preco ako cez leto to musi byt fajn a ludia to beru uz ako normalnu vec, len takto v zime, no neviem, ci by sa mi do toho chcelo
Niekoľko dôvodov, prečo sa oplatí jazdiť na kolobežke
popravde si neviem moc predstavit, ze by som sa rano o siestej premavala na kolobezke cez cele mesto. vsak by mi asi noha odpadla od odrazania, keby sa pohlam do prace.
Pohyb, prevetranie hlavy, človek príde na iné myšlienky a niekedy aj rýchly presun do práce. Kolobežka je top prostriedok.
Ale zeby az takto? Ze by tomu fakt uverili? :) Ale nie
Vies ako aj 100krat opakovana loz sa stane pravdou, tak dako sa to vravi nie?
tak vies ako, ludia uveria kadecomu :) este by bol gol, keby verili ze aj elektro kolobezky formuju postavu :)
niekedy ma tu tie nazory vedia ozaj prekvapit, ze comu dokazu ludia verit. kolobezka je fajn vec na rychle presuvanie sa po meste. ale ze by nejak formovala postavu, tak o tom dost pochybujem.
tiez sa necham rada poucit. ked som chcela tvarovat tieto partie, tak som sa inak namakala a nie vyvazala na kolobezke.
kolobezka vytvaruje stehna a zadok? a to ako?
pekne to vytvaruje zadok a stehna
Schudnete, prevetráte si hlavu, rozhýbete sa, precvičíte svaly. Kolobežka už nie je len pre deti. Čoraz častejšie môžete stretnúť i dospelých, jazdiacich po cestách. A niet sa čomu diviť. Kolobežka má mnoho benefitov.