...chcel by som sa opýtať, aké znamenie môže vidieť človek z duchovného hľadiska v takejto veci....moja mama má od svojich 25 rokov psych.problémy.....lekári jej dali jej chorobe rôzne nálepky...mama sa pokúšala už viac krát zomrieť...najskôr keď mala 30r skočila hlavou do studne...povedala že je niečo vyhodilo hore a nedovolilo sa jej utopiť....cca 45r išla do lesa a chcela sa obesiť....aj si zaviazala okolo krku ale , povedala že sa jej to nedalo, že sa jej to rozviazalo....59r zjedla cca 70 tabliet leponexu večer, otec ju našiel ráno...už vyzerla kadejako, ale urobili jej výplach a zachránili ju....niečo sa pri tom ale nepodarilo....a o cca 2 týždne...mala masívne krvácanie do brucha , že je praskol vred pri dvanástorníku, následný problém s Pankrácom.....lekár povedal pripravte sa na najhoršie....bol dať aj kňaz záverečné pomazanie...už fakt vyzeralo, že zomrie, prekonala to....mesiac nevedela rozprávať, 3 mesiace chodiť....v 60r keď prišla domov...po čase sa pokúsila vyskočiť z okna...bola na rímse cca 0.5h...nik nebol doma...prišli policajti...a dáko ju prehovorili....teraz má 62 r...je v dome sociálnych služieb....je trochu lepšie, aj keď ona vidí všetko negatívne a praje si len smrť....vydrží sa prechádzať cca hodinu von...čo myslíte?...čo ju akoby drží na tomto svete?...vyzerá akoby mala ešte niečo urobiť, vykonať.....
KEĎ SMRŤ NEPRICHÁDZA
To proste mozog odmieta mi byť aktívnou, inak ma bavil život, žiadnou karmou som sa nezaoberala ani ľuďmi. Jasne pozrela som na človeka počúvala co hovorí a urobila si názor. Teraz som jak neprebudena a knihy som mala rada, módu, trocha športu, zvieratá, úplne iný životný priebeh.
Ďakujem Meridián pekne si mi to vysvetlil, zmenili sa mi podmienky bytia, bolo super hojno, všetko bolo automatické nad ničím som sa nezamyslala, a zrazu nejaká skaza prišla mne inak prebieha vnimanie, a nič sa mi nechce všetko z donútenia robím. Mne sa to tu nejak zhnusilo. Ja už si nepamätám ako som premýšľala predtým, ale bolo to iné. Teraz nerozumiem veciam, nechápem, maximálne poriadok spravím, viac sa mi nechce nič, ja len pozerám, že ako ti ľudia vládzu.
Medea7
Vlastne toto som mal preteba ešte včera.
V jednej štúdii psychológa,ktorý mimochodom tvrdil,že každý dobrý psychológ potrebuje psychológa.Čital som od neho knihu neviem ako sa volala ani meno autora bolo to veľmi dávno .Odomňa to znie už ako klišé ale nepamätâm si názvy ....
Tak ten psychológ vravel aký je každý človek iný
Jedného zlé podmienky privedú ku kriminalite iného podobné donútia niečo v živote dokázať.
Síce detstvo veľmi ovplyvňuje následne život,ale ajdobré podnmienky dokážu poznačiť mladého človeka sú deti čo vyrastajú v hojnosti a práve to môže byť stymul napr drogám .
Viera nás však učí veriť bohu ,že práve tie podmienky ktoré nám on pripravil sú pre naše napredovanie najlepšie.
Jeden a už nespomeniem že som čítal ...
Mama ho nechala niekde na stanici on ju tam čakal niekoľko dní potom sa ocitol v syrotinci nakoniec sa ho ujali dobrý ludia on vyštudoval založil niekoľko domovov pre mládež niekde v brookline kde je najväčșia kriminalita.Neviem čím si si prešla ty ani nieje potrebné verejne sa odhaľovať,ale nieje sprâvne sa ani obviňovať .
Niektorí "veriaci"majú neustále potrebu sa obviňovať ,že niečo spravili zlé a že si nezaslúžia priazeň boha.Ty nemáš ani pátrať aká si bola ty máš žiť teraz tu !Samozrejme že mi napadla kniha
Moc prítomného okamžiku .Ale u mňa všetko zo všetkým súvisí.
No a ten psychológ mimochodom veriaci vravel ako využil vo svojej praxi že je veriaci ,že ludia chodia z problémami lebo nemajú vieru
Nemajú sa o čo oprieť keď čítaš zaslúbenia,ktoré dal boh luďom a prosíš o niečo vyslov bože tak ako si dal alebo tak ako si sľúbil prosím ťa daj aj mne .Keď čítaš aký je boh veľký uvedomuješ si zároveň aké sú tvoje problémi malé......
Na druhej strane sa stretol aj z ľudmi ktorý potrebovali odpútať od kresťanstva od tlaku ktorý na nich vyvíjalo dogmatické kázanie ,ktoré ak nenapĺňali boli flustrovaný a ztoho vznikali patologické depresie.
