Bicyklovanie – koľko pri ňom spálite a na čo si dávať pozor?

Táto diskusia patrí k článku: Bicyklovanie – koľko pri ňom spálite a na čo si dávať pozor?
Bicyklovanie – koľko pri ňom spálite a na čo si dávať pozor?

Cyklistika je vhodná aj pre ľudí, ktorí si potrebujú zlepšiť svoju kondíciu, posilniť ochabnuté svaly a predísť rôznym ochoreniam. Šetrí takzvané veľké kĺby, najmä kolenné a bedrové. Bicyklovanie je hneď po chôdzi najprirodzenejším pohybom pre človeka.

tammy

z cyklospecialit som si kupila horsky bicykel, synovi woom bicykel a chodime sa spolu bicylovatlen tak pre radost, kaloie nepočitam

Pivonka37

Ja cyklistiku milujem, schudla som vďaka nej svoje prebytočné kilá, kúpila som si super bicykel Woom a veľmi ma to baví, kúpila som ho na www.cyklospeciality.sk, majú užasné ľahké a stabilné bicykle a myslím, že už sa dá u nich kupovať aj na splátky, čo je veľký benefit v dnešnej dobe.

1mini2

No tak ono je aj dost rozdiel, ked si clovek ide pekne po rovinke a do kopca, to hned vidno rozdiel na spalenych kaloriach.

peterkova_klar

Konečne niekto, kto to chápe. Lebo keď čítam, ako má niekto pocit, že chudne už len tým, že si sadne na bicykel...

Textová Inzercia

Hempoint novy TXT
Plnospektrálny extrakt z kvetov konope vo svojej najprirodzenejšej podobe

Doprajte si prirodzenú kompozíciu všetkých aktívnych látok v ich prirodzenej synergii.