekoho ineho zivot tak proste odmietnem. Takze nieco tu urcite nesedi a co je spravne ostane len na nasom "CITE" (aj ked si vobedz neviem predstavit ako by som mohol zit zivot kde by som bol vrahom alebo zotrocoval ludi v nejakej velkej korporacii lebo teraz darujem zivot aj muche ked mi vleti do bytu) tazke si fakt neviem predstavit ze by som bol v dalsom zivote svojim protikladom. :)
A osobne sa skor priklanam k uceniu ktore nas nabada k istej forme ohladuplnosti voci vsetkemu.
P.s. ja sem anonymne nepisem (aj ked mozno boli pred rokom nejake 3 spravy sukromenjsieho charakteru) takze tamto nebolo odomna...

Este mozny pohlad k tej mentalnej energii - ked este len existovala iba "nicota" v ktorej sa uvedomilo vedomie ktore sa zacalo nasledne vyvijat (mohlo to kludne z naseho pohladu trvat tak dlho ze si to ani nebudeme vediet nikdy predstavit :D) ktore potom svojou myslou navrhlo prve struktury "univerza" a toto obrovske mnozstvo rovin bytia sa zacalo zdokonalovat (akoze prve hranie sa na tvorcu zivota mohlo nastat v prvej dimenzii a casom nasledovali dalsie vyspelejsie) a tento rast vdaka jeho nadobudajucej mentalnej sile ktora moze dovolovat jeho mozno nekonecny rast (no a chcem tym povedat ze ta mentalna sila mozu byt iste nove bytosti ktore vytvara na svoj obraz tak preto moze byt niekoho mysel zneuzita nekale). :D

Mohli by sme si to aj skusit overit napr. keby sme sa na celej planete dohodli a zacali si predstavovat rovnaku myslienku. :D

Bohatier

Meridian, mozes mi presnejsie napisat meno autora knihy (10-vitamínami) lebo som ju skusal hladat a nenasiel som ju. Dakujem