KEĎ SMRŤ NEPRICHÁDZA

Príspevok v téme: KEĎ SMRŤ NEPRICHÁDZA
sunnyball13

...chcel by som sa opýtať, aké znamenie môže vidieť človek z duchovného hľadiska v takejto veci....moja mama má od svojich 25 rokov psych.problémy.....lekári jej dali jej chorobe rôzne nálepky...mama sa pokúšala už viac krát zomrieť...najskôr keď mala 30r skočila hlavou do studne...povedala že je niečo vyhodilo hore a nedovolilo sa jej utopiť....cca 45r išla do lesa a chcela sa obesiť....aj si zaviazala okolo krku ale , povedala že sa jej to nedalo, že sa jej to rozviazalo....59r zjedla cca 70 tabliet leponexu večer, otec ju našiel ráno...už vyzerla kadejako, ale urobili jej výplach a zachránili ju....niečo sa pri tom ale nepodarilo....a o cca 2 týždne...mala masívne krvácanie do brucha , že je praskol vred pri dvanástorníku, následný problém s Pankrácom.....lekár povedal pripravte sa na najhoršie....bol dať aj kňaz záverečné pomazanie...už fakt vyzeralo, že zomrie, prekonala to....mesiac nevedela rozprávať, 3 mesiace chodiť....v 60r keď prišla domov...po čase sa pokúsila vyskočiť z okna...bola na rímse cca 0.5h...nik nebol doma...prišli policajti...a dáko ju prehovorili....teraz má 62 r...je v dome sociálnych služieb....je trochu lepšie, aj keď ona vidí všetko negatívne a praje si len smrť....vydrží sa prechádzať cca hodinu von...čo myslíte?...čo ju akoby drží na tomto svete?...vyzerá akoby mala ešte niečo urobiť, vykonať.....

Meridian

oxalis
Nevytvaraj novu temu daj to sem.
Sme tu spolu je nas tu viac.
Zahorknutosť:
Zahorknutosť je :keď človek pije jed a
myslí si ,že tým otrávi niekoho iného......

oxalis

Meridian nie nie horkosť vôbec ja to chápem.
zatiaľ som len na začiatku svojho ,,hľadania,, a dostala som sa k veciam, ktoré by som nerada vylievala len tak niekde napr. tu, kam chodia kadejakí ľudia aj keď aj Omen nižšie píše, že pri zneužívaní schpoností sú životy ťažké (vo všetkých jej bodoch s ňou súhlasím a som nadšená, že predsa pár ľudí je dosť informovaných( ja som len na začiatku)). Nechcem to písať sem lebo sa mi hnusí len myšlienka, že by sa tomu niekto začal venovať len preto, aby dokázal škodiť. Aj keď teda vylučuje sa, aby niekto kto nemá cnostné vlastnosti sa vôbec dostal na začiatok. ale špekulanti sú,, čierna mágia,, napr. Preto si to tí starí nenapíšem kto chránili. Ja to tu raz napíšem. Aj vytvorím nový príspevok o tom, tak potom sa na mňa môžu vrhnúť ja sa nebojím odpísať. A čo si prajem hlboko, že sa my slováci prebudíme a prestaneme voliť bezcharakterných ľudí budeme si vyberať podľa charakteru a prestane sa aj kradnúť. Ak by som k takému dielu dokázala nejak prispieť - som najnaplnenejšia.

Omen

Bohatier,
keď som prvýkrát zbadala tvoj nick, tak sa mi okamžite nabehla asociácia bohatiera Iľju Muromca. : ) Je to z bylín - starých ruských povestí, aj film je o ňom natočený. V skratke: do 30-ky nemohol chodiť, ale zázračne sa uzdravil a získal nadprirodzené schopnosti. Chránil Kyjevskú Rus pred nájazdmi Tatárov... Už si spomínaš? Tak ako, páčil sa ti aj tento príbeh? : )

Lazarev, šamani a paralely:
- len vyvoleným jedincom je dovolená táto činnosť
- liečenie
- nutná očista
- pri zneužívaní svojich schopnosti budú ich nasledujúce životy ťažké
- nesmie lipnúť na učiteľovi, ani na svojich schopnostiach
- do tohto sveta prichádzame z iných oblastí bytia
- tu na Zemi prechádzame výukou, lekciami
- najdôležitejšia schopnosť je milovať - láska
- Európa je na tom zo všetkých kontinentov najlepšie...

