Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

KEĎ SMRŤ NEPRICHÁDZA

Príspevok v téme: KEĎ SMRŤ NEPRICHÁDZA
sunnyball13

...chcel by som sa opýtať, aké znamenie môže vidieť človek z duchovného hľadiska v takejto veci....moja mama má od svojich 25 rokov psych.problémy.....lekári jej dali jej chorobe rôzne nálepky...mama sa pokúšala už viac krát zomrieť...najskôr keď mala 30r skočila hlavou do studne...povedala že je niečo vyhodilo hore a nedovolilo sa jej utopiť....cca 45r išla do lesa a chcela sa obesiť....aj si zaviazala okolo krku ale , povedala že sa jej to nedalo, že sa jej to rozviazalo....59r zjedla cca 70 tabliet leponexu večer, otec ju našiel ráno...už vyzerla kadejako, ale urobili jej výplach a zachránili ju....niečo sa pri tom ale nepodarilo....a o cca 2 týždne...mala masívne krvácanie do brucha , že je praskol vred pri dvanástorníku, následný problém s Pankrácom.....lekár povedal pripravte sa na najhoršie....bol dať aj kňaz záverečné pomazanie...už fakt vyzeralo, že zomrie, prekonala to....mesiac nevedela rozprávať, 3 mesiace chodiť....v 60r keď prišla domov...po čase sa pokúsila vyskočiť z okna...bola na rímse cca 0.5h...nik nebol doma...prišli policajti...a dáko ju prehovorili....teraz má 62 r...je v dome sociálnych služieb....je trochu lepšie, aj keď ona vidí všetko negatívne a praje si len smrť....vydrží sa prechádzať cca hodinu von...čo myslíte?...čo ju akoby drží na tomto svete?...vyzerá akoby mala ešte niečo urobiť, vykonať.....

Meridian

Zmysel života..
Už od vekov sa zamýšlali ludia(filozofovia) nad zmyslom života.Ale netreba byť ani filozofom väčšina ludí si už niekedy v živote položila túto otázku.
Najčastejsie je to asi vtedy ,keď nám je ťažko keď sa pechoríme bývanie,financie ,vzťahy,zdravie.
Človek má množstvo požadaviek ,ktorých splnenie mu má zaistiť šťastný život.lebo si myslí keď budem mať to či ono keď získam to po čom som túžil budem šťastný.Neuvedomujeme si že šťastie je stav mysle bez pričinenia vonkajšieho vplyvu.Ano ked niečo získame tak sa z toho tešíme,ale .....ano a o tom to je.ale....
Človek ma mnoho prianí,keď je zdraví chorý len jedno je často používaná veta.
Ďalșia idea zmyslu života často býva zdravie,ale zdravie je len prostriedok aby sme mohli slúžiť iným .Zdravie nemôže byť samoúčelné !
Kto to dočítal až potiaľto si povie univerzalna úvaha ktorých je v mnoho v časopisoch a každý si má nájsť zmysel života a tou by mohla byť idea,ktorú si nesieme v sebe....Hovno zlaté rybky potom nám nebude stačiť ani tisíc životov lebo niektorý ludia sa nevedia rozhýbať ani keby sme ich od rána do večera kopali do zadku.Sebecký,bastardi.Tak ako to funguje zvonku dnu funguje to aj z vnútra von.Naše myšlienky vytvárajú našu budúcnosť!Zakon príťažlivosti je taký ,že presne na čo myslíme to si priťahujeme a časom sa to aj stane.Možno to znie naine ale ak sa stâle radujeme (môžeme začať úsmevom)ak začneme chváliť .....veď ludia neustâle na niečo nadávajú a sťažujú sa tak potom nečudo ,že sa aj tak cítia!Sťažovaním si tvoríme cestu .Svojou myslou si priťahujeme osud ,keby sme mysel zamerali pozitívne urobiť niekomu radosť.Život je služba služba blížnym a to čo dostávame sme vlastne dávali vždy dostaneme čo sme dali.Komu sa nedostáva láska znamená to ,že ju zabudol dávať.Netreba hneď sa hádzať pod vlak alebo darovať obličku môže to byť niečo malé malý kúsok radosti .Myslieť na to že niesme na svete pre seba ,ale prinášať keď len radosť druhým.Tím prinášame radosť aj sebe.Keď prídu zlé veci do života treba ich projať a ísť ďalej.Keďže sa pohybujeme vo svete karmy zákonu príčiny a následku je to dôsledok našich dávnejších rozhodnutí.Treba sa poučiť nie formou utápania sa kde sme spravili chybu alebo sebaobviňovania ......Uvedomiť si prijať a ísť ďalej..Samozrejme ludia na vyššej duch úrovni sa vedia ponoriť do svojho podvedomia ,alebo prostredníctvom spánku či iného zmeneného stavu vedomia poprípade meditáciou a tak získať informácie o svojich možných zlyhaní.Náveznosť nemusí byť na bezprostredne predchádzajúci život ,ale aj tretí či piaty dozadu.V záznamoch v úrovni akáše sú zaznamenané všetky naše skutky.

