Okrem toho, že máš pohyb, je to aj veľká zábava. Napr. túto mám vyskúšanú, kúpila som si z cyklospeciality.sk Micro Speed skladaciu kolobežku. Je výborná a praktická.
Niekoľko dôvodov, prečo sa oplatí jazdiť na kolobežke
vazne by som dala prehodnotit kto moze jazdit na kolobezke, velmi velmi vela ludi nehladi ked idu po chodniku a valia si to akoby isli po dialnici.
Vidiiiis a bohvie, ci by sa ti vedela teda nejak viditelne vyformovat len jedna polka tela, napriklad teda ta, s ktorou sa proste odrazas od zeme
Ale pri takejto jazde na kolobežke, je potom dôležité si meniť strany a nohy, aby sa telo precvičovalo rovnomerne a ani teda len jedna strana
samozrejme že ano, vyplati sa, pretože to krasne vytvaruje stehna, zadok a vyčistiš si hlavu
hi hi, všetci to tak chválite, aj môj brat podľahol módnemu trendu...no musím si to aj ja minimálne vyskúšať a potom možno zakúpiť
Je to úžasný druh psychohygieny.
aj ja som fanúšikom kolobežkovania :) mám skladaciu micro white z cyklospecialít a je to pecka
My sme si uz tiez kupili kolobezky s muzom a je to super vec. Nasli sme perfektne na cyklospeciality.sk. Uzasny vynalez je to.
ja jazdím na klasickej, tá je úplne bezpečná a ešte si človek zamaká a spevní postavu www.cyklospeciality.sk
Schudnete, prevetráte si hlavu, rozhýbete sa, precvičíte svaly. Kolobežka už nie je len pre deti. Čoraz častejšie môžete stretnúť i dospelých, jazdiacich po cestách. A niet sa čomu diviť. Kolobežka má mnoho benefitov.