no, na čo si dávať pozor... podľa mňa by mal mať každý prilbu, a aj chrániče nie su zlá vec, ja mám na kolená aspoň
Bicyklovanie – koľko pri ňom spálite a na čo si dávať pozor?
skvelý článok, veľmi mám rád bycikoovanie a už sa mu niekoľko rokov venujem a tento článok bol pre mňa velmi prínosný :) a už je konečne aj pekne počasie naň
najviac kalorii som spalila ked som na bicykli vozila dceru. Kila zo mna šli dole snad samy. Bolo to skvele. Pekne os si vytvarovala nohy a zadok
deti maju nove bicykle rascal, takže sa chodime bicyklovat pravidelne, deti to maju velmi radi
ja mam športovy bicykel, žena mestsky a deti odražadlo early rider. Na čo si mame davat pozor?
bicykel je super vec a hlavne ked sa da ist aj von a do prirody. je to paradne odreagovanie od vsetkeho!
Hlavne na zranenia si treba davat pozor :)
spali kalorie, vyčisti hlavu, zbavi stresu a napatia. Tiež jazdime na bicykli, jazdime cela rodina, ja , manžel a naše deti
Mňa to ako dieťa hrozne bavilo a tak sme si kúpili bicykle ale zistili sme, že si to z detstva pamätáme ako veľmi ľahké a nie je to tak :D
Cyklistika je vhodná aj pre ľudí, ktorí si potrebujú zlepšiť svoju kondíciu, posilniť ochabnuté svaly a predísť rôznym ochoreniam. Šetrí takzvané veľké kĺby, najmä kolenné a bedrové. Bicyklovanie je hneď po chôdzi najprirodzenejším pohybom pre človeka.