KEĎ SMRŤ NEPRICHÁDZA

Príspevok v téme: KEĎ SMRŤ NEPRICHÁDZA
sunnyball13

...chcel by som sa opýtať, aké znamenie môže vidieť človek z duchovného hľadiska v takejto veci....moja mama má od svojich 25 rokov psych.problémy.....lekári jej dali jej chorobe rôzne nálepky...mama sa pokúšala už viac krát zomrieť...najskôr keď mala 30r skočila hlavou do studne...povedala že je niečo vyhodilo hore a nedovolilo sa jej utopiť....cca 45r išla do lesa a chcela sa obesiť....aj si zaviazala okolo krku ale , povedala že sa jej to nedalo, že sa jej to rozviazalo....59r zjedla cca 70 tabliet leponexu večer, otec ju našiel ráno...už vyzerla kadejako, ale urobili jej výplach a zachránili ju....niečo sa pri tom ale nepodarilo....a o cca 2 týždne...mala masívne krvácanie do brucha , že je praskol vred pri dvanástorníku, následný problém s Pankrácom.....lekár povedal pripravte sa na najhoršie....bol dať aj kňaz záverečné pomazanie...už fakt vyzeralo, že zomrie, prekonala to....mesiac nevedela rozprávať, 3 mesiace chodiť....v 60r keď prišla domov...po čase sa pokúsila vyskočiť z okna...bola na rímse cca 0.5h...nik nebol doma...prišli policajti...a dáko ju prehovorili....teraz má 62 r...je v dome sociálnych služieb....je trochu lepšie, aj keď ona vidí všetko negatívne a praje si len smrť....vydrží sa prechádzať cca hodinu von...čo myslíte?...čo ju akoby drží na tomto svete?...vyzerá akoby mala ešte niečo urobiť, vykonať.....

Meridian

Omen
Tvoje viznania ma nepoškodia karmicky neboj ....vesmír to zariadil včera som pripálil hrniec vetrali sme do večera a predvčerom mi jeden ukázal fakera z auta .....?tak sa to priebežne vyrovnáva.....

Omen

Meridián, dám. Som to ja, kto je vďačný, že stretol človeka, od ktorého sa môže učiť, čerpať a nechať sa ním viesť! : )

Omen

Meridián, vďaka. Keďže toho času mám pomenej, vážim si, ak mi knihy a ich poradie odporučíš ty. : )
Také prípady, kedy sa človek dokázal vyliečiť z ťažkej choroby sám, poznám aj ja. Už som sa začítala do Cayceho...

Meridian

Omen
Trebena,sam sobě doktorem su samozrejme dve veci .Osobne nemám trebenu doma ,poznam od susedy .Vyliečila si manžela a to lekári boli bezradný.Bol tam aj faktor ducha oni su silne krest.založený navyše pracujú v odbore služieb luďom ,ktoré len málo kto dokáže robiť.Nechcem podrobnejsie rozoberať.......

Omen

Meridián, daj pokoj s vešticou Ľubomírou! : D Ja som radšej, ak zaveštíš ty. A dobre si mi zaveštil! Sám sobě doktorem napísala aj Trebenová?! No, to ma podrž, knihu s takým názvom poznám, ale od J.Cingroša. Od nej mám Zdravie z Božej lekárne. Ten Cyace je skutočne neskutočný, niektoré veci o ňom som pozerala 2x.

