s tym uplne suhlasim, dobre sa precvici cele telo :-) pre decka tiez bhodny sport
Bicyklovanie – koľko pri ňom spálite a na čo si dávať pozor?
Bicyklovanie je najlepší šport! My s manželom jazdíme od mala a plánujeme to naučiť čím skôr aj deti, aby sme mali parťákov :)
Ahoj, vies mi nejaku prilbu doporucit? chcela by som kupit sebe i muzovi. muz teda jazdi omnoho viac a zavodnejsie, nez ja :D ja som rekreant, ale nie je nad bezpecnost samozrejme
za mňa je bicykel tiez naj :) vie to byt aj oddych, aj drsne zavody na trailoch :D kazdemu po chuti. hlavne dobru prilbu a oblecenie na to treba mat, to je u nas (hlavne u mojho muza) zaklad :)
Ja sa snažím už nejaký ten piatok schudnúť, tak som si kúpila fitness náramok, aby som vedela, koľko spalujem. Chodím behať a bicyklovať, a vždy mám viac kalórií spálených na bicykli. Ale to bude asi tým, že bežím pomalé tempo max 30 minút, a na biykli vydržím kľudne hodinu
Schudnúť a vytvarovať nohy, to je presne to, čo potrebujem..
Osobne mám moc rada bicyklovanie. omov som si kúpila aj rotoped, na také to chlané a zimné obdobie. Pekne sa pri tom dá schudnúť a hlavne si vytvarovať nohy
Moja mama jazdila celý život do práce na bicykli a má z toho pekne vyšportované nohy. Aj keď vekom prišla trochu nadváha, tie nohy má stále rovnaké a ani náznak celulitídy. Ja robím rekreačne rôzne druhy športov , ale žiaden z nich mi svaly na nohách tak pekne nevytvaroval...Tak asi kúpim bicykel a idem na to
My sme kúpili maminke na Vianoce mestský bicykel, pretože má nábeh na obezitu a lekár jej odporučil pravidelný pohyb. Je už na dôchodku, takže má čas. Začala jazdiť na hrádzu 3 x do týždňa a okrem toho do mesta, do obchodu , na poštu. Kúpili sme jej aj fittnes náramok, aby mala väčšiu motiváciu. Chváli si to, že je to pre ňu ideálny šport, lebo sa pri tom sedí :)
ked bežim za detmi, ktore idu na novim bicykli woom tak tych kalorii spalim naozaj velmi vela
Cyklistika je vhodná aj pre ľudí, ktorí si potrebujú zlepšiť svoju kondíciu, posilniť ochabnuté svaly a predísť rôznym ochoreniam. Šetrí takzvané veľké kĺby, najmä kolenné a bedrové. Bicyklovanie je hneď po chôdzi najprirodzenejším pohybom pre človeka.