...chcel by som sa opýtať, aké znamenie môže vidieť človek z duchovného hľadiska v takejto veci....moja mama má od svojich 25 rokov psych.problémy.....lekári jej dali jej chorobe rôzne nálepky...mama sa pokúšala už viac krát zomrieť...najskôr keď mala 30r skočila hlavou do studne...povedala že je niečo vyhodilo hore a nedovolilo sa jej utopiť....cca 45r išla do lesa a chcela sa obesiť....aj si zaviazala okolo krku ale , povedala že sa jej to nedalo, že sa jej to rozviazalo....59r zjedla cca 70 tabliet leponexu večer, otec ju našiel ráno...už vyzerla kadejako, ale urobili jej výplach a zachránili ju....niečo sa pri tom ale nepodarilo....a o cca 2 týždne...mala masívne krvácanie do brucha , že je praskol vred pri dvanástorníku, následný problém s Pankrácom.....lekár povedal pripravte sa na najhoršie....bol dať aj kňaz záverečné pomazanie...už fakt vyzeralo, že zomrie, prekonala to....mesiac nevedela rozprávať, 3 mesiace chodiť....v 60r keď prišla domov...po čase sa pokúsila vyskočiť z okna...bola na rímse cca 0.5h...nik nebol doma...prišli policajti...a dáko ju prehovorili....teraz má 62 r...je v dome sociálnych služieb....je trochu lepšie, aj keď ona vidí všetko negatívne a praje si len smrť....vydrží sa prechádzať cca hodinu von...čo myslíte?...čo ju akoby drží na tomto svete?...vyzerá akoby mala ešte niečo urobiť, vykonať.....
KEĎ SMRŤ NEPRICHÁDZA
Meridian, ak nemas za potreby riesit tieto zabomysie vojny a bude ti lepsie bez fora, tak len chod :) Nie kazdy je taky, ze veci prehliada, mavne rukou, alebo sa obrni. Ked to citis takto, tak ok. Ja aj tak verim, ze este niekedy prides...s inym nickom ;)
Meridian, budem dúfať, že Tvoj ,,odchod" na čas je rýchla reakcia. Snáď by si sa nenechal zlomiť jednou nešťastnou dušou? Keby si len jednému človeku pomohol svojím postojom, vierou, príspevkom... stojí to za to, aby si zniesol nejaký ten ,,mimo" komentár. Ja som tým už prešla:) dokonca v mojom mene písali nechutnosti, ale uvedomelý človek sa nenechá oklamať. Osobne nesúhlasím so všetkým, čo veríš Ty, ale niektoré príspevky wau, vedela som presne o čom píšeš.
Vyjadrenie k odchodu z tohoto fora.
Je presne 10:58 keď to dopíšem bude asi viac.
Râno som vstal pred siedmou vyvenčil som psa a išiel som do posilovne.Spravil som nákup doma som navaril a o cca dve hodiny idem do práce.Popri vareniu som ešte komunikoval z mojimy babami máme skupinové ......a ked jeden nieco da ostatný o tom vedia atď .Prečo ale toto všetko píšem?Preto aby som povedal,že ja mám čo robiť nenudím sa doma ani v prâciNakuknem do fóra bác Toto ja nepotrebujem!.Okolo seba mám ludí ,ktorý ma majú radi a nepotrebujem sem chodiť a hlavne písať si sám zo sebou .Mňa ludia doma ľúbia a zaslúžia si moju pozornosť nie som sám a o reinkarnácii sa tiež nebavíme stále dookola.Mam svoje aktivity viem sa rozprâvať o varení,cvičení ,stavbe domu,zaujímajú ma aj veci okolo záhrady Keď, niekto kupuje auto z mojho okolia ide za mnou nie preto že som najmúdrejší,ale preto že vie že sa zaujímam okolo áut od mala a viem povedať svoj názor aby som naviedol človeka čo a ako ale vyber je na ňom.za svoj život som prešiel kus cesty mam 45 -vychoval som dve deti poznám úskalia mladých lâsok ,od menštruácie cez akné až po antikoncepciu.Pretoto ja nepotrebujem nikomu nič dokazovať lebo nebývam doma sám a nevstâvam o 10:30 som šťastným človekom a rád sa podelím zo svojim pohľdom na svet a na život.Ale keď niekto somnou nesúhlasí neotravujem ho dokazovovaním aby som ho otrávil.....Nakoniec sa chcem ospravedlniť ľudom ktorým som nedopovedal ..veci ktoré som sľúbil ,ale mám toho už dosť.(omen,bohatier,sunnyball 13 Aliss,možno aj preteba) Bral som to ako príležitosť objasniť niektoré veci je pravdou a a to som vedel ,že bolo to formou prednášok a nie každému je to po vôli .Netvrdím že sem nenakuknem alebo že nikdy nevstúpim do tohoto fóra .Hovorím len už dosť budem sa venovať ľudom ,ktorý o to stoja.Stále rozmýšłam o čo vlastne ișlo ked niekomu poviem nechcem sa vracať späť ,alebo nemám záujem ti vysvetlovať lebo nemáš ešte vedomie aby si to prijal.čo som stihol tak rýchlo navariť.?Kúpil som panenku nakrájaš na hrubšie.neklepať!.....korenie ,soľ,cesnak,med,sojovka naprudko na panvici 10-min.robota komu nevarí doma mama vie čo hovorím.Príloha zelené fazulky na masle a cesnačik a mix zelenina pyré.Čaute určite nebudem písať sâm zo sebou!!!!
