Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

KEĎ SMRŤ NEPRICHÁDZA

Príspevok v téme: KEĎ SMRŤ NEPRICHÁDZA
sunnyball13

...chcel by som sa opýtať, aké znamenie môže vidieť človek z duchovného hľadiska v takejto veci....moja mama má od svojich 25 rokov psych.problémy.....lekári jej dali jej chorobe rôzne nálepky...mama sa pokúšala už viac krát zomrieť...najskôr keď mala 30r skočila hlavou do studne...povedala že je niečo vyhodilo hore a nedovolilo sa jej utopiť....cca 45r išla do lesa a chcela sa obesiť....aj si zaviazala okolo krku ale , povedala že sa jej to nedalo, že sa jej to rozviazalo....59r zjedla cca 70 tabliet leponexu večer, otec ju našiel ráno...už vyzerla kadejako, ale urobili jej výplach a zachránili ju....niečo sa pri tom ale nepodarilo....a o cca 2 týždne...mala masívne krvácanie do brucha , že je praskol vred pri dvanástorníku, následný problém s Pankrácom.....lekár povedal pripravte sa na najhoršie....bol dať aj kňaz záverečné pomazanie...už fakt vyzeralo, že zomrie, prekonala to....mesiac nevedela rozprávať, 3 mesiace chodiť....v 60r keď prišla domov...po čase sa pokúsila vyskočiť z okna...bola na rímse cca 0.5h...nik nebol doma...prišli policajti...a dáko ju prehovorili....teraz má 62 r...je v dome sociálnych služieb....je trochu lepšie, aj keď ona vidí všetko negatívne a praje si len smrť....vydrží sa prechádzať cca hodinu von...čo myslíte?...čo ju akoby drží na tomto svete?...vyzerá akoby mala ešte niečo urobiť, vykonať.....

Meridian

Bohatier
Presne mentolka napisala to na čo som chcel poukázať.
Ak niekto len okrajovo lizne Lazareva môže mať veľmi skreslené ponímanie.
Aj keby si to clovek prečital pozorne a nepozná širšie súvislosti tak to nemâ význam pre človeka ktorý nevie o karme nič.....preto musím napísať toto .ZDRAVIE všetci chceme byť zdraví a kto si prečíta okrajovo lazareva alebo len na internete nemôže posudzovať!!!!!!!!!!
NAŠE ZDRAVIE nieje na to aby sme si ho súkromne užívali ( mali sa dobre) Ale preto aby sme pracovali pre druhých.
Zdravie sa udrží iba vtedy keď fungujeme skrze blížnych.Akonáhle sústredíme všetku pozorno
sť na seba,tak ho stratíme a nevieme ho udržať na dlhšiu dobu ,len krátkodobo.
Pretože zdravie nemôže byť samoúčelné .,to čo sa naučíome v živote musíme vedieť predať ďalej .Vtedy nám budú nápomocné všetky okolité sily všetky okolité bytosti(anjeli) v okolitom svete lebo všetci slúžime bohu a služba bohu je možná len SKRZE BLÍŽNYCH .!
Zdravie je teda prostriedok na udržanie tela
Tela ktorým mâme slúžiť iným.
A preto najväčšia méta života je služba druhêmu.
Toto som potreboval povedať k Lazarevovi a všetkemu okolo uzdravovania.

Meridian

Bohatier
Po prvé omen mi neber lebo tu zostanem asi sám !
Po druhe ty tu tiež už dávaš neúplné myšlienky (aby sme si domysleli)niektoré až abstraktné čiže začinaš mi pripomínať mňa.
Precitam si tvoj prispevok hovorim si na toto budem reagovat a potom najdem dalsie tri veci a zabudnem co bola ta prva .Nevadi aspoň vidim sam seba lebo tiež skacem hore dolu.....
Oxalis ak ti prisiel mail naznac mi jeho nazov zabudol som....

Mentolka 25

Toto tu je údolie tieňov a tmy.Ako môžete polemizovať o karmách reinkarnácii šamanizme a biblii zároveň?Čítali ste niekedy teda 5 Mojžišovu knihu aké prekliatie je na človeku z tohto?...rozprávate tu o Bohu a ani Vás nelízol.Ved to čo píše Lazarev je skrz na skrz antikristovské a démonské učenie..vy sa potrebujete stretnúť so svätým duchom.JA naozaj nechápem načo ťahajú ľudia do Kresťanskej Európy východný okultizmus a meditácie...inklinujete ku kultúram kde sa človek bojí ísť na toaletu..na vlastné oči som videla v Indii ako chlap niesol vodu,zajazdy sa vykadil a pätou si utrel zadok a pokračoval vysmiaty ďalej..alebo šamanizmus.Pochádzajúci z podobných kultúr kde Bohom obetujú vlastné deti..načo je toto dobré?..hľadátre hľadáte a pritom blúdite..nakoniec sa stratíte sami v sebe..v Biblii sú tisícročné pravdy dobrého Boha..lenže musí Vám ju pomáhať čítať Svätý Duch..nie démoni

Bohatier

oxalis, pises sposobom takmer ako keby som cital Meridiana. :D Podla mna si mozes kludne dat nick "Meridianka" i ked nevidite veci uplne rovnako ale je to hodne podobne.:))

O Demugrovi som cital aj verziu v ktorej dal Boh ludom ochutnat zo stromu poznania ale potom sa o nasom svete dozvedel jeho rival ktory nas uspal a strom poznania zamenil za strom zabudnutia a takto nas prekabatil a my sme opat zabudli.:) Neviem ale ako by sme mohli vediet o tomto pribehu kedze sme zabudli. :)))

