KEĎ SMRŤ NEPRICHÁDZA

Príspevok v téme: KEĎ SMRŤ NEPRICHÁDZA
sunnyball13

...chcel by som sa opýtať, aké znamenie môže vidieť človek z duchovného hľadiska v takejto veci....moja mama má od svojich 25 rokov psych.problémy.....lekári jej dali jej chorobe rôzne nálepky...mama sa pokúšala už viac krát zomrieť...najskôr keď mala 30r skočila hlavou do studne...povedala že je niečo vyhodilo hore a nedovolilo sa jej utopiť....cca 45r išla do lesa a chcela sa obesiť....aj si zaviazala okolo krku ale , povedala že sa jej to nedalo, že sa jej to rozviazalo....59r zjedla cca 70 tabliet leponexu večer, otec ju našiel ráno...už vyzerla kadejako, ale urobili jej výplach a zachránili ju....niečo sa pri tom ale nepodarilo....a o cca 2 týždne...mala masívne krvácanie do brucha , že je praskol vred pri dvanástorníku, následný problém s Pankrácom.....lekár povedal pripravte sa na najhoršie....bol dať aj kňaz záverečné pomazanie...už fakt vyzeralo, že zomrie, prekonala to....mesiac nevedela rozprávať, 3 mesiace chodiť....v 60r keď prišla domov...po čase sa pokúsila vyskočiť z okna...bola na rímse cca 0.5h...nik nebol doma...prišli policajti...a dáko ju prehovorili....teraz má 62 r...je v dome sociálnych služieb....je trochu lepšie, aj keď ona vidí všetko negatívne a praje si len smrť....vydrží sa prechádzať cca hodinu von...čo myslíte?...čo ju akoby drží na tomto svete?...vyzerá akoby mala ešte niečo urobiť, vykonať.....

Meridian

Omen.
Najskôr o tej drezúre .
V podstate to nebolo o tom ze kto je drezúrovaný alebo inak je na neho vyvíjaný tlak tak potom......
Bolo to o projekcii ,že ak človek ktorý je drezúrovaný a je potlačená jeho.......
Lebo ludia sa vysporiaduvávaju z osudom rôzne aj dieta alkoholikov ci násilníkov môže rôzne.....atd ved o prostredí v ktorom clovek vyrastá a že rôznre to pôsobí sme som pisal...
Ok neodpovedaj......

Omen

@ Meridián, o Níbiru som asi nečítala. Nespomínam si, ale spomínam si na grécku mytólogiu - čln na prevážanie mŕtvych, prievozníka, mincu...
Ako som už napísala Bohatierovi, vy dvaja máte toho načítaného oveľa, oveľa viac...
Pozrela som si film Nikomu to nehovor, skvelý tip! : )
Prečítala niečo o E. Cayceovi, pozrela videá. Je tam toho požehnane, tak ktoré dielko si mám vybrať, keď všetky sú zaujímavé? Teraz, Meridián, raď! : D Spiaceho proroka?
Inak veľmi ma zaujíma priradenie určitej vlastnosti človeka k chorobe, ak máš niečo z tohto súdka, tak daj. Raz si tu spomínal bolesť hrdla a ohováranie. Díky!
A našla som aj video, ktoré tvoje slová o stratených evanjeliách potvrdzujú!
No a sem-tam som sa potúlala aj po fóre v iných témach.
Veľa času zabralo aj prelúskať sa cez príspevky.
Inak, čo si písal o tej drezúre v detstve, poznám viac takých ľudí, ktorí ich prežili bez ujmy, nestali sa z nich násilníci, vyvrheli ani nepáchajú trestnú činnosť. Svoje deti vychovávajú s láskou. Nie vždy a vo všetkom majú psychológovia pravdu. Vždy existujú výnimky z pravidiel, a netýka sa to len psychológie.

Omen

@ Bohatier, to prvé som už preštudovala. Dvakrát a ďakujem ti, že si mi to poslal. Si zlatý! : )
Na Meridiána nemám a niečo mi hovorí, že ty máš toho naštudovaného viac ako ja, a teda aj vieš viac ako ja... Ja sa vás len snažím dobehnúť.

Ak si si všimol, tak pri tých paralelách som dala 3 bodky, to znamená, že je toho viac - aj reinkarnácia...
"Chobot vraví, že ľudia si myslia, že život je založený na karme, ale tak to nie je. Je založený na informáciách. Keď sa informácia zmení, tak aj tzv. realita sa zmení." S tým sa nedá nesúhlasiť, ale ja vidím karmu tu:
pri zneužívaní svojich schopností budú ich nasledujúce životy ťažké.
@ Chlapci, ja mám srdce ako autobus, zmestíte sa tam obaja! : D

