KEĎ SMRŤ NEPRICHÁDZA

Príspevok v téme: KEĎ SMRŤ NEPRICHÁDZA
sunnyball13

...chcel by som sa opýtať, aké znamenie môže vidieť človek z duchovného hľadiska v takejto veci....moja mama má od svojich 25 rokov psych.problémy.....lekári jej dali jej chorobe rôzne nálepky...mama sa pokúšala už viac krát zomrieť...najskôr keď mala 30r skočila hlavou do studne...povedala že je niečo vyhodilo hore a nedovolilo sa jej utopiť....cca 45r išla do lesa a chcela sa obesiť....aj si zaviazala okolo krku ale , povedala že sa jej to nedalo, že sa jej to rozviazalo....59r zjedla cca 70 tabliet leponexu večer, otec ju našiel ráno...už vyzerla kadejako, ale urobili jej výplach a zachránili ju....niečo sa pri tom ale nepodarilo....a o cca 2 týždne...mala masívne krvácanie do brucha , že je praskol vred pri dvanástorníku, následný problém s Pankrácom.....lekár povedal pripravte sa na najhoršie....bol dať aj kňaz záverečné pomazanie...už fakt vyzeralo, že zomrie, prekonala to....mesiac nevedela rozprávať, 3 mesiace chodiť....v 60r keď prišla domov...po čase sa pokúsila vyskočiť z okna...bola na rímse cca 0.5h...nik nebol doma...prišli policajti...a dáko ju prehovorili....teraz má 62 r...je v dome sociálnych služieb....je trochu lepšie, aj keď ona vidí všetko negatívne a praje si len smrť....vydrží sa prechádzať cca hodinu von...čo myslíte?...čo ju akoby drží na tomto svete?...vyzerá akoby mala ešte niečo urobiť, vykonať.....

Medea7

Ja som odpustila a ze aj to co sa mi stalo, nebolo len tak ja som to pochopila. Lenze vieš Meridián ja mam vysnívaný Svet kde si proste ľudia zle nerobia. Tam je moja cesta a tam sa chcem dostať.

Meridian

Keď sa modlíš ,ale nevieš odpustiť mame,že........staviaš múr medzi tebou a bohom...vtedy nemôže modlitba prejsť cez múr ktorý si postavila z nenâvisti.
Nenávisť nieje len niečo prutko zákerné môže to byť aj pocit krivdy alebo nezmierenia sa prečo?Hentej niekto dal a mne nie!
Odpusť nam naše viny ako I my odpúšťame
Nedovoľ nám podlahnúť pokuseniu ,lebo pokušenie môže prísť ....sme predsa skúšaný .!!!
Apropo vieš sa vlastne modliť?
Zajtra ti pošlem krásnu modlitbu......

Medea7

Máš pravdu Meridián zbavila som sa nenávisti, žiarlivosti, chticu, a chamtivosti a uspokojovanie potrieb tela, nie som ešte úplne dokonalá ale snažím sa pochopiť co mi vlastne život hovorí. Ver Meridián že keď vidím človeka v nešťastí, v chorobe, bezdomovca že sa trápim a to je moja karma.

Medea7

Vieš koľkokrát som Bohu povedala ze ľutujem svoje konanie a správanie. Ze proste nemôžme si tu robiť čo chceme. A ešte si to vysvetľujem tak ze ak boli minule životy tak asi moc dobrého som tam asi neurobila. Pretože teraz ak vidím človeka v nešťastí trápim sa s ním. A ďalej sa pýtam Boha že čo tou chorobou mam pochopiť. Nič sa nedeje len tak bez príčiny.

Meridian

Este som chcel dodat len mi nešlo písať....
Človek ak nezmení postoje svoj pohľad ....
Vtedy sa choroby vrátia alebo prejdú do inej alebo rozvinú. Vermi že modlitba naozaj funguje a človek sa dokáže vyliečiť z čohokoľvek.Pre mnoho ľudí to znie fanaticky ,lebo chcú na všetko dôkazy ,ale aj ten najväčší neznaboh ak by už nevedel kde a na koho sa má obrátiť sa začne modliť.Kto povie že nie je na tom veľmi zle a zaslúži len poľutovanie .....

Meridian

Každú chorobu treba liečiť na všetkých troch úrovniach.!!!
Telo ,mysel,duch.
Zaačnem duchom.
Prehrešok voči zákonu božiemu nazývame hriech.
Hriech spôsobí postupné zastavovanie ,alebo úplné zastavenie(blokovanie)vyživovania orgánov v našom tele ...preto je potrebné duchovné liečenie formou modlitby ,meditácie,zaoberania sa duchovnými vecami aby sa liečila duša lebo choroba vzniká tam dávno pred tým ako sa prejaví na tele.!!!!
Nemusíš vedieť čo si konkrétne vykonala modli sa za hriechy svoje,a aj za svoje deti nenarodené ,za súrodencov,rodičov za skutky v tomto aj v predošlých životoch.
Dostali sme obrovský dar v podobe modlitby a nevyužívame ju....
Modli sa za odpustenie a z odpustením príde aj uzdravenie.
Druhá vec je myseľ..tvoje myšlienky musia byť len dobré nemôžeš na jednej strane niekoho nenávidieť alebo prechovávať k nemu zàšť a na druhej strane byť dlhodobo zdravá!!!Vysporiadať vzťahy v rodine keď to inak nejde v duchu prehovoriť k tomu človeku.....najlepšie samozrejme osobne postupne krok po krôčiku...
Telo samozrejme ak si liecena lekárom tak to je samozrejmé ale aj tu sa daju rôzne očistne kury MMS je ich mnoho .
N

Medea7

Meridián ale táto hnusná choroba ma priviedla k poznaniu ako si treba zdravie vážiť a ze to co mame není samozrejmosť. Najväčší problém co sa mi robí je vnimanie a sústredenosť. A celkovo tie myšlienky co mam. Ako zdravá som také nemala. No nič užívam lieky a len pan Boh vie co bude so mnou.

Omen

Konečne som našla, posúvam dopredu a snáď sa mi podarí na 4x v blízkej dobe aj odpovedať.Pekný zvyšok nedele prajem.

Medea7

Meridián týmto Ta chcem ešte pozdraviť, za priať Ti do života všetko dobre a nech sa Ti darí. Vies pekne vysvetľovať veci. Potom niekedy sa ešte ozvem.