caute som velmi frustrovana zo svojej postavy...aj pred decembrom to bolo zle ale teraz po vianociach je to strasne uz.. este 1.12 som mala 57 kg pri 158 cm a dnes som sa odvazila a mam 63 kg :/..a moj priatel ma videl naposledy 1.12..a odtvedy som pribrala 6 kil..pomooc..ved on si to urcite vsimne :/ co mam robit, mam strach ze ma necha kvoli tomu
vianoce, prejedanie, priberanie
je to jednoduche, proste si povedz nezer a hotovo :D mne staci, ked si predstavim, kolko potom naberiem a uz nemam chut tolko jest :D
fuha, tu sa uz Vianoce riesia :D prosim nie, neblaznite. ved nejedzte a hotovo :D treba si proste povedat nie a je to :D a nepapajte tabletky, tie vam schudnut nepomozu.
Tabletky na chudnutie - nplink.net ja berem uz Garcinia viac ako mesiac…schudla som viac ako 10kg.
asi tak nejak, ved cloveku je aj tak potom len tazko a vsadeho ho picha. je fajn sa naucit jest tak neormalne. niekomu zabera aj miskovanie. mat proste primerane velku misku a jest len tolko, kolko sa do nej zmesti
Ja zase hovorím, že všetko s mierou :) Však prejedanie sa nie je k ničomu dobré.
tak ja osobne som za to, ze sa treba na vianoce riadne prejest :D kedy inokedy si to moze clovek dopriat? :D
och tak vybrala som tento mintovy cyklospeciality. sk/mestske-kolo-pashley-poppy-velikost-ramu-50-cm-barva-modra boze to je krasa, dufam ze pride cim skor
ja som sa tiez tymto vzdy tarpila- ze vela tucneho tazkeho jedla, sladke, atd.. no ruku na srdce, kto sa nepreje cez vianoce a niekolkokrat??
tak som si dala tento rok zavazok- priala som si bicykel!! :D dufam ze ma prinuti viac sa hybat
kristin,
blahoželám. :-))