...chcel by som sa opýtať, aké znamenie môže vidieť človek z duchovného hľadiska v takejto veci....moja mama má od svojich 25 rokov psych.problémy.....lekári jej dali jej chorobe rôzne nálepky...mama sa pokúšala už viac krát zomrieť...najskôr keď mala 30r skočila hlavou do studne...povedala že je niečo vyhodilo hore a nedovolilo sa jej utopiť....cca 45r išla do lesa a chcela sa obesiť....aj si zaviazala okolo krku ale , povedala že sa jej to nedalo, že sa jej to rozviazalo....59r zjedla cca 70 tabliet leponexu večer, otec ju našiel ráno...už vyzerla kadejako, ale urobili jej výplach a zachránili ju....niečo sa pri tom ale nepodarilo....a o cca 2 týždne...mala masívne krvácanie do brucha , že je praskol vred pri dvanástorníku, následný problém s Pankrácom.....lekár povedal pripravte sa na najhoršie....bol dať aj kňaz záverečné pomazanie...už fakt vyzeralo, že zomrie, prekonala to....mesiac nevedela rozprávať, 3 mesiace chodiť....v 60r keď prišla domov...po čase sa pokúsila vyskočiť z okna...bola na rímse cca 0.5h...nik nebol doma...prišli policajti...a dáko ju prehovorili....teraz má 62 r...je v dome sociálnych služieb....je trochu lepšie, aj keď ona vidí všetko negatívne a praje si len smrť....vydrží sa prechádzať cca hodinu von...čo myslíte?...čo ju akoby drží na tomto svete?...vyzerá akoby mala ešte niečo urobiť, vykonať.....
KEĎ SMRŤ NEPRICHÁDZA
Medea7 ak máš pochybnosti alebo otázky na ktoré chceš vedieť odpoveď čo sa týka choroby
Doporučujem ti Diagnostika karmy 1,2,3 od Lazareva
Prvú druhú aj tretiu knihu je ich vyše desať ale prvé tri stačí na pochopenie .Treba ale určite začať od prvej je to veľmi dôležité.Po tușím že štvrtú sa dajú stiahnuť v Pdf formát z netu.
Alebo Denise linu 21-dní K POCHOPENÍ VAŠICH MINULÝCH ŽIVOTŮ
Samozrejme nič ti nenútim to len tak.
Ak máš málo rokov tak čeština je asi problém a ak máš hraničný vek do 21 rokov tak je ešte priskoro.Aha že čo má 21 rokov.......veľa.....Do 21 rokov je človek trochu ešte hluchý a slepý ..
Myslím tak ze pri tej chorobe co mam je citová zložka úplne vyprahnuta, inteligencia ta pominula, ale žiadosti na mňa sú stále. Lebo chceme Ti dobre.
Miluj svojho blížneho chovaj sa k nemu s citom a inteligentne keď sa stane niečo neočakávané. Dobre úlohy mi dáva život.
Nezabúdajme však že všetci sme súčasťou jedného a to nás privádza na to,že je tu aj kolektívna karma ,alebo karma národa
Ľudovo povedané ako heslo mušketierov jeden za všetkých a všetci za jedného.
Preto sme nabádaný aby sme milovali svojo blížneho!
Keď som sa toto dozvedel už som mal mnoho naštudované ale bola to pre mňa trochu rana.
Ja mám este trpieť za národ alebo spoločnosť?
Až z odstupom času som to síce pomaly pomaličky prijal teda pochopil prečo je to nevyhnutné a snažím sa to prijať ide to pomaly.
No tak to potom v minulom živote som musela byt veľmi dobrá, lásky plná keď znem to co znem. Som zvedavá akú úlohu mi tie vyššie entity dajú do budúceho života. Pokiaľ je pravda o reinkarnácii?
Aliss, rodia sa aj indigové deti. : ) Jedným z nich je aj ruský chlapec Boris Kipriyanovič: prask.nova.cz.
Zajtra ti napíšem viac, musím končiť.
Omen, poznam jedno kristalove dietatko :) Ma obrovske stastie, ze ma rodicov, ktori su vnimavi a vedia ako na nu, nie je to vzdy lahke...A ako pises, rodia sa aj entity, anjeli :) Citala som k tomu velmi pekny clanok. Zaujimalo by ma, ci ked sa narodi take dieta, ci "vie" kto je, alebo to ma ako ludia, ze zabudaju na minule zivoty, na to kym boli, atd...neviem ci ma rozumies, co myslim :D
Teda ako pre koho, pre mňa teda áno.
Neviem život je ťažká skúška. Kto to skoncipoval že toto Ti dám do života a toto nie, nemám ani potuchy.