Áno som na telefóne od nudy, ale radšej by som bola v práci robila zapisovateľka alebo niečo s ľuďmi, alebo upravovala niečo do dokonalosti, telo, byt, rozmýšľala ako sa vybaví hento tamto, mňa duchovné veci moc nikdy až tak nezaujímali, kým sa mi v živote niečo ne prihodilo. Vtedy som za hresila že to do zadku toto som práve ja musela stretnúť a vtedy som začala pátrať na akom základe. Ale fakt ma to nezaujma.
Tomas 12345 určitým témam sa je zrejme treba vyhýbať. Vyššia intuícia a schopnosť rozpoznať štýl písania ľahko príde na to, že niekto si rád sám samodiskutuje, kladie si otázky a dáva si odpovede. Ak niekto naskočí do témy a nie je to ohrozujúce pre samo- diskutéra, ignoruje ho. Ak však naskočí oponent s vyhradenými názormi, tak nastáva útok. A nakoniec útek a hop do inej témy.Stačí keď si pozriem čas diskutujúcich pod mojim príspevkom, Medea7 a Meridian. Diskutujú ako by boli na telefóne. Myslím že aj názov témy bol zámerne založený aby účastníci fóra tému OTVORILI a čítali. Je to forma vnucovania, diskusia je o inom.
Och, tuším som napísala že budem už len čítať, zdravím ťa Tomas, možno sa stretneme v inej téme, ale v inom živote už nie pretože aj tak by som si nepamätala kým a čím som bola, ani po tom netúžim. Nechať sa uviesť do hypnózy alebo samohypnózy(aj to sa dá) aby som to zistila, to by som nerobila, pretože by som sa z tej cesty nemusela vrátiť...a ak aj áno, už nie duševne fit. Aj tak môže skončiť zásah do podvedomia.
Nie nespravodlivý mne sa nevysvetlil veci a osud ma hodil niekam kde sa mi nasilu vtlacali názory opísané z kniziek a nemohla som sa brániť. Časť bola pravda ta druha bolo klamstvo. Inak som sa chcela učiť, nie preto aby som náhodená vybavovala veci tak žeby som odstrkovala ľudí a namyslala si a podcenovala, ale preto, že bez informácií sa nedá prežiť. Ale osud mi povedal dám Ti 4 násobne ťažšiu prácu.
Meridián je tam napísané, že svoj Svet ovládame my sami, tomu sa mi nechce veriť, lebo záleží pri akých ľuďoch si a ako Ta ovplyvňujú ich názory. Ďalej nedosiahnute sny a túžby, je tam veľa činiteľov, ktoré ovplyvňujú Tvoj život. Potom náhody a potom ako s Tebou život zatrasie.
Neviem Meridián verím aj v Boha, ale som na sto percent presvedčená neviem odkiaľ to mam, ale viem ze keď človek spácha sebevrazdu, tie bytosti, ktoré existujú ho vrátia na Zem a znova si musí istými vecami prejsť. Aj mne jasne osud povedal, že s ním nevybabrem darmo som sa snažila kluckovat.
Medea7
Najdi si na nete stranku eldhwen
Samozrejme 3krát w a potom botka sk
Tam nájdeš základné info a odpovede na zakladné otázky.
No ale o com prevtelovanie? Ze všetky skutky na páchané v minulosti si máš akože odpracovať? Keď sa tak stane kam putujeme dalej? Dávajú sa nám nové úlohy alebo stretávas sa s ľuďmi s ktorými sa mal nedorozumenie?