caute som velmi frustrovana zo svojej postavy...aj pred decembrom to bolo zle ale teraz po vianociach je to strasne uz.. este 1.12 som mala 57 kg pri 158 cm a dnes som sa odvazila a mam 63 kg :/..a moj priatel ma videl naposledy 1.12..a odtvedy som pribrala 6 kil..pomooc..ved on si to urcite vsimne :/ co mam robit, mam strach ze ma necha kvoli tomu
vianoce, prejedanie, priberanie
dobreuz- nie nedal :) len sa smial ze mi asi dost chutilo na vianoce :D ale som mu slubila ze schudnem :)
Len tak ďalej a postupne pridávaj km aj rýchlosť.
Inak všakže Ti nedal kvôli tomu kopačky frajer?
tak chcem sa pochvalit :D..odvtedy co som sem napisala som uz schudla 2 kg..zmenila som stravu a kazdy den chodim na dlhu prechadzku rychlym tempom :)
ahjaj :
To že sa niekto necíti vychudnutý ešte neznamená že vychudnutý nie je. Ani anorekticky sa necítia vychudnute a predsa vychudnuté sú.
Ja vychudnutý som, hoci lýtka a bicepsy mám normálne dokonca výraznejšie než ostatní, avšak zase predlaktie, stehná, brucho mám ovela menšie než priemerný človek. Celkovo teda vyzerám dost chudo a vyzerá to naozaj velmi strasne.
Do kupelov sa chodí s pohybovými problémami a nie so srdcovými chorobami. Teplá voda srdce unavuje a telo vyčerpáva.
ahoj nic si z toho nerob ja teraz 2 tyzdne co som mala dovolenku tak som len jedla :-) na vahu sa ani nestaviam nechcem si pokazit zbytok sviatkov ved tie vianoce mame len raz za rok tak preco si to pokakat? :-
) treba sa aspon raz za rok poriadne najest :-)
Tomas12345 máš váhu výšku - 108 čiže si akurát, za to, že Ti 100 ročná babka ktorá má 150 kg povie, že si chudý tak to neznamená, že je to pravda.