je to nebezpecne to je fakt.
Niekoľko dôvodov, prečo sa oplatí jazdiť na kolobežke
z tých elektrokolobežiek mám doslova strach. lietajú na nich kade tade a niekedy si ich človek fakt stihne všimnút tak povediac na poslednú chvíľu
to je veru pravda, niekedy je až strach z nich niekoho na nej stretnúť, keďže lietajú na nich po chodníkoch hlava nehlava
alebo niekolko dovodov, preco niektorym nastrocnym ju zakazat lebo nevedia ako na nej chodit a myslia si ze okrem nich ina cesta doprava neexistuje.
Kolobežka je top...ja som dlho využívala kolobežku, aby som stíhala za deťmi na bicykloch a teraz už lietam na nej všade..do obchodu, len tak, keď chcem trošku pohybu na vzduchu a je to okrem iného aj super psychohygiena. Kúpila som si elektrickú na www.cyklospeciality.sk a som s ňou veľmi spokojná.
nemam nic proti kolobezkam, ale ked vidim ako arogantne sa niektori na nich spravaju a hlavne na elektro ktore su teraz v mestach dostupne, ide ma porazit.
My sme tiež už zahájili jarné kolobežkovanie, tento víkend sme boli celá rodina.
tiež mam novu kolobeku z cyklospecialit a tešim sa na zahajenie jarneho kolobežkovania
jazdou na kolobežke budete mat krasne nohy a zadok :) takže to za to stoji
My už máme kolobežku celá rodina a neskutočnej nás to spolu baví a aspoň trávime spolu zmysluplne čas.
Schudnete, prevetráte si hlavu, rozhýbete sa, precvičíte svaly. Kolobežka už nie je len pre deti. Čoraz častejšie môžete stretnúť i dospelých, jazdiacich po cestách. A niet sa čomu diviť. Kolobežka má mnoho benefitov.