Meridian

Depresia...............Vedomie duše je vlastne podvedomie ,ktoré máme v tele.Podvedomie tela sa stáva po smrti vedomím duše...................Duša ,keď sa ponorí do tela stráca vedomie kolektívu ,ktoré má v nebi.Človek sa preto na tomto svete cíti sám a osamelý.V nebi máme skrze svoje vedomie priateľov a známych.Vlastne skrze myseľ a vedomie sme prepojený cítime sa šťastný .Na zemi strácame kolektívne vedomie rodíme sa a umierame sami.Sme tu ako stroskotanci hľadáme si partnera ,aby sme sa necítili osamelý.Hľadáme si cieľ pobytu na zemi.
Veľakrát keď nenájdeme ciel upadáme do depresie lebo sme osamelý.Človek,ktorý je duchovne zameraný to má ľahšie má svoj duchovný ideál vie že je súčasťou celku a pre celok pracuje a orientuje sa,Neveriaci človek (materialistický )hľadá svoje ideály vo svete a vtedy je nešťastný ,osamelý a dostáva depresie.Takýto ludia Nevidia ciel izolujú sa začnú mať choroby .Potom trpia a v depresiách páchajú sebevraždy.Jediná cesta ako sa z toho vymaniť (pre neveriaceho)je potlačiť svoje já zabudnúť na seba .Sebci sú ludia ktorý sa zaoberajú len sebou.
Ľahko ho rozoznáte ,lebo vás zavalia svojimy ťažkostami a problémami .Keby sa zaoberali viac druhými ako im pomôcť vymanili by sa z tohoto kolotoča.Vyčítajú nám ,že nevieme čím si prešli !
Veriaci človek sa rovnako môže stretnúť z nespravodlivosťou tohoto sveta,ale on sa má na koho obrátiť.Môže sa obrátiť na boha na ježiša krista na pannu máriu na niekoho koho verí.
Depresia je vtedy ak sa človek zaoberá sam sebou ,ale ak sa začne zaoberať tým čo by mohol pre druhých spraviť ako ich môže potešiť spraviť radosť ...chýba miesto na depresiu...
Kto dáva lásku dostáva ju.
Ak máme nedostatok lásky znamená to,že sme ju zabudli dávať.

Medea7

Ďakujem Meridián aj Lenke, možno je to tak ako píšete. Podľa mňa všetko sa dá vysvetliť. Beriem vaše názory do úvahy.

Lenka RUS

Možno sa snaží zbudiť pozornosť alebo takto celý život dávala najavo, že niečo nie je v poriadku a nevedela to iným spôsobom povedať. Nebude to niečo vyššie, sú to jej vedomé rozhodnutia. Ak by to bolo niečo vyššie čo by ju držalo tu, tak by to bolo inak. Duša je sloboná a nevyžaduje pozornosť. Ak chce niečo urobiť, tak to urobí.

Meridian

Madea7
V spoločnej domácnosti sa v ždy musia robiť kompromisy.Aj v manželstve alebo v priateľstve sa robia kompromisy.
Jedným dôvodom je aby boli biletariálne vzťahy a druhým dôvodom je na zamyslenie čo je správne a vyhovuje tebe nemusí druhej strane.
Ak máte na dôležitú ,alebo kľúčovú vec rozdielny názor tak musí nastať nejaká dohoda a pravidlá...
Napr.nemôžem napisat ani príklad lebo neviem čo chceš ísť von a máš 17-a mama ta nepustí ,alebo byvas z mamou a ona nechce aby si si vodila do bytu frajerou ,či más dvadsať a nevieš si nájsť prácu a mama ta posiela robit do tesca a je tam slabá mzda či prerábate kúpelňu a ty chceš sprcháč a ona vaňu! Alebo mas 25 a dieta a mamin frajer ....????????????????

Medea7

Ďakujem, s mamou mam dobre ta ma viedla k inteligencii, lenže žiaľ zdedila som povahu otca. Som závislá no blbá pozícia v môj neprospech. V niečom sa zhodujemé, ale sú názory pri, ktorých sa rozchadzame a nevieme sa pochopiť. Napríklad mame vysvetľujem nemôžeš každému veriť lebo nevieš aku ma myseľ druhá osoba a nad čím premýšľa. Lenze mama je dobra a asi si myslí, že tak ako premýšľa ona premýšľajú aj druhí. A jednoducho chcela ma pretvarovať na svoj obraz. A to sa nedá, lebo každý sme iný a skoro každý asi si myslí, že to čo robí je správne.

Meridian

Madea7 je rozdiel či mas15-20-25
Ak si závislâ na rodičoch je to ťažšie a v podstate všetko je to o tom aky vzťah ste si obojstranne vybudovali a hlavne či mas obidvoch rodičov ,lebo ak tak vždy jeden ta viac chápe a ten druhy bojuje s tebou ale zaroven aj z tym druhym...
Potom či su rodičia na rovnakej vlnovej dĺžke.
Ked si zárobkovo činná je to ine ako ked....
Ked mas vlastnu rodinu je to ine ako ked si sama....Na vzťahoch pracujeme celý život.
Ak máš zdr.problémi a si navyše závisla od rodičov tak tvoje zdravie úzlo súvisí zo žovtnym postojom tvojich rodičov.V podstate preberaš choroby ako psík od pána !!!,Navyše nezhody v rodine ešte blokujú zdravie....Toto som ti písal vo všeobecnosti ,ale v podstate to platí ten kto mi rozumie vie ,že je to tak...