teraz je to asi mylna predstava zdraveho zivotneho stylu, ked tolko ludi ma elektricke kolobezky. akoze ako nahradny dopravny prostriedok do prace, ked som bez auta ok. ale rekreacne asi nie, to by som skor isla do klasickej na ktorej som nestala uz roky veru.
Niekoľko dôvodov, prečo sa oplatí jazdiť na kolobežke
bereka to áno, alebo ešte korčulovanie.
Juj ludia, ale nemylte si elektro kolobezky s normalnymi. Vsak aky je to pohyb pre telo, ked clovek len stoji na kolobezke?
No neviem neviem, ci prave elektricke kolobezky a bicykle pomozu k peknym telam. Vsak tam nevykonavas takmer ziadnu aktivitu. Jazdi to za teba v podstate. Teda kolobezka istotne.
u mna plati ze na prevetranie hlavy najlepsi beh ;)
elektro bike a klasicke kolobežky su velmi moderne. Už sa na nich jazdi aj do prace, po meste, je to super relax a ešte budeme mat i krasne telo, nohy a zadok
teraz sú veľmi moderné tie elektrické, príde mi to praktické na cestu do práce
ja mám novú a som z nej nadšená :))
www.cyklospeciality.sk
aj moja žena jazdí na kolobežke a zadok má pekný
no hold, u mňa sú zadok a stehná problematické partie...som štíhla ale tam sa mi tvorí celulitída :/
Schudnete, prevetráte si hlavu, rozhýbete sa, precvičíte svaly. Kolobežka už nie je len pre deti. Čoraz častejšie môžete stretnúť i dospelých, jazdiacich po cestách. A niet sa čomu diviť. Kolobežka má mnoho benefitov.