Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

KEĎ SMRŤ NEPRICHÁDZA

Príspevok v téme: KEĎ SMRŤ NEPRICHÁDZA
sunnyball13

...chcel by som sa opýtať, aké znamenie môže vidieť človek z duchovného hľadiska v takejto veci....moja mama má od svojich 25 rokov psych.problémy.....lekári jej dali jej chorobe rôzne nálepky...mama sa pokúšala už viac krát zomrieť...najskôr keď mala 30r skočila hlavou do studne...povedala že je niečo vyhodilo hore a nedovolilo sa jej utopiť....cca 45r išla do lesa a chcela sa obesiť....aj si zaviazala okolo krku ale , povedala že sa jej to nedalo, že sa jej to rozviazalo....59r zjedla cca 70 tabliet leponexu večer, otec ju našiel ráno...už vyzerla kadejako, ale urobili jej výplach a zachránili ju....niečo sa pri tom ale nepodarilo....a o cca 2 týždne...mala masívne krvácanie do brucha , že je praskol vred pri dvanástorníku, následný problém s Pankrácom.....lekár povedal pripravte sa na najhoršie....bol dať aj kňaz záverečné pomazanie...už fakt vyzeralo, že zomrie, prekonala to....mesiac nevedela rozprávať, 3 mesiace chodiť....v 60r keď prišla domov...po čase sa pokúsila vyskočiť z okna...bola na rímse cca 0.5h...nik nebol doma...prišli policajti...a dáko ju prehovorili....teraz má 62 r...je v dome sociálnych služieb....je trochu lepšie, aj keď ona vidí všetko negatívne a praje si len smrť....vydrží sa prechádzať cca hodinu von...čo myslíte?...čo ju akoby drží na tomto svete?...vyzerá akoby mala ešte niečo urobiť, vykonať.....

Meridian

Tomas 12345
Mám na srdci ešte pár nazvem to filozofickými úvahami .Priamo sa dotýkajú toho ako chápem reinkarnáciu z môjho pohľadu.Našli sa tu ludia,ktorý rovnako alebo podobne veria v reinkarnáciu.Majú záujem o môj názor a ja im ho rád poskytujem.Ešte raz opakujem rovnako alebo podobne veria na reinkarnáciu ale majú ešte pár nejasností .
Ty na to neveríš a ja nemám v záujme ťa presviedčať.
V podstate mi sa tu bavíme už od momentu keď je reinkarnácia súčastou nasich životov!
A chceme ísť ďalej ty nás brzdíš v rozhovore .
Nikto ani jeden z nás čo sme tu začali zo sunnyball13 -dovolením,lebo téma na diskutovanie bola založená z iným zámerom ako je rein.......nemáme záujem ti dávať dôkazy .

Čo sa tyka vymazania na konciloch v rokoch 300 niečo aj ja som to len počul a nie raz potvrdil som že roky sedia ale nič konkretne som nepísal.Musím sa ti priznať,že ak bolo tvojim zámerom ma znechutiť podarilo sa ti to.Úprimne zvažujem či sa oplatí tu prispievať ..Ale aspoň si ma uistil čo je zjavné o takýchto a podobných fórach.

Medea7

No a kedy pochopím co mi osud mojim životom chcel povedať. To pochopím ešte tu na Zemi alebo potom po smrti sa mi to povie? Ak existuje duša ovšem.

Aliss

Tomas, mne nemusis vysvetlovat, co je verejne forum :) Bud si tu, pytaj si dokazy, protiargumenty, na ktore, ako vidim, aj hlavny tahun diskusie stratil naladu :D Ja ti k tvojim otazkam veru odpovedat neviem, nedovolim si hodnotit co mohlo a co nemohlo byt z biblie vymazane. Tam veru moje znalosti nesiahaju...

Tomas12345

Aliss :

Toto je verejne forum, moze tu prispievat kto chce, navyse my s elise nereagujeme ako nejaki trollovia ze vam tu nadavame alebo sa vam bezdovodne vysmievame, my len mame ine nazory ako vy a svoje tvrdenia dokonca sa i snazime dokazovat urcitymi logickymi argumentami. Od vas ocakavame jedine to ze nam date vase protiargumenty a budeme tu o tom medzi sebou diskutovat, o tom predsa i diskusne fora su.

Tomas12345

elise :

Ano, vsimol som si to na niektorych dalsich uzivatelov tohto fora ze pokial im poskytnes nejaky argument na ktory nevedia odpovedat tak reaguju podrazdene a niektori ako Omen i agresivne.

Preto som sa i Meridiana spytal ci vobec ma v umysle mi odpovedat, ci vobec ma zmysel s nim viest nejaku debatu. Ja by som totizto rad o tomto debatoval.

Tomas12345

Meridian :

Ok, takze ak sa smiem spytat budes reagovat na tie moje argumenty ohladom nevyskrtnutia reinkarnacie z biblie alebo nie? :P

Medea7

Vieš Meridián od nášho konania sa odvíjajú ďalšie veci. Ja by som aj konala ale nevládzem, niečo ma ťaží co je to kliatba to neviem, niečo ma drží a zastavuje v konaní.

Medea7

Meridián musím čakať nič iné mi neostáva, tak by som blízkym chcela splniť ich želanie ale neviem s tým pohnúť.

Medea7

Meridián veľmi pekne si mi odpísal, je pravda provokoval som v živote ešte ako mladá. Bohu hovorím vždy odpusť mi moje konanie nemala som. Ale ho aj prosím nevracaj ma viac sem videla som veľa utrpenia a nemohla som s tým nič robiť. Videla som myslenie ľudí ani s tým som nemohla nič robiť. Pre mňa je tento Svet neprijateľný a ešte snažila som sa ľudí chrániť od utrpenia. Lenze co zamýšľa so mnou Boh a osud to neviem, tam zasahovať nemôžem.