chceli by sme kupit kolobezky nasim deckam, bicykel ich zatial moc nechytil. myslite ze ich to zaujme viac?
Niekoľko dôvodov, prečo sa oplatí jazdiť na kolobežke
aj my s manželkou jazdime. Žena ma klasicku skladaciu kolobežku a ja mam skladaciu kolobežku
moje deti na nej jazdia do školky a je to velmi oblubene aj medzi medzi školakmi
aj mne sa to velmi pači. ale ešte si na kolobežku musim chvilku počkat. deti mam menšie a zatial jazdime na odražadle woom. Ale za cca rok už budu jazdit na kolobežke a ja s nimi. teším sa
relax a tvarovanie zadku, noh v jednom. Takže super. A naviac je to pohyb na čerstvom vzduchu. Cvičenie doma je nuda
spaluje kalorie a je to jeden zo sposobov psychohygieny
vyplati sa jazdit. Je to rychlejeiš ako jazda autom v rannom a poobednajšom provoze v meste a hlavne robime niečo pre svoje zdravie. V mojom pripade sa super tvaruje zadok :)
pravidelnou jazdou na kolobežke sa dopracujete ku krasnemu zadku :) tiež na otm pracujem a na skaldacej Micro kolobežke chodim do prace i z prace domov
tiež jazdim na kolobežke, ale nie na klasickej, ale na motokolobežke. Mam presne tuto motokolobezky.eu som staršia a preto som zvolila niečo co jazdu tzv.samo
kolobežky sú naozaj ideálne na chrbát a chudnutie a ak väčšinu dňa sedíte za kompom, tak potomvyvetranie hlavy a zatazenie tela je na nezaplatenie ... ja som zastancom elektrokolobeziek a doma mam nitro z motokolobeziek a je to najlepsi dopravny prostriedok aky mame ja na nom jazdim do prace a manzel na trening
Schudnete, prevetráte si hlavu, rozhýbete sa, precvičíte svaly. Kolobežka už nie je len pre deti. Čoraz častejšie môžete stretnúť i dospelých, jazdiacich po cestách. A niet sa čomu diviť. Kolobežka má mnoho benefitov.