DEPRESIA

Príspevok v téme: DEPRESIA
Bohatier

Zapozerajte sa na obrazok a bez premyslania okamzite odpovedzte ci sa podla vas tanecnica toci v smere hodinovych ruciciek teda doprava alebo naopak - v jeho protismere teda dolava. Ak ste pohyb vnimali ako pravotocivy dominuje u vas prava mozgova hemisfera ak ako lavotocivy dominujucou je u vas lava hemisfera. Ak sa na obrazok poriadne zahladite a budete sa nan sutredit ci pozerat dlhsie, pohyb tanecnice dokazete "otacat" ako si zmyslite co je dokazom nepretrzitej spoluprace oboch vasich hemisfer.

www.youtube.com

ahjajjaj

pohybuje sa len doprava u mňa, depresie nemám. Vraj rovnovážne pohyby, bicykel, plávanie, cvičenie na balančnej podložke podporuje spoluprácu dvoch hemisfér...
Plávanie mi vždy prospievalo... a nielen fyzicky....

Tomas12345

alexandra88 :

Príčinou depresie sú nesprávne životné priority ludí ktoré nemôžu dosiahnúť a potom sú z toho neštastní, zo svojich nedosiahnutelných životných priorít.

alexandra88

Zaujimavy prispevok. Ja by som na tomto mieste vyjadrila svoj nazor. Coraz castejsie sa poharavam s myslienkou, ze depriesia na Slovensku nie je ani tak nejaka porucha..ale signal zdraveho rozumu. Sme krajina stresu, uzkosti a pretvarky. Ten, kto sa s tymto nevie, alebo nechce stotoznit, moze skoncit v depresivnom rozpolozeni.Robila som recherche a nernasla som ani jednu terapeuticku skupinu, kde by sa ludia s tymito problemami mohli stretavat.

Bohatier

U mna je to na prve pozretie v smere hodinovych ruciciek a potom viem menit pohyb do oboch stran (ako ked prepnem prepinac). Je tu niekto kto mate depresiu a sa vam tanecnica toci len do jednej strany? Alebo niekto kto mate depresiu a sa vam toci do oboch? Este tu je moznost - ze ktora hemisfera sposobuje castejsie alebo komplikovanejsie depresie (takpovediac ci nou viac trpia pravo alebo lavohemisferaci). Nemusite reagovat (len zamysliet sa). S niekym som raz diskutoval na toto tema a mozno sa doslo k zaveru (ze ten kto pouziva len jednu hemisferu moze mat kvoli tomu depresie). Ja depresie nemam a davam to sem len pre zaujimavost lebo som nad niecim premyslal a toto je len zabludena myslienka (takze amaterske ktovie!). :D