Šamani hovoria aj o podsúvaní poznatkov nepripraveným jedincom (mladé duše, nevedomé, neveriace...), ktorí ich devalvujú. A to je svätá pravda - máš tu kopec takých jedincov a na to celý čas upozorňuje aj Meridián.

Inak, veľmi ti ďakujem. Bolo to zaujímavé a poučné čítanie, aj som sa pritom nasmiala. A áno, niektoré veci sú dané: napr. stretávanie určitých duší - ľudí v ich životoch za rôznym účelom.

Meridian

oxalis
Samozrejme ,ze ked napiseme oxalis tak to patri oxalis aj keby som napísal modlitbu pâně a všetci ju poznajú nemaju do toho čo kecat,lebo som to pisal tebe....
Ak som to spravne pochopil chces si posat súkromne .
Nebolo by to vhodné z viacero dôvodov......
Možno keby si si prečitala viacej príspevkov odomňa povedzme 50-ks tak ťa prejde chuť si somnou písať.
Báť sa nemusíš napíš hocičo sem kto bude mat namietky je okašlaný.Učíme sa aj tým ako vieme odolávať neprajníkom.Ja keby som tu napísal všetko čo pokladám za zjavené zostal by som tiež na nemilosti či sa naozaj k tomu dostanem uvidíme .Kludne napíš ak to nebude z" horkosti "odpíšem ti .

oxalis

Meridian všade kde napíšem tvoj nick sa to týka teba. keď nepíšem ničí nick píšem si slobodne čo ma napadá. ešte aby som urovnala toho pavúka a leva. netýkalo sa to teba nič osm ti nepodsúvala ani sa nesnažím ťa vyvádzať z temnoty, práveže sa mi páčil tvoj komentár Tomášovi. tak som chcela popísať. nič už len to som chcela.

oxalis

Meridian keby si napísal by si vedel :) ale som zvyknutá že ľudia sú takí ježovití. Dúfala som, že sa bude dať s niekým normálne popísať ale nenútim sa :) Maj sa pekne ako doteraz.

Meridian

oxalis
Nepochopil som či sa snažíš ma vyviesť z temnoty ,alebo mám napísať niečo ja tebe ?
Ja myslím ,že niesom stratený
Cítim sa skôr naplnený a šťastný skutočne...
Ale ak mám napísať ja tebe tak myslím že prídeš tam kam máš prísť pretože boh už za nás zaplatil tú najväčšiu cenu za teba aj za mňa za všetkých.
Čo sa týka toho leva a pavúka budem sa tváriť že nerozumiem čo si tým myslela.......

oxalis

Meridian, niečo iné som chcela ti chcela napísať, napíš mi že čo som chcela prosím ne ebrietas@seznam.cz vďaka

oxalis

ťažko sa mi také veci píšu, ale skúsim : takú chemickú repu po ožarovaní (RTG) som si dala, že už si za chíľku cestičku do neba budem musieť šliapať. ja už nechcem mať so zemou nič spoločné po odchode. narodiť sa ako pavúk, alebo levica a potom v púšti vo veku 17tich rokov umrieť hladom a s pieskom v očiach. Len ešte neviem či by som mohla byť tam kde Ježiš prechádzam akoby očistcom. Očistec je už lepší než peklo. Peklo vládne na zemi v materiálnych veciach. Satan bol uvrhnutý na zem a on tu aj je! Ale my neuctievame boha zeme Demiurga.Ani Satan s nami nemá nič spoločné. My uctievame svetlo s ktorým prišiel aj Ježiš prosím zapísať túto modlidbičku a pripomínať si. V každom z nás je kúsok božieho svetla, ktoré sa vráti odkial prišlo. amen prosím dúfam, že som nikoho neurazila. všetko v mieri :)