Meridian

Akáša -Je to akási duchovná úroveň,kde sa zhromaždujú informácie o vývoji sveta nie len našeho ale aj celkej slnečnej sústavy.Je to pamäť ducha,všetkých duší ,ktoré kedy žily.Je to úroveň mysle.Mysel je len nástroj nemá reálnu existenciu je to súbor schooností,fantázie,pamäť, myslenie ,tvorenie myšlienok predstavivosti....To nieje duša.Duša zastrešuje myseľ .Duša je bytosť ktorá má myseľ tu vôľu,ktorá má presadzuje čo myseľ naplánuje stavia a vytvorí a duch to drži dohromady oživuje.Duch je spojovacia sila medzi mysľou a vôlou.Myseľ a vôľa sú dve súbežné vlastnosti a duch ich celé (prestupuje) duch nás všetkých prestupuje navzájom sme prepojený.Je to vlastne Boh .
No a táto myseľ zhromažduje myšlienky Akášické záznami o všetkom a všetkých.
Niektorý proroci jasnovidci .Na akašu sa dá napojiť len ak človek spí ,alebo je v tranze (ked je duša uveznena v tele tak to nejde.),kedy podvedomie tela čiže vedomie duše sa napojí na akašu .Preto sa inak spánku vraví znenený stav vedomia.Vedomia hmotného...Podvedomie sa stáva vedomím duše čiže naopak vedomie duše je podvedomím tela. Napojenie na akášu je len par minút vtedy je duša z telom prepojená striebornou šnúrou.

Meridian

Omen
Hrniec sme vyhodili .
Spotrebu mám tak jeden ročne!!!
Teraz to bola tarhoňa čierne bodky nedalo sa..
To mi stači na zamyslenie ešte manželka ma dodžube a zasa sekam dobrotu ...pár dní nie za hrnec ale za....Lepšie toto ako zlomená noha.
Mne stačia male upozornenia a už sa kajám.
Ten čo zapichol zenu a syna ten byval v žiline a z okresu zilina si ty či?
Stou kostou to nebolo na teba ale na ludmilu aby ti niečo poskytla nejake info .
Zasvädceni je zaujimave tak od str 100
Dufam ze mas v cestine.
Sila osudu je čiste ezoterika o bohu ani slovo vysvetlím neskôr......

Omen

Meridián, to mám aj v úmysle: predbehnúť ťa. Aspoň v niečom budem pred tebou. Zajtra sadím kruple, aby si vedel!!! : D
Žiadne opiáše, aby sa z teba nestal slovenský Lazarev! : )
Knihu som si pridala už do zoznamu, díky!
Mám rozčítané Zasvätenie od Haich. Potom sa chcem vrátiť ešte k Caycemu.

Cesta

Ak by to bola moja mama, kúpil by som jej tú najlepšiu vec na tomto svete:) Je v nej to, čo je najvzácnejšie, a čo sa nedá kúpiť.
eshop.biblia.sk

Meridian

Omen
Pred asi pätnástimi možno aj viac rokmi som mal obdobie keď som bol zažratý do čítania a stalo sa mi občas ,že som spreduchovňoval všetko naokolo !!!!!!Manželka na niekoho niečo povedala hneď som ju zahriakoval a poučoval ....nebudem to rozposovať len ťa chcem aby si sa vyvarovala takýmto veciam....Asi chápeš čo chcem povedať ....proste treba dať bohu čo je božie a rodine čo patrí rodine....Samozrejme každý sme iný aj teraz sa mi občas stane ,že baby niekoho okydávajú a pozrú na mňa .....Samozrejme som aj vtipný jak hovädo ved na tom stojí moj intelekt ,ale viem byť aj za suchára...z.toho ma manželka hneď vylieči ...Idem sa venovat rodine pondelok niečo dám pravdepodobne Ľudmile 54321 uvidím %o mi napadne.ps.bol som zobrat na ppvale nejake knihy perfektná vec SILA OSUDU .....MARY.T.BROWNEOVÁ určite si to prečítaj 'Nie sila lidského osudu to je iné tušim od cayseho ....

Meridian

Omen neblázni !Veď ty ma potom predbehneš .
Ja sa už strašne teším na záhradu.Síce krumple nesadíme a ani burgyňu ,ale trochu zeleninky na potešenie ducha žalúdka a nervov keď spŕchne ano.Ale nie tak aby sme boli otroci....
Trávičku z vertykulturistikujem ,pohnojím a mozem v kuse polievať a kosiť celé leto.Grylovačky varenie gulášu opijáše na dvore......

Omen

Meridián, prečítala som E. Cayce od N. Langleyho. Je tam všetko, o čom sme sa tu bavili a o čom si písal ty. V skratke o ňom, reinkarnáciách, stratených evanjeliách, koncily, Atlantída, Dr. Stevenson...
Dokonca aj návod - ako odpustiť, za čo sa modliť, kak skazal Lazarev.
Pekné čítanie to bolo. : )
Mám ešte nejaké veci stiahnuté, takže nudiť sa isto nebudem. Už aj záhrada volá, rýľovať treba, krumple posadiť... : D

Omen

Meridián, takže je to remíza?! : )
" ... a predvčerom mi jeden ukázal fakera z auta" , keďže inak nevedel, tak sa ti neverbálne predstavil. Naznačil svoje meno a priezvisko, aby si vedel, s kým máš do činenia.