...chcel by som sa opýtať, aké znamenie môže vidieť človek z duchovného hľadiska v takejto veci....moja mama má od svojich 25 rokov psych.problémy.....lekári jej dali jej chorobe rôzne nálepky...mama sa pokúšala už viac krát zomrieť...najskôr keď mala 30r skočila hlavou do studne...povedala že je niečo vyhodilo hore a nedovolilo sa jej utopiť....cca 45r išla do lesa a chcela sa obesiť....aj si zaviazala okolo krku ale , povedala že sa jej to nedalo, že sa jej to rozviazalo....59r zjedla cca 70 tabliet leponexu večer, otec ju našiel ráno...už vyzerla kadejako, ale urobili jej výplach a zachránili ju....niečo sa pri tom ale nepodarilo....a o cca 2 týždne...mala masívne krvácanie do brucha , že je praskol vred pri dvanástorníku, následný problém s Pankrácom.....lekár povedal pripravte sa na najhoršie....bol dať aj kňaz záverečné pomazanie...už fakt vyzeralo, že zomrie, prekonala to....mesiac nevedela rozprávať, 3 mesiace chodiť....v 60r keď prišla domov...po čase sa pokúsila vyskočiť z okna...bola na rímse cca 0.5h...nik nebol doma...prišli policajti...a dáko ju prehovorili....teraz má 62 r...je v dome sociálnych služieb....je trochu lepšie, aj keď ona vidí všetko negatívne a praje si len smrť....vydrží sa prechádzať cca hodinu von...čo myslíte?...čo ju akoby drží na tomto svete?...vyzerá akoby mala ešte niečo urobiť, vykonať.....
KEĎ SMRŤ NEPRICHÁDZA
Na začiatku bol boh stvoriteľ.)Jednota všetkých tvorčích sil.Všetko
Bola tam vôľa ako pricíp alebo schopnosť voľby
Táto vôľa sa rozpadla na jednotlivé vôle (bytosti)
Nastal proces činnosti a činnosť je karma.
Keď máte vôlu ,ktorá sa činnosťou odtrhla od celku.
Táto činnosť teda akcia(latinsky)vyvolá reakciu
Čiže vôľa (potom) karma čiže akcia a potom reakcia čiže reinkarnácia(lat.vzkriesenie)tento vyraz v lat.sa používa cca 500rokovDôsledkom
odtrhnutia vôle od celku je reinkarnácia.
Činnosťou sa dopustíme chýb a tie chyby poces vyrovnania tejto chyby navrátenia čiže odčinenia je karma zâkon príčiny a následku alebo božieho zâkona.Karma a reinkarnácia je akcia a reakcia.Je to zákon hermetiky.
Dôsledok odtrhnutia a zhrešenia čiže hriechu .
Omen
Teraz mi to prišlo.....
Elizabeth Heich Zasvädcení.kniha.
Opisuje ako sa da preskočiť prirodzeny vyvoj (životmi)ona dcera faraona mala možnosť .......si to skrátiť....a no mrkni na to da sa to stiahnut z pdf ale česka verzia je lepšia ta slovenská je slabšia ....trošku to moze byť ťažšie dufam ze sa nestratíš ale je to dobra kniha .Treba to citat od začiatku nie skakat a ......prvych 50-stran alebo 100 ? sa len rozbieha.Neviem už ja som to cital v ceskom jazyku tak ako 90% knih a kupil som to znamemu k výročiu ale v slovenčine nahliadol som do toho asi tretinu som precital v slovencine a nebolo to take dobre .Znameho som sa už treti krat nepytal co a ako pochopil som ,ze to nieje pre neho myslim ,ze to nedočítal ani.Ty ked si videla OB Hora tak ľahšie .......
sunnyball13
tieto aj iné psychické problémy, ktoré má veľké množstvo ľudí, je kvôli nefunkčnej centrálnej nervovej sústave.
Mozog a miecha sú centrom nervovej sústavy (CNS), odkiaľ sa riadi všetko čo sa deje v našom tele – dýchanie, tlkot srdca, najjemnejšie dotyky, pocity lásky, radosti, hnevu, stres, úzkosť... jednoducho všetky vnemy, ktoré nám život prináša.
Tam má tvoja mama problém.
Omen
Este musim dodat ,ze je dobre ak vieme niektore veci tak pochopit ako ty to vidíš napr.zlým prekladom alebo podobne selektuješ už vlastne sama odseba...
Napr E.Cayse se top.ale jejo angličtina je stará 100 a to doslova 100 rokov.
čiže ťažko sa prekladá a navyše zo začiatku robil 5- diagnostik denne potom už 15-násť .
