KEĎ SMRŤ NEPRICHÁDZA

Príspevok v téme: KEĎ SMRŤ NEPRICHÁDZA
sunnyball13

...chcel by som sa opýtať, aké znamenie môže vidieť človek z duchovného hľadiska v takejto veci....moja mama má od svojich 25 rokov psych.problémy.....lekári jej dali jej chorobe rôzne nálepky...mama sa pokúšala už viac krát zomrieť...najskôr keď mala 30r skočila hlavou do studne...povedala že je niečo vyhodilo hore a nedovolilo sa jej utopiť....cca 45r išla do lesa a chcela sa obesiť....aj si zaviazala okolo krku ale , povedala že sa jej to nedalo, že sa jej to rozviazalo....59r zjedla cca 70 tabliet leponexu večer, otec ju našiel ráno...už vyzerla kadejako, ale urobili jej výplach a zachránili ju....niečo sa pri tom ale nepodarilo....a o cca 2 týždne...mala masívne krvácanie do brucha , že je praskol vred pri dvanástorníku, následný problém s Pankrácom.....lekár povedal pripravte sa na najhoršie....bol dať aj kňaz záverečné pomazanie...už fakt vyzeralo, že zomrie, prekonala to....mesiac nevedela rozprávať, 3 mesiace chodiť....v 60r keď prišla domov...po čase sa pokúsila vyskočiť z okna...bola na rímse cca 0.5h...nik nebol doma...prišli policajti...a dáko ju prehovorili....teraz má 62 r...je v dome sociálnych služieb....je trochu lepšie, aj keď ona vidí všetko negatívne a praje si len smrť....vydrží sa prechádzať cca hodinu von...čo myslíte?...čo ju akoby drží na tomto svete?...vyzerá akoby mala ešte niečo urobiť, vykonať.....

Omen

@ Bohatier, prepáč, že som ťa nechala čakať, ale som presvedčená o tom, že ty sa isto hnevať nebudeš. Ty sa ani hnevať nevieš, či? ; )
Ešte ti prezradím, že fenoménom reinkarnácie sa zaoberal aj profesor Ian Stevenson z univerzity v Charlottesville. Tento Američan zhromaždil a preveril 600 správ z celého sveta. A zistil tiež, že väčšina skúmaných osôb stráca svoje spomienky na minulý život medzi 5. a 6. rokom života.

@ Meridián, Edgara Cayceho spomína vo svojej knihe aj Helen Wambach. Jeho schopnosti sa odhalili pri prvej hypnóze, keď ho chceli zbaviť pretrvávajúcich laryngitíd. Nielenže dokázal rozprávať, ale opísal aj svoje problémy s hrtanom a dal inštrukcie na úpravu stavu. To meno mi bolo povedomé. Takže je to ten istý autor, ktorého si mi odporučil! : )

Omen

Bohatier, zaujímajú ma "takéto veci". A to už dlho. : ) Tie diela, čo spomínaš, nepoznám.

K tým minulým životom, pozri si všetko o tom indigovom ruskom chlapcovi, možno tam dostaneš odpovede. Aj sny sú svedectvom fenoménu reinkarnácie:
India, apríl 1951, mesto Kosi Kalan, zomiera na kiahne 10-ročný chlapec Jain. V deň smrti sedí pri jeho posteli matka a on jej 2x zopakuje, že ona nie je jeho matka a chce svoju matku, ukazujúc smerom na k inému mestu.
V auguste nasledujúceho roka sa v Chhatte narodí chlapec menom Prakash. Vo veku 4 a pol roka sa začne v noci prebúdzať, vstávať a vybiehať na ulicu. Raz, keď ho chytili, spýtali sa ho, čo robí tak neskoro na ulici. Odpovedal, že sa volá Nirmal a chce domov do Kosi Kalan. Vo veku 5 rokov jeho spomienky na minulý život ožili a jeho rodičia podnikli všetko možné aj nemožné, aby ich chlapca zbavili. Po istom čase prestane otvorene hovoriť o svojej túžbe.
Sú ľudia, ktorí aj bez hypnózy vedia vycítiť, kým a čím v minulých životov boli, aj karmické spojenia. Jednu takú poznám

Vďaka za link, smejko! :) Takže, ja mimozemšťaň to čítať môžem?! Tak díky za dôveru! : D
Vieš, vždy tak bolo, je, aj bude, že človek čomu nerozumie, o čom nevie, bude to negovať. Zo strachu, nepochopenia, závisti... A tŕňom v oku boli, sú a aj budú ľudia, ktorí nekráčajú v dave, ale sa ničím od toho davu líšia. Svojimi myšlienkami, slovami, skutkami, vedomosťami...Kto chce psa biť, palicu si už nájde. Toto príslovie isto poznáš?! : )

Bohatier

Tomas12345, uz sa tolko nedusuj ved nikto tu nic netvrdi ze to tak je.:)) Vsetko co sa tu pise je len pohlad z knih ktore sme citali a pochopili tak ako pochopili a (nemozes nas zato predsa odsudzovat). :)) A to ze ty uz potrebujes iste POTVRDENIE (je vlastne ista forma ze si si NENI ISTY) a neviem ako by som ti to ohladuplne podal ale BOH vidi vsetko. :)))