Rozumela som všetkému, čo si napísal a napísal si to krásne. Pospájal si to navzájom, vidno, že si sčítaný, vyznáš sa a rozumieš tomu. Ďakujem krásne! : )
Na záver aj ja prispejem jednou perličkou. Jedna lekárka si zlomila ruku, aj tak natiahla lyžiarske topánky a išla sa predviesť kolegyni v čom bude lyžovať. Skončilo to tak, že si zlomila aj nohu a z lyžovačky nebolo nič. A to sa stalo v jeden deň. o

Omen

Meridián, je to tak, ako si napísal, lenže ja som chcela poukázať na niečo iné. A nepodarilo sa mi to, mala som to inak zoštylizovať.
Moja kritika bola namierená do radov psychológov, poniektorých mainstreamových. Tí radi o.i. tvrdia, že tyranom sa stáva ten, kto bol týraný. Bez toho, aby prípad podrobne poznali. A bodka. Lenže my vieme, že to tak nie je, že sú za tým aj iné veci...
Medzi tými, čo som spomínala, sú väčšinou ateisti, takže neviem ako sa s tým vyrovnali, ale vyrovnali sa a dokonca na svojich tyranov nezanevreli, nevyplakávali, nesťažovali sa, navštevovali ich, pomáhali im. Asi tak.
A ešte som zabudla napísať, že aj ja to o tých dušiach, dohodách a ich zabúdaní viem. A viem to presne tak, ako si to uviedol. Len to nemám z netu, ale akejsi knihy. Ešte sa ozvem.

Meridian

Omen
Priama spojitosť choroby z porušením zákona.
Ako povedal mudr.csc Rusnák phdr
Každá choroba je odpoveďou na to,že vživote robíme niečo nesprávne.Nie že by sme boli zlý ,ale že by sme niečo mali robiť inak.......tak nejako.
Lazarev vysvetluje ako to prebieha ,že najskôr sme "liečený "vzťahmi a neskôr prídu aj zdravotné komplikácie.E.Cayse priamo vo svojich víziách ppukazuje na karmické dôsledky či už osudu ,alebo zdrav.komplikácii.Čítala si Rosinského a jeho energoinformačnom centre.......o chorobách z nenâvisti.Presviedčať niekoho o spojitosti ducha mysle a tela hlavne keď je neveriaci alebo...potrebuje vedecké bádanie,ktoré je založené na "telese ponorenom do kvapaliny"
Za zlomenú nohu stačí zlomený prst písal meridian.Platí tosamozrejme len ak je človek už trochu uvedomelý.Kolega má nevlastného otca ten si zlomil v jeden rok nohu na druhej členok akebo to bola ta ista neviem ale potom naraz obe ruky......A kľaje a kľaje.....všetko je napi....vyje......skur.....Rovnaké alebo podobné slová opakoval jeden môj kolega ,keď mal teraz kašeľ.
Nemam znalosti o konkrétnych spojitostiach viem len pár.Také čo sú priamo logické a úmerné .Nezmierenie sa z niečim može byť z dýchaním astma ,proste ne ieš to predýchať.Hrdlo hlasivky ústa vieme asi čo ohováranie vypovedanie o niekom niečo,Srdce a všetko s tym spojené zrada lásky lebo laska ide od srdca,obličky je párový orgán tak je to prehrešok našeho páru možno p s partner,.Keď ti niekto leží v žalúdku tam to býva spletitosť viacero vecí.Rakoviny sú samostatná kapotola ale vieme ako je to z prsníkmi hovoril to rusnák .Je to tak odsledoval som to aj v mojom okolí.Niektoré veci sa ťažko diagnostikujú lebo spletitosť viacerých malých vyústi vo väčšiu chorobu,plus karmické príčiny plus prevzatie medzi rodinnými príslušníkmi záleží kto je na koho nakoľko naviazaný.Ak číta niekto z akaše vidí náchylnosť ale pokiaľ človek napr.žije z partnerom ,ktorý ho podvádza tak je zatiaľ ušetrený choroby lebo sa lieči príčina inak,ale keď sa takáto osoba odpúta od toho kto ju zraňoval ale neodpustila nastane druhé kolo liečenia.Teraz sa zobudili aj tý čo spali.......ano ale na pochopenie toho čo som práve povedal nestačí ani 100 príspevkov na fóre......

