...chcel by som sa opýtať, aké znamenie môže vidieť človek z duchovného hľadiska v takejto veci....moja mama má od svojich 25 rokov psych.problémy.....lekári jej dali jej chorobe rôzne nálepky...mama sa pokúšala už viac krát zomrieť...najskôr keď mala 30r skočila hlavou do studne...povedala že je niečo vyhodilo hore a nedovolilo sa jej utopiť....cca 45r išla do lesa a chcela sa obesiť....aj si zaviazala okolo krku ale , povedala že sa jej to nedalo, že sa jej to rozviazalo....59r zjedla cca 70 tabliet leponexu večer, otec ju našiel ráno...už vyzerla kadejako, ale urobili jej výplach a zachránili ju....niečo sa pri tom ale nepodarilo....a o cca 2 týždne...mala masívne krvácanie do brucha , že je praskol vred pri dvanástorníku, následný problém s Pankrácom.....lekár povedal pripravte sa na najhoršie....bol dať aj kňaz záverečné pomazanie...už fakt vyzeralo, že zomrie, prekonala to....mesiac nevedela rozprávať, 3 mesiace chodiť....v 60r keď prišla domov...po čase sa pokúsila vyskočiť z okna...bola na rímse cca 0.5h...nik nebol doma...prišli policajti...a dáko ju prehovorili....teraz má 62 r...je v dome sociálnych služieb....je trochu lepšie, aj keď ona vidí všetko negatívne a praje si len smrť....vydrží sa prechádzať cca hodinu von...čo myslíte?...čo ju akoby drží na tomto svete?...vyzerá akoby mala ešte niečo urobiť, vykonať.....
KEĎ SMRŤ NEPRICHÁDZA
no bohatier prepac, nie som GOING. Chcel som si len overit skutocnost ci sa moze pouzit niekoho nick alebo meno a veru da. Pokial viem v minulosti sa to blokovalo a ukazovalo ze nick je uz obsadeny, teraz nie.
GOING, ak si skutocny :)) tak si isto spominas ako si tu raz popisoval v jednej teme ze ako funguje technologia sluchatok a ze aky to ma vplyv na nas ked takto cez ne pocuvame hudbu.
uz som tu.
Uz som tu, co potrebujes bohatier?
Fajn Meridián pekný príbeh a dobre vysvetlenie. Ďakujem. Inak je to možné. Lenze vieš ty sa chceš správať inak a niečo teda konkrétne mňa zastavuje. Ale ďakujem.
GOING, ak by si sa niekedy nahodou ocitol v tomto vlakne tak by si sem mohol nieco prihodit o SLUCHADLACH kedze tento krat by si nepisal tak povediac do vetra alebo sam so sebou (ale mozno by si to tu raz niekto precital). :)) Dakujem
Meridian, no vies vsetci sa ucime navzajom a dakujem a s pokorou si teda idem opat zopakovat rocnik... A knihy sa naozaj takto veru necitaju. :)) A v podstate sa mi to asi vsetko nejak pomiesalo (kedze som nevedel podat celistve informacie). A aj som niekde cital ze prilis vela informacii v jednom momente dokaze narobit v mysli paseku. Uz sa nam ale nastastie vonku vyrazne oteplieva a teraz pojdem trosku pookopavat zahradku ale obcas sem urcite nakuknem.:P A vyber tvojej poslednej knihy sa mi dost paci.
Madea7
Ževraj tento príbeh sa rozpráva na porozumenie ak sa človek priveľmi čuduje kde sa berie v jeho živote toľko skúšok.Samozrejme treba to brať z nadhľadom....tu je príbeh.
Sedeli raz duše za guľatým stolom a vyberali si udalosti osud ,ktorý ich má naučiť aby dozreli.....
Naraz jedna veľmi odvážna sa postavila a zvolala
Idem sa naučiť odpúšťať !
Ostatne duše spozorneli a snažili sa vysvetliť "smelej"že to je to najťažšie zadanie a že niekedy nestačí ani viacej životov na splnenie tak náročného duch.rastu.
Tak ktorá mi s tým pomôžete? Rozhodnutá sa nedala odbyť.
Ok povzdychla si prvá idem s tebou budem tvoj manžel budeme mať problêmy väčšinou z mojej viny a ty sa budes učit mi odpúšťať.
Ja budem jeden z tvojich rodičov zariadim ti ťažke detstvo budeš sa učiť mi odpúšťať.
Ja budem jeden z tvojich šéfov v práci budem k tebe nespravodlivý arogantný ,aby si pocítila krivdu a učila sa odpúšťať...
Takto sa dohodli čo bude každá robiť doladili podrobnosti všetky si zobrali podrobne napísaný scenár doladili podrobnosti a hup ho do života.
Jak už to býva zvykom po vtelení na zem každá duša zabudne na dohody ale niektorým sa čosi vybaví z podvedomia keď sa dostanú do zdanlivo náhodnej situácie,alebo keď sa nápadne veci opakujú.......?
Madea7
Dnes keď som to písal myslel som na teba .
Znie to príliš zaľúbene poviem to inak.
Spomenul som si na teba a napadol mi príbeh ,ktorý som čítal na jednej stranke na nete.Mrknem na to a napíšem ti ho.trošku taký rozprávkový ,ale na vysvetlenie super.
Inak k tomu čo si sa pýtala sa dopracujeme buď spoločne alebo to tu niekto spomenie .
Meridián asi máš pravdu, príčina a následok, ale niekedy je toho až príliš. A vysvetlíš mi dokedy sa ta reinkarnácia opakuje? Kým co musí nastať?