Predpovede sa splnili na viac percent ako napr.bulharke Vange ta mala denne 50-klientov a bola pomaly 18-20hodin denne v tranze.
čo chcem tym povedať?Že caysemu verim najviac ale napr prekladom alebo psych.zatazením sa moze mylit popripade referovat obrazy nasledne mi ich diagnostikovať tam su nepresnosti.......
Omen
Ta kniha je na podobnom žánry ako dänicken ,ale tu sú veci konkrétne je tam o planeta nubiru (neviem či vies ?)atď samozrejme ,len ako náhľad na danú vec rozšírenie poznania nie ako bezhlavá viera v danú vec.Knižka sa volá" asi"Keď sa bohovia hrajú na boha .Keď ju nenajdeš pozriem na povale.......
Čo sa týka zdržanlivosti .....v témach často čakám kto ako zareaguje a keď je to len trochu možné neprispievam bolo by to nadlho a hlavne z každým každučkým bôľom ludí som sa viac či menej stretol buď priamo ,alebo pozorovaním a veľakrát mi ľudia pripadajú úplne inde a neprijali by to.....stači ze spomeniem knižku kde sa dana vec rozobera a to už je príliš.Radšej svoju energiu venujem iným..Za posledny mesiac sa mi stali tri krásne stretnutia kde ludia boli nadšený čo a hlavne ako.......a tak potrebujem aj trochu kopanec aby......(ego)!
Ďakujem ti( nie za kopanec prave naopak )
Zajtra napisem nieco o karme lebo sa tu objavili nove duše uvidime.....
vcera som bola na koncerte. a umelec sa v strede svojho vystupenia opytal ludi: Are you happy?! Show me now how are you happy ! O umelcovi som pocula, ze ma chudak alebo mal nejake depresie. Osobne si myslim, ze umelec uz nie je stotozneny s tym co hra a ukazuje, spieva, ale ludia si to stare jeho,, ja ,,vyzaduju :) Inak akoze dost pre deti hudba, taka ,,temna,, :D ...
Robiť iných šťastnými.
nie kazdemu to treba. niekomu ano. aby mohol niest svetlo inym :)
Meridian suhlasim s poslednym prispevkom, pekne si to napisal. Na podobne poukazuje aj Viktor Frankl.. aj zmysel zivota treba hladat mimo seba a ostatne (stastie, naplenie) pride ako vedlajsi produkt
viac o tom si mozte popocuvat aj tu www.sophia.sk uzasne pocuvanie, poznate ho? Nezlaknite sa nicoho, ani strasidelnej zvucky napokon je krasna. Proste toto pocuvam cely cas teraz uz druhykrat a znovu..15 hodin hovori Emil Páleš o zmysle života tu si to možte preklikať, dostáva aj otázky od poslúcháčov slobodnyvysielac.sk toto som vlastne aj Sunnymu poslala pre mamu.
k mailom som sa este nedostala, vela mam teraz aj v sukromi aspon takto odpisem, potom aj k mailom sa dostanem, dakujem :)
@ Meridián, k tomu Lazarevovi. : )
Ďakujem ti, že si mi ho odporučil. Síce som sa v niektorých pasážach strácala (zlý preklad? autor strácal myšlienku?), ale v celku to bolo nádherné čítanie. Páčilo sa mi, že sa nehral na geroja, ale uvádzal aj svoje omyly a neúspechy. Zasa sa mi potvrdilo to, čo som si myslela, robila... S niektorými vecami som si nevedela dať rady a tu som našla odpovede, ktoré som dlho hľadala a to, čo som robila nesprávne - opačne! A musím sa ti pochváliť, že zaznamenávam aj prvé úspechy, a to nielen pod jeho vplyvom ... ; ) Musím si zaklopať, aby to tak aj ostalo: klop, klop!!!. Inak, čo a koľko toho je od nás žien závislé a začo sme zodpovedné, je až na neuverenie.
Keď sa teraz pozriem do tém, vidím to inými očami a obdivujem, že sa dokážeš zdržať a neaplikovať to tam! : D
Inak s týmito vecami sa stretávame aj v každodennom živote a prehliadame to, napr. aj tu :www.youtube.com
Mal si pravdu s tými Rusmi, sú výborní, aj čo sa alternatívnej medicíny týka. Raz darmo, slovanská duša je len slovanská! : )
Spomínal si dávnejšie nejakú knihu, že máš pre mňa?
Čo sa týka Dänikena, ktorú konkrétnu knihu máš na mysli?
Platí, že sa navzájom ovplyvňujeme a dôležité je, čo necháme na seba vplývať a čo odmietneme bez nejakých negatív.
Máš toho naštudované kopec, preto ma OPRAVUJ, ak som niečo nesprávne pochopila. Budem ti zato len vďačná! : )