Bohatier

Omen, radsej sa tu tolko nevycerpavaj :))) lebo potom tvoje dobre rady na fore chybaju. K tomu "Laz" (kedze spominas spletitost jeho pribehov) tak tu je tahacik. :)) Len dufajme ze si to Meridian nevsimne lebo hned mame za 5! :D www.svetlo.ic.cz

Inak (k bodom) ktore si popisala musim povedat ze uz mozes ucit aj Meridiana. :)) Toho bohatiera ti radsej komentovat nebudem (lebo knihu som necital a ani nechcem opakovat historiu s oslikom) :))) ale na knihu s amozno raz pozriem kedze mam rad Ruske rozpravky (toboz o zahadnom uzdraveni). :)) Hmm a za jeho zahadnym vyliecenim moze byt (vela veci) :)) ze sa napr. naucil spojit so svojim vedomim ktore nasledne uviedol do rovnovahy (ktoru potom rozsiril do celej svojej podstaty )? :P Myslim ze tomuto verila este pred Egyptska civilizacia (ktora by vlastne podla Biblie nemala existovat kedze sme tu priblizne 5680 rokov?) - viem to je len tlacova chyba! Tema liecenie (ale troska aj tema co som pisal pre Meridiana) - ma napadla jedna kniha od nemenovanej organizacie. V podstate si tu knihu necitaj ale len si daj do vyhladavania klucove slovo "frekven" a si precitaj plus minus stranky v blizkosti tohoto klucoveho slova ktore je casto spominane na roz strankach tejto knihy! Je to len pre zaujimavost (teda ak je take nieco vobedz mozne). ibisbooks.cz

Bohatier

Meridian, neboj tvojho mladeneckeho veku som sa nezlakol a to vykanie bola len ironia. :)) V podstate je vek aj tak len cislo ktore nic nedefinuje. :)) Ten opis jadrovej energie pobavil :P (a fakt to neni sranda). Ja len dufam ze ti nenabehne domov NAKA lebo niekto nerozozna vtip od skutocnosti. :)))

Meridian, toto je rakcia na (Niektorí ludia sa inkarnujú aj keď už nemusia vyberie si to ich duša ako poslanie učiť a pomáhať.)

No ano to ze ludstvo pokrocilo je iba vdaka par jedincom ktori (porusili pravidla). Lenze! Nas pokrok sa konal stale iba v technickom smere (ale isto su aj anomalie) len opat to slovo (ci je dovolene preskakovat schody?). Proste nie kazdy moze mat kufrik ktory aktivuje antihmotovu bombu (tato aspo neexistuje:D) "co dnes plati milion krat nasobne"! A tak ma napadla k tomu myslienka ze ci napr. take zabitie "Hypatie" a znicenie Alexandrijskej kniznice a dalsich (vedomosti) nasledne zakaz vsetkeho "pokrokoveho" (co si tu uz niekde aj spominal s vykricnikom) bolo ihned odsudzovane a trestane! Proste by som to nazval systematicke nicenie davnej kultury! Alebo moznej novej... V podstate to uvrhlo svet do takmer 1000 rokov trvajucej stagnacie a temna? Teda Europu a okolie. A vlastne Hypatia splna tvoj popis "genia" kedze prinasa nove filozoficke myslienky (alebo prednasala Aristotela ci Platona ci inu Egyptsku filozofiu atd) v podstate by som povedal ze viedla svet K SVETLU (a nie len ona). Lenze toto svetko by mohlo priniest rychly pokrok (naseho ducha a vedy) co je aj obrovska zodpovednost a tak ma napada ze ci to vsetko neni niecim spomalovane (brzdene) mozno sa da do toho zakomponovat nejako karma a ine pohlady (iste si si vsimol ze niecomu podobnemu sme unikli teraz len o vlasok). To ze ma aj toto napadlo vlastne zato mozu aj necie tri bodky. :)) A k nim si tiez myslim ze toto uz tak jednoznacne neplati (i ked je tu stale najvacsi pomer rovnahy) a mozne smerovanie nasej civilizacie je mozno v ich rukach (i ked ich to nezaujima a ani nevedia ze nieco taketo bezi na pozadi). A ak by platila ista teoria karmy tak je z tohoto vsetkeho vytvarane iste "perpetum mobile" z ktoreho sa neda dostat.:) A keby nahodou az tak neplatila tak to perpetum ucel nemeni... Neviem ci som to napisal zrozumitelne ale nejak takto som to asi niekde cital :D a v podstate ani v tomto smere nechcem viest nejaku filozoficku diskusiu (lebo uz davno nezijeme v casoch napr. Imhotepa atd) kde este nebolo tolko stuk.:)

Meridian

oxalis
Ak ti prislo tak je to novy mail
asi je to cudne ale zabudol som pri opakovani tvojho na nazov mojho tak mi pripomen ......lebo sa tam nedostanem...?

oxalis

Meridian ono by aj bolo s kym len musim vyčkat(iné veci proste život).( a nemusíš mi písať, za čas dám príspevok musím byť trpezlivá aj vďaka tebe sa mi teraz podarilo to pochopiť, že musím byť trpezlivá. ďakujem ti.

oxalis

meridian nie magiu. ved mi napis a posud ci je vhodne to pisat. ja sa ozaj nemam s kym o tom bavit a nie som si ista ci to sem davat.