...chcel by som sa opýtať, aké znamenie môže vidieť človek z duchovného hľadiska v takejto veci....moja mama má od svojich 25 rokov psych.problémy.....lekári jej dali jej chorobe rôzne nálepky...mama sa pokúšala už viac krát zomrieť...najskôr keď mala 30r skočila hlavou do studne...povedala že je niečo vyhodilo hore a nedovolilo sa jej utopiť....cca 45r išla do lesa a chcela sa obesiť....aj si zaviazala okolo krku ale , povedala že sa jej to nedalo, že sa jej to rozviazalo....59r zjedla cca 70 tabliet leponexu večer, otec ju našiel ráno...už vyzerla kadejako, ale urobili jej výplach a zachránili ju....niečo sa pri tom ale nepodarilo....a o cca 2 týždne...mala masívne krvácanie do brucha , že je praskol vred pri dvanástorníku, následný problém s Pankrácom.....lekár povedal pripravte sa na najhoršie....bol dať aj kňaz záverečné pomazanie...už fakt vyzeralo, že zomrie, prekonala to....mesiac nevedela rozprávať, 3 mesiace chodiť....v 60r keď prišla domov...po čase sa pokúsila vyskočiť z okna...bola na rímse cca 0.5h...nik nebol doma...prišli policajti...a dáko ju prehovorili....teraz má 62 r...je v dome sociálnych služieb....je trochu lepšie, aj keď ona vidí všetko negatívne a praje si len smrť....vydrží sa prechádzať cca hodinu von...čo myslíte?...čo ju akoby drží na tomto svete?...vyzerá akoby mala ešte niečo urobiť, vykonať.....
KEĎ SMRŤ NEPRICHÁDZA
Pekne to vysvetľujes, ide mi o to vyspiet a nebyť hodena do tých istých skúšok. Lebo v momente keď prebiehali, nikto mi nevedel povedať co teraz ako ďalej. Zaujímavý je ten život.
Čast:2
Čo je to projekcia?a prečo sa nám dejú "zlé veci" ked sme dobrý!
Kto mi rozmie a čital všetky moje prispevky vie ako som napisal že dobro a zlo podla
Egyptskej filozofie duality alebo presnejšie zákon hermetiky mimochodom František Bardon vysvetluje vo svojich knihách hermetizmus z kabaly....ale to je pre riadne pokričilú klientelu.....su tam veci ktore sa stáročia vyučovali len zasvätenym v kláštoroch ,akebo boli rozkúskované nedistupné,zakázané...atď(meno ruže )
Projekcia je projektovanie našej nevysporiadanej (nevyzretej)povahy do situácii (diania)okolo nás.....vysvetlím
V detstve a ked dospievame sa naše vedomie formuje vpkyvom ridičov ,škola,spoločnosť.Učia nás aký máme byť a akobsa máme chivať čo je etické mravné slušné ....v podstate môže nastat situácia,kedy je ootláčaná naša vlastná idividualita onslobidnej vôli ani nehovoriac .Ano teraz nastava presny opak pri vychove "modernych"
Mamiciek vsetko nechavaju na deti.....atd zase zle.....ake vratme sa.....
Jedna pani veštkina raz priznala,že ak by nepodľahla závislosti tusim to boli drogy ,tak by sa nedokazaka s nimi vysporiadať aj to tu raz písal Apokryft že niektorým veciam musíme najskôr podľahnúť aby sme následne začali a mohli sa vysporiadať!
V buducom živote nas to už nebude kvariť kedže duša sa rodii uvedomelejšia...
Ale ak nemame v podvedomi vysporiadane teda dusa nieje vyzreta v tom danom neduhu a navyše priveľmi dusíme výchovou niektore veci hovorima zdôraznujem privelmi dusime....toto sa neskôr projektuje do našich vzťahov,situácii Agresivne potláčane energie ,ktoré nemali možnosť vedome prežit (keď sme sa s nimi nemohli stretnut pri formovaní v ziv situáciách) sa premietnu do životných situácii.Vlastne ludia maju v sebe tieň ktory sa projektuje do ťažkeho osudu....ludia stratia kontak zo svojou dušou prevezmu rolu obete a pritahuju situácie nespravodlivosti aby to vnutri sa prejavilo na vonok,lebo len z prejaveným sa dá porovnavať cize spravim zle a musim sa poučit na sebe prostrednictvom dôsledku Psychologia to popisuje na ludoch ktory mali drezuru v detstve a stali sa z nich násilníci vrahovia atd.....to vnutr sa muselo prejavit....!
Neviem Meridián jedno dievča mi vysvetľovalo, vraj moja duša si vybrala tieto skúšky, ďalší mi povedal ze na základe mojich akcií prebiehajú tie skúšky. Takže vyznaj sa v tom. A jasne mi bolo povedané ze spravodlivosť v tej inej sfére nemám riešiť ani sa tým zaoberať. Ale zase nejaký postoj musím zaujať.
Možno to bude niekoho zaujimat.čast :1
Nazvem to projekcia .Aj ked to poznam inak vysvetlene Lazarevom či caysem
Nedavno som si precital v tomto zmysle info.a ak by som mohol nieco povedat svojimi slovami bolo by to toto:Je to tak trichu odpovedou na to ,že snažime sa robit veci poctivivo,dobre čestne ako nás to učili doma v škole .,.....inde,ale aj tak sa stretneme z na prvý pohľad nespravodlivosťou ,alebo inou formou životných lekcii a skúšok.
pozname zakon rezonancie alebo niektorý čitali Tajomstvo(The secret)je aj film či dokument.Priznám sa necital som tuto knihu len som nazrel a film je kravina na druhú.Teda nieže by to nefungovalo ale vysvetlovane rozprávkovo komerčne ako pre nesvojprávnych.Dokonca niekto tu zakladal aj temu ohladom tajomstva ale nemal som vôlu to rozoberat kedze to bola este velmi nevyzretá dušička .....Je knizka vola sa Prečo nefunguje zakon príťažlivosti to by malo byt ako dodatok k tomu predošlemu ale kto neverí neorientuje sa zákonom príťažlivosti je mu to nanič.
Meridian ale heslo neviem :D a miesto otáznikov tam mali byť placuci smiechom smajlovia. Píšem z mobilu :)
Meridian, máš to na novom maily, už vidím aká som užitočná ??? už nemam pocit bezvýznamnej existencie ???
Meridián tak sa ozvi Ty mne keď sa Ti bude chcieť. Tu je adresa Medea777@azet.sk, trochu pofilozofujeme nad životom. K tej knihe V ohni som sa ešte neprepracovala ale čítala som si obsah vyzerá zaujímavo. Žiaľ život píše aj ťažké osudy. Tiež som žila v sne že všetko je tu dobre a dokonale.
Meridián nerozumiem Ty nemáš založený vlastný mail?
Madea7
Poslal som ho oxalis ale zabudol som ako sa volal.tak pokiaľ mi ho oxalis nepripomenie tak ho neviem .Asi je to divné ale je to tak .....
Ahoj Meridián nechcem byť drzá ale máš aj súkromný mail, lebo ja sa rada spája s ľuďmi co ma niečo naučia a Ty vyzeráš byť taký scitany. Ak Ti to nevadí by som Ti napísala. A vysvetlil by si mi možno niektoré zákonitosti života. Ak Ti to ovšem nebude vadiť. Ak áno tak mi napíš priamo. Filozofia života ma zaujíma tak trochu.