Za tu ironiu sa Tomasko velice ospravedlnujem ale nedalo mi. :P

Som si inak vsimol ze nemas rad "veganov". :P (ironia) Tak ma napadla taka mala uvaha a pritom sa stale drzi isteho zaujmu len z ineho uhla.:))) Neviem uz presne v ktorej knihe to bolo (Genesis?) ale BOH povedal - NEZABIJES a vsetky travy semena a plodiny ovocie tu budu pre treba. :) Clovek ale vykonal HRIECH a potom (nova generacia ludstva stratila dokonalost kvoli dedicnym hriechom) a dostala nove pravidla - NEZABIJES a vsetko co sa hybe a zije nech je ti pokrmom. Niekori ludia veria ze zabijanie zvierat produkuje obrovske mnozstvo negativnej energie (kedze mysel pracuje inak ako pevna hmota) ale je mozne ze aj ziadne (energie) ved v knihe je napisane ze mozes.:) A dost by ma zaujimalo o aku dokonalost nas BOH obral podla teba (kedze z popisu chapem ze nas posunul niekam nizsie vo forme bytia). :)) Co si o tomto myslis? Mozne ale je ze som to zle pochopil a tak kludne daj tvoj pohlad ak ta nieco napadne (lebo tieto knihy ovladas urcite naspamat)! :))

Meridian

Bohatier aká variacia k hriechu ?
Som naladený víkendovo tak asi mi to pomalšie myslí teraz som len náhodou tu bol inak až zajtra......

Bohatier

Meridian, ja mam pocit ze som v odpisovani este niekde len v polovici tejto temy a ty uz odchadzas! Ale som rad ze si si to rozmyslel a si sa vratil. :)) Ale vyzera to tak ze bude lepsie ked sa sem nebudu pridavat temy ktore su trosku citlivejsie (lebo inak budes musiet znasat istu negativitu kedze sa prezentujes verejne). Sice by som chcel aby si mi odpovedal na kazdu otazku (aj ked po tvojom vystrasenom vykricniku neviem neviem :D ale asi najviac tu v zatvorke citovanu tebou) ale je to riadne citliva tema a tak neviem ci to radsej nenechat nezodpovedane lebo niekomu mozes zobrat jeho realitu ktora ho naplna (a akurat ma aj napadla variacia k tomu HRIECHU). Tak je to na tebe. :))) A casu mame este dost (nemyslim v tento den ale v tomto zivote).

Medea7

Ďakujem modlím sa stále. Odnekadial to šialenstvo co sa mi stalo pochádza iné neviem. A unavuje ma to, furt niečím si prechádzať. Dookola to isté a hnusná bezcitnost. Ak je zlý stav mysle je aj neochota tu byt. Bez záujmov bez prostriedkov. Cele o ničom. Ale už to nechajme tak. Ďakujem za rady a vážim si to Tvoju ochotu pomôcť a vysvetliť. Vďaka.

Meridian

Medea7
Možno to bude znieť čudne ale tvoji rodičia aj prarodičia majú veľký vplyv na tvoju dušu svojim chovaním a pohľadom na svet .Ale toto je tak rozsiahla téma a je to oveła kontroverznejšie ako samotná náuka o reinkarnácii.Takže nerád by som zasahoval až tak ďaleko bohatier vie o čom hovorím .
Môžem ti len povedať samozrejme lekáry strava myslenie bla bla.
Ak sa modlíš tak aj za nich za odpustenie ich hriechov za odpustenie hriechov tvojich detí za tie hriechy ,ktoré si preniesla na svoje nenarodené deti a deti tvojich detí.Znie to fakt akoby som sa tu len vykecával sâm sebe ale je to veľmi dôležité Ty a ja vieme že to čo ti hovorím hovorím to tebe a nie sebe ...Modlenie je velmi dôležité veď čiste hypoteticky.Ak by si bola všemohúci akú inú možnosť komunikácie tú naj by si dala človeku ak nie motlitbu.Keď si vo vezení,zviazaná ,zbitá,môžeš mať odrezané všetky údy môžeš byť aj jednoduchá alebo sprostá vždy sa môžeš modliť vždy a hlavne hoci kedy keď sa v noci zobudís a je ti ťažko nevieš čo zo sebou čo môžeš robiť ?Nič silnejšie nejestvuje modlenia z vierou.Dostali sme to do daru ako mocný nástroj a mi sa z toho vysmievame a radšej dôverujeme vede ktorú stvoril omylný človek a pritom veda je na svete len pár sto rokov a vedecké je len to čo sa dá potvrdiť pri priaznivých podmienkach ktoré sú na to určené.Veda dokázala mnoho a teraz nebudeme si dávať príklady a súperiť ale všetko vedecké je zároveň materiálne čiže pominuteľné .

Tomas12345

Meridian :

No jasne, ty sa znechucuješ na každom kto s tebou bezmyšlienkovite nepritakáva, a kto ty položí protiargument na ktorí nevieš reagovať, tak s takým si už duplom prestaneš písať. Ale je mi jasné, ked dochádzajú argumenty tak sa dotycny urazí a ide odchádzať z diskusie i z fora. Niektorí ako Aliss si aspon priznajú že nevedia reagovať a vysvetliť dané protiargumenty, iní si zase myslia že su najmudrejsi na svete a každý kto racionálne spochybní ich teoriu je ten nedobrý.

Každý si môže veriť v čo chce, ak sa ale dokáže že v to čo verí je nezmysel a je nemožné aby sa tak stalo tak potom sa už nejedná o vieru, ale o naivitu. A neviem co si akože očakával, narážaš sa tu do krestanstva, šíriš nezmysly o vymazaní reinkarnácie z Biblie a očakávaš že žiadny krestan sa k tomu nevyjadrí ?

Je mi zcela jedno čo si tu myslia tvoji ostatní ludia ktorí tu hltaju každé slovo a každého kto vám dokáže že píšete nezmysly označujú za "toxických ludí" (Omen). K mojmu poslednému príspevku si sa nevyjadril, a tak to beriem tak že ani nemáš v úmysle mi na tie protiargumenty reagovat. Nech si NESTRANNI pozorovatel urobí o tom úsudok sám.