Meridian

Omen
Z tymi príznakmi to nieje také jednoduché....
Čo sa tyka zdravia zväčša napadne najslabsí člânok.Samozrejme súvislosti z porušením zákona tam sú pretože každý hriech spadá pod desatoro božích prikázaní a zároveň podlieha tým pádom vesmýrnim úrovniam čiže desiatim planétam od merkuru až po pluto .Potom (energ.uzlom)endokrínnym žlazám ktorých je sice sedem či osem nie musí byť desať ved dalšie sú duchovné ,božské.Videla si okom boha hora......
Jaj aj planét ,že je len deväť?Čo by som bol za meridiana keby som nevedel ,že desiata je níbiru,ktorá je .......Kniha ked sa bohovia hraju na boha ,ked mas rada dänickena podobné (lepšie"
Kde sme to skončili?Všetko podlieha planetam v našej slnečnej sústave ich vplyvu ako na nebi tak na zemi .....jasné bohu !Veštica ľubomíra by vedela viac o tom...len som ju tu dâvno nevidel
My sme sa zastavili v medicíne 90-tich rokov teda medicína pokročila to ano ale spôsob akým liečime len telo a to je len na chvíľu....Treba komplexne
Čiže telo očista,bilinky,kúry fajn .
Myseľ vieme rozprávať o pozitívnom myslení všetci toho máme plné huby ale na boha zabúdame a to je to duchovno.
Modlitba,meditácia ,čítanie písma .
Ajúr veda sa v Čine vyučuje na vysokých školách podobne ako u nás medicína.....
Síce dnešná podoba je už takou zmesou ale .....vznik datujú niekde v prvých rokoch nlp,ale mi vieme ,že Imhothep liečil už príčiny tisícky rokov dozadu nehovoriac o civilizáciách pred nami.
Snáď si nemyslíme,že liečivé účinky bylín.ktoré sa vedia už tisícky rokov skúmal pračlovek formou pokus omyl....Ano naučili nás to tý čo sem lietajú na tanieroch ?aj teda.
Duch,telo,myseľ
Je dokázané že vplyv má aj kto! ti predpíše recept ale to je na inu t.emu'.
Náš postoj mysle ovplyvňuje jednanie ,jednanie ovplyvňuje ducha aj telo.
Modlitba lieči ale nepreskočí barieru ktorú staviame medzi nami a boha a tou sú často nevysporiadané vzťahy..Lebo musíme pracovať pre všetkých nie len pre seba .Keď spravíš niečo pre najmenšieho.......ako by si pre mňa....Všetci sme súčasťou jedného celku.
Teraz mi napadlo na liečenie a očistu tela Maria Trebena Sám sobě doktorem.

Meridian

Omen
Samozrejme od E.Cayseho hocičo veď nepokazíš nič,ale ak prvá tak Tajemství lidské mysle.
Tiež nemám od neho všetko prečítané .Doma mam asi zo pár,každú som čítal min 3-možno aj viac krát.Niečo som mal z knižnice alebo netu v pdf.Od neho pohľady na reinkarnáciu sú asi najlepšie.(pre mňa)E.Cayse odpovídá,Když mystr chodil po zemi,o ježísi ,o Atlantíde,Tie názvy môžu byť trochu iné nepamätám a som lenivý googliť.
Co bible neříká,Od jeho kníh sa dá prakticky a fakticky vidieť do všetkého.Lebo ma knižky aj ohľadom liečiteľstva očisty .O liečitelstve som od neho nečítal asi nič ale chystám sa...Apropo napadlo mi keď budeš mat naštudované ako pracuje mysel ,ako je prepojené "transcendentno "tak nieje to síce od cayseho ale veľmi známa a veľmi populárna vec MOC PRÍTOMNÉHO OKAMŽIKU ak si to nečítala je to základ myslenia človeka.......ako nežiť minulostou ako vlastne myslieť a kedže budeš mat naštudované už aj tajemství lidské mysle potom čitaj ostatné kludne aj liečitełstvo .Napr.Dascallos strovolovský mág.liečil .........