Neviem kde sa nachádzaš ty v tomto mojom príbehu ale ak človeka v živote osloví nejaké združenie kde ludia spolu čítajú evanjeliá navzájom sa podporujú učia sa jeden od druhého spievajú chvály nieje na tom nič zlé ak to ide od srdca.Načo sa zaujímať o nejakú karmu keď ešte neprišiel ten čas.(ak ta to zaujíma a máš správny postoj tak to je iné)Teraz akokeby som si protirečil ak si čítala moje vyjadrenia na veriacich ,ale pravdou je že môžeš prejsť z niekym kus cesty ale neznamená to že stále pôjdete spolu.Lebo napísané je:(sv písmo)
Myslíte si,že som priniesol mier na zem?
Nie lebo odteraz piati budú v dome rozdelení otec proti synovi ,syn proti otcovi matka proti dcére ........Tu je to presne o tom ako rozdielne sme nadstavený a châpanie je rôznorodé a každý je na inom stupni vývoja podľa odžitých skúšok.
A je super ze vo svojich činnostiach nachádzaš zmysel, že Ťa to náplňuje.
@ Meridián, vitaj späť!!! : )
Kašli na inkvizítora, na jasnovidcov aj iných toxických ľudí. Ignoruj ich, nech mlátia prázdnu slamu. Nedaj im, po čom bažia! Nekŕm ich svojou energiou. Niektorí ľudia si nezaslúžia ani to, aby si o nich oprel svoj starý rozheganý bicykel (ak máš vôbec taký) a nie to, aby si na nich reagoval, vysvetľoval a bol k nim ešte aj láskaví. A v žiadnom prípade sa nedaj vyštvať. Nikým! Neboj, bude aj horšie! : D Sme dáki mušketieri, a tak : "Jeden za všetkých, všetci za jedného!"
Ak raz odídeš, potom zo svojho vlastného presvedčenia a vtedy, kedy to TY znáš za vhodné!!!
@ Bohatier, vydrž! : )
Super si ma porozumel. Inak ta nuda to je čistý zabijak. To jak v pekle keby som sa skvarila.
Dlho mi to "hranie"na urazeného nevydržalo !
Asi preto,že sa nedokážem na nikoho hnevať.
Pokúsim sa dotiahnuť to až do toho ukrižovania a ako to châpem ja spojitosti z tým čo sa už nevyslovuje....(srandujem reinkarnâciou)
Veď ako by to bolo keby som sa vykašlal na ludí ,ktorý ma podporili .Teda vlastne sâm na seba lebo som tu sám....Ale potrebujem naozaj trochu sa odbremeniť zajtra je víkend tak až po (bude to asi dlhé)
Medea7 viem ako si to myslela vždy príde skúška na to čo vyslovíme zvlášť ak to ide z duše a pridáme aj emócie lebo emócie dajú náboj čiže energiu slovu a slovo rozvybruje v astrále odraz zrkadlenie.....
Preteba veľmi si mi pomohla ďakujem.
Kaloria sľúbil som aj bohatierovi tak sa vyjadrím ale až po víkende .bude to skôr o odbúravaní stresu ako o ochrane
Omen a Aliss priznám sa počítal som s vami a dali ste mi to čo som potreboval .
Samozrejme že ľudia,ktorý vidia len seba a sú presvädčený len o svojej pravde a ani neuvažujú:Čo ak je to inak čo ak sa mýlim toľko krát som sa mýlil ále veď mám rozum ved mám 5 zmyslov a tie sú neomylné.
Každý jeden zmysel či zrak sluch hmat chuť čuch nás niekedy v živote zradil alebo aspoň uviedol do omylu !Ten kto sa spolieha na tieto zmysli je neomylný !Čo to trepem samozrejme že je omylný!
Meridián si múdry, inteligentný, aj scitany. To je vidieť podľa toho čo píšeš. Lenze pri chvale by som sa asi zastavila. Prečo? Podľa znalosti zo života. Ale držím Ti palce.
@ Meridián, ja viem, ja viem...
Chcem ti vyjadriť podporu a povedať, že nie je dôležité, čo sa hovorí, ale KTO to hovorí.
Verím, že žiješ tak, ako sa na fóre správaš. A obdivujem. Ďakujem ti, že si sa mi venoval. Vážim si to! Budem dúfať, že sa vrátiš. Vrátiš sa silnejší, nedovolíš nikomu, aby....Toxických ľudí sa naučíš ignorovať. Svoj spôsob si nájdeš. Taký, ktorý sa nebude priečiť tvojej viere, svedomiu...
@ Aliss, : )
fuha, hladam temu ENERGIA a tu sa Meridian luci s forom :( Meridian, nemas chut napisat este nieco o tom odburavani negativnej energie? Viem, aj Omen k tomu uz vlastne napisala, aj to budem dodrziavat, uvidim, ci to pomoze, ale bola by som velmi rada, keby si aj ty